FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 20 apr 2010, 22:56

miky_hz je napisao/la:A red je vala da se javljaju ovi znas da ljudi po godinu cekaju da Barcelona izgubi da bi mogli izbaciti svu onu gorcinu iz sebe i ovdje se izlajati...a to sto su njihovi klubovi ispali davnih dana to nema veze bitno je da oni mogu izbaciti iz sebe tu neku histeriju....

Napokon je dosao i njihov dan Barcelona je izgubila ,pljuvatori bujrum 8-)
buraz - nemoj da se palimo - kako je - tako je - vidjecemo za sedam dana

pozdrav - barsa/robijas
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 22:56

Wolverine je napisao/la:nema letova sad nigdje po evropi 8-)

nego isprica mi danas drug ovaj vic:

Pita mali Cigo tatu:
-Tata, tata, jesmo mi oni Cigani koji prose?
Jesmo sine.
-Tata, tata, a jesmo mi oni Cigani koji kradu?
Jesmo sine.
-Tata, tata, a jesmo mi oni Cigani koji kopaju po kontenjerima?
Jesmo sine.
-A tata, tata, jesmo mi oni Cigani sto navijaju za Real?
E sine toliki Cigani nismo!

umro sam kad sam cuo. no hard filings.
Pa sto onda Ibrahimson ne igra u Realu,vec u Barceloni. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 apr 2010, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 20 apr 2010, 22:57

miky_hz je napisao/la:A red je vala da se javljaju ovi znas da ljudi po godinu cekaju da Barcelona izgubi da bi mogli izbaciti svu onu gorcinu iz sebe i ovdje se izlajati...a to sto su njihovi klubovi ispali davnih dana to nema veze bitno je da oni mogu izbaciti iz sebe tu neku histeriju....

Napokon je dosao i njihov dan Barcelona je izgubila ,pljuvatori bujrum 8-)
napokon jedan normalan,.ahhah.,znaci ima bujruma,hvala i ''biti cemo fini,.'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 20 apr 2010, 22:57

sin3x@ papcino hoces se okaniti mene ?
i ti sad ko veliki strucnjak zakljucujes da messi nije igracina, da gvardiola nije trener i po i da je barca **** od ekipe? ma brao maca.
imam pravo na misljenje a na camp nou inter je donji 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 apr 2010, 22:58

adnan_hzsa je napisao/la:drago mi je zbog intera najvise zbog novokomponovanih navijacA barcelone.... kad dere barca sve tu to zadrti navijaci... gdje ste bili prije??? kad je barca znala biti i 16. na tabeli.... a danas to svi navijaci barce od pelena.. babo ih vodio na svaku utakmicu.. ono messi im idol kralj... do juce nisu znali nabrojati 11 igraca pocetnih a neki ne znaju ni danas...

a ja za inter navijam kako je struja stigla u sarajevo...
Otkud ti znas od kad mi navijamo za Barcu molim te ? Nemojte s.rat,idi slavi pobjedu Intera,koji vam je ?! Docekali ste poraz Barce nakon 20 godina i odma dolazite na temu da provocirate ?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 20 apr 2010, 22:59

Apach_ je napisao/la:Haha cuj javljaju se ovi sto su navijaci Mancestera,reala i ostalih stetocina koje nisu prismrdili polufinalu.Dobri su vam klubovi koji nemogu pobjedit Totenhem,Bayern,Alcorcon i ostale.Guardiolu treba odmah odpustit Pedro nije ni za 3 bosanske lige Messi nije njegova pozicija,Ibrahimovic nema pojima o fudbalu najveca greska je zamjena Ibra-Eto.Busquets dok daje pare Guardioli i igrat ce Yaya Toure mu moze bit profesor,Keita moze igrat u Xerezu i takvim klubovima,Pique nek ide odakle je dosao iz onog smrdljivog Manchestera koji nemoze proc u polufinale lige prvaka on je spor glup.Guardiola nek odmah spremi kofere on je covjek koji voli pare i ti mu igraci igraju kao sto su Pedro Busquets i Pique.Henry je sam mogao zabit 3 gola interu i puno je opasniji od Pedra al et ima i Laporta svojih izmisljotina ici autobusom 1000km i onda odigrati toliko vaznu utakmicu to ne moze ni konj konjeva izmislit.

za koga ti navijas...

sta baljezgas bezveze...
pedro najaci vecaras uz xavia...

navijac ili ti simpatizer na baterije...
poklopac..

zasluzena pobjeda inter
Por que ? Por que somos los mejores...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 20 apr 2010, 22:59

nidjo_barca je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:drago mi je zbog intera najvise zbog novokomponovanih navijacA barcelone.... kad dere barca sve tu to zadrti navijaci... gdje ste bili prije??? kad je barca znala biti i 16. na tabeli.... a danas to svi navijaci barce od pelena.. babo ih vodio na svaku utakmicu.. ono messi im idol kralj... do juce nisu znali nabrojati 11 igraca pocetnih a neki ne znaju ni danas...

Otkud ti znas od kad mi navijamo za Barcu molim te ? Nemojte s.rat,idi slavi pobjedu Intera,koji vam je ?! Docekali ste poraz Barce nakon 20 godina i odma dolazite na temu da provocirate ?
ma nije jarane ali ako si primjetio mozda u zadnje vrijeme ima mnogo ovakvih navijaca ali ipak nije na njemu da sudi ko je takav ako ne :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 20 apr 2010, 23:00

jesam li mozda napisao tvoje ime ovdje??? al vidim da si se pronasao...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 20 apr 2010, 23:00

Apach_ je napisao/la:Haha cuj javljaju se ovi sto su navijaci Mancestera,reala i ostalih stetocina koje nisu prismrdili polufinalu.Dobri su vam klubovi koji nemogu pobjedit Totenhem,Bayern,Alcorcon i ostale.Guardiolu treba odmah odpustit Pedro nije ni za 3 bosanske lige Messi nije njegova pozicija,Ibrahimovic nema pojima o fudbalu najveca greska je zamjena Ibra-Eto.Busquets dok daje pare Guardioli i igrat ce Yaya Toure mu moze bit profesor,Keita moze igrat u Xerezu i takvim klubovima,Pique nek ide odakle je dosao iz onog smrdljivog Manchestera koji nemoze proc u polufinale lige prvaka on je spor glup.Guardiola nek odmah spremi kofere on je covjek koji voli pare i ti mu igraci igraju kao sto su Pedro Busquets i Pique.Henry je sam mogao zabit 3 gola interu i puno je opasniji od Pedra al et ima i Laporta svojih izmisljotina ici autobusom 1000km i onda odigrati toliko vaznu utakmicu to ne moze ni konj konjeva izmislit.
Pa hibridu gledas li ti vijesti ikad il zivis u kartonskoj kutiji pa ne znas da se ne moze letiti radi oblaka pepela. Nece valjda Laporta da im svima kupi Red Bull pa da sami lete BTW: Zaneti 15 godina stariji od Messija a napravio ga je smijesnim ko da Messi ima haman 40 godina
Pazza Inter amala!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 apr 2010, 23:00

stop - stanite - uvezite se - nemoj da vas provociraju - plakace oni - ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 apr 2010, 23:01

juzni vjetar! je napisao/la:ne mogu da vjerujem sto nije igrao krkic ili henry? :shock: Messi bolji od Maradone ? moze vrtit balerine iz Primere i igrace iz smjesnih timova poput Arsenala ili Stutgarta :roll: ali kada dodje pravi protivnik :? nadat se da ce u revansu biti bolje :cry:
izvini strucnjak. sad ti ne valja jel? kad busi reala valja ha? daj bolan.
Jel sad Inter drugi najjaci ? ti rece ni blizu :lol:

Kod: Označi sve

i evo kakav se covjek ruga na temi arsenala ... strucnjak je to nemoj tako inace on navija za at. mad. ali posto su oni pusiona ove godine covjek rekreativno navija za barcu(bar se tako mislilo) a izgleda on samo navija kad barca pobjedjuje :P
za vas smo giganti borimo se za 2 trofeja a vi? :l i opet nije mi jasno Zasto Bousqets igra samo smeta !!!
i atletico je razbio barcu, jesul oni drugi najjaci u europi? nisu. europa nije mejrilo nikad bila, nit ce ikad bit. pravo mjerilo su nacionalna prvenstva, gdje inter gleda u paksu romi, i nadaju se kiksu.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 apr 2010, 23:02

adnan_hzsa je napisao/la:

jesam li mozda napisao tvoje ime ovdje??? al vidim da si se pronasao...
a vidim ti si se danas prikljucio i odma krenuo sa provokacijama. neces dugo nadam se. imaju i moderatori ovdje ako nisi znao.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 apr 2010, 23:02

hajde sta se svadjate ima liga prvaka i slijedece godine :mrgreen:

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 20 apr 2010, 23:03

Zasluzena pobjeda intera, ljudi su iskoristili svoje šanse, ali ipak mislim da barca može ovo proći u revanšu.
Brine me igra Xavi-a, ovu i protiv espanyola mislim da su mu najlošije u karijeri, nadam se da ce povratit formu do sljedece tekme. Takoder ne kontam vecerasnje poteze Guardiole, samo jedna izmjena i to bek za napadaca, hajd kontam da je maxvell otisao na krilo al u tom momentu barca je bila bez klasicnog napadaca, jedino se pique ponekad ukljucivao. Mislim da je Guardiola u tom momentu trebao ubacit henryia i krkica, kada su stezali obruc oko gola intera ali nije bilo realizacije. Ali eto cekacemo revans i ocekivati povoljan rezultat barem 2:0 :)
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 apr 2010, 23:03

Ma necu da se raspravljam ni s kim,pisite sta hocete.Jedva ste docekali poraz Barce da bi mogli da provocirate i pisete nebuloze.Hajde,pisite koliko hocete.Nesto vas nisam primjetio dok Barca dere guzove svima redom,nema vas.

Ovo je jedna losa utakmica Barce,desi se svakom,ali nade za prolaz ima jos,tesko,ali ipak se jos moze u finale.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 20 apr 2010, 23:03

A_d_0 je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:
a vidim ti si se danas prikljucio i odma krenuo sa provokacijama. neces dugo nadam se. imaju i moderatori ovdje ako nisi znao.
ja sam dvije godine na ovom forumu i danas sam ban dobio zbog gluposti jedne.. al necu o tome.. pa sam se ponovo reg... i ja nisam nista provocira nego samo istinu napisao...
Zadnja izmjena: adnan_hzsa, dana/u 20 apr 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 apr 2010, 23:04

MElloo je napisao/la:hajde sta se svadjate ima liga prvaka i slijedece godine :mrgreen:
čestitke za nocas - mozda zaboravio da ima jos jedna tekma ???
siguran u to sto pises ???

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 apr 2010, 23:05

bparena je napisao/la:
MElloo je napisao/la:hajde sta se svadjate ima liga prvaka i slijedece godine :mrgreen:
čestitke za nocas - mozda zaboravio da ima jos jedna tekma ???
siguran u to sto pises ???
ja sam uvjek siguran al ovo je za navijace obe ekipe ;)
mada dajem velike sanse interu ipak---> The Special One ;)

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 20 apr 2010, 23:05

Poludio sam od nervoze al polako vidimo se na Nou Campu!

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 20 apr 2010, 23:06

U srijedu 28.04.2010. u 22.30.h cemo vidjeti tko će veseliti, a do tada se samo nadajte da barca može ispasti!!!! :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.