Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

lisander
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la lisander » 31 maj 2015, 11:51

Jel to na pomolu nova bratija, poslije neonacista došli su tuzlanski lažni neokomunisti i kosmopolite, Sloboda je tiliko organizovan kao Mladost iz Malesica, Sarajevo će imati dominaciju isto kao što je Uscuplic veliki strateg, dakle pola lige se udružilo da Željo ne osvoji Prvenstvo, Željo koji nema da struju plati sa svojom djecom zadao vam je komplekse svima od Čelika do Slobode, i na kraju Sarajeva, dakle većini je drago sto je Željezničar nije osvojio nego što je sarajevo osvojilo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 maj 2015, 11:53

Čestitam svim navijačima Sarajeva na tituli. Najbolja ekipa je uzela prvenstvo, bez ikakve dileme. Gol Stojčeva u Istočnom Sarajevu je bio gol odluke. Nadam se da će bordo tim dati sve od sebe da dostojno predstavi BiH u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2015, 12:01

Samo da pitam jadnike, sta bi od onog da je Sarajevo kupilo u Vitezu 3 boda s tim da su Vitezu kupili 3 boda u Travniku?
pile i ostali. :rol:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 31 maj 2015, 12:03

Head je napisao/la:Samo da pitam jadnike, sta bi od onog da je Sarajevo kupilo u Vitezu 3 boda s tim da su Vitezu kupili 3 boda u Travniku?
Neki su otišli na Bjelašnicu, nisu mogli da gledaju slavlje, pa vjerovatno zbog toga nisu u toku ;)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 12:08

lisander je napisao/la:Jel to na pomolu nova bratija, poslije neonacista došli su tuzlanski lažni neokomunisti i kosmopolite, Sloboda je tiliko organizovan kao Mladost iz Malesica, Sarajevo će imati dominaciju isto kao što je Uscuplic veliki strateg, dakle pola lige se udružilo da Željo ne osvoji Prvenstvo, Željo koji nema da struju plati sa svojom djecom zadao vam je komplekse svima od Čelika do Slobode, i na kraju Sarajeva, dakle većini je drago sto je Željezničar nije osvojio nego što je sarajevo osvojilo.
STOP MITOMANIJI NA FORUMU! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1. I vi ste se udruzili 2012 da izbacite slobodu
2. kokot, đelmić,antolović,kosorić, kvesić, bogdanović, željković, varea, sve djeca, balavci...kada ih vidim lizala bi im podjelio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 12:13

Head je napisao/la:Samo da pitam jadnike, sta bi od onog da je Sarajevo kupilo u Vitezu 3 boda s tim da su Vitezu kupili 3 boda u Travniku?
pile i virtual pravili neke piramide da je to sve zavrseno i da ce se poklopiti,evo opet mitomanija zavrsena ..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 31 maj 2015, 12:16

Pantelija je napisao/la:. I vi ste se udruzili 2012 da izbacite slobodu
2. kokot, đelmić,antolović,kosorić, kvesić, bogdanović, željković, varea, sve djeca, balavci...kada ih vidim lizala bi im podjelio
Memija, Bajić, Hadziahmetovic, Hasanovic, 2 Sadikovica, Beganovic, Ćolic, Turkovic, dakle vi ovoliko svojih igrača nemate u kkadetima.
SLOBODA JE IZBACILA SEBE nije im Željo Premiro protivnike da ih pobjeđuju, Stop viktimizaciji Slobode.na forumu, idi slavi sto Željo nije osvojio ligu

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 12:20

memija ok, bajić ok, hadziahmetovic ima -45 utakmica ito otkad je TOMIĆ odbio da potpise ugovor inace nebi ni zaigrao, hasanović , **** mu sve po spisku svaku tekmu ... kao i sadikovićima ... o turkoviću nebih da trosim rijeci a najzad turkovic , hasanovic i sadikovic nisu djeca (Jedan sadikovic jeste).... i lijepo vam je neko objasnio da radovac ima vise minuta nego par vase djece zajedno a tu su sa godinama :D

Mihojević, duljević, cimirot, radovac

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 12:21

Nemojte srat na Želju nego čestitajte i njima što su se do zadnjeg kola s pola djece u timu borili za titulu. Meni je rad u Želji ove sezone za sve pohvale. Sarajevu zasluženo titula ali u dlaku
From father to son

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 12:23

Cernica je napisao/la:Nemojte srat na Želju nego čestitajte i njima što su se do zadnjeg kola s pola djece u timu borili za titulu. Meni je rad u Želji ove sezone za sve pohvale. Sarajevu zasluženo titula ali u dlaku
imaju "djece" kao i ostali timovi... ni manje ni vise, na derbiju IDENTIČAN prosjek godina.... mitomaniju neka ostave za Tuborga

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 12:25

Evo i Pastrmku uvukli u mitomanske price :urnebes: :rol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 12:28

MortemHz je napisao/la:Evo i Pastrmku uvukli u mitomanske price :urnebes: :rol:
Brato nemaju oni mene sta uvlacit. Samo realno govorim da rade dobar posao. Potrosili su deset puta manje para od vas a do zadnjih 15 minuta prvenstva su se borili za titulu. Ako nisam u pravu izvinite
From father to son

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2015, 12:29

Pantelija je napisao/la:imaju "djece" kao i ostali timovi...
Od 52 gola, koliko je Željezničar zabio ove sezone, ta djeca su dala 27, a ko zna koliko su ih namjestili. Imaju li to ostali timovi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2015, 12:29

Ma sada ti je sa 20 godina gotov igrac, jos ako se nalazi na Balkanu njemu su to godine kada treba da ide i probije se, a ne da igra sezonu za sezonom ovdje. Bubam Kovacic je u Interu od 2013. a sada napunio 21 godinu..

Kakvo dijete i pm, on sa 20 ako je dobar mora znati igrati protiv ovih od 25-30. Ako tu nije najbolji nece biti nigdje vani od njega nista

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 maj 2015, 12:29

neki ovdje ne kontaju sta znaci Zeljina, Veležova djeca... da li to možda znači da je taj igrač potekao u tom klubu ? teško za skontat pravo... prosjek godina ima veze pravo sa tim...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 12:30

Cernica je napisao/la:
Brato nemaju oni mene sta uvlacit. Samo realno govorim da rade dobar posao. Potrosili su deset puta manje para od vas a do zadnjih 15 minuta prvenstva su se borili za titulu. Ako nisam u pravu izvinite
nisa mi potrosili nismo osim za plate igraca koje su u rangu sirokog i zrinjskog... osim benke kojeg mi ne plaćamo<
jos jedna mitomanija, a zeba je 2010 imao vecu platu nego nas najplaceniji igrac trenutno

Znamo, radovac samir prvi!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 12:32

Pantelija je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
nisa mi potrosili nismo osim za plate igraca koje su u rangu sirokog i zrinjskog... osim benke kojeg mi ne plaćamo<
jos jedna mitomanija, a zeba je 2010 imao vecu platu nego nas najplaceniji igrac trenutno

Znamo, radovac samir prvi!
Pa to ti i govorim. Plate pripreme pizde materine marketing. Potrosili ste 10 puta vise od njih. Niste zajedno isli da paprike kupujete
From father to son

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 12:33

Cernica je napisao/la:
Nisi u pravu a evo dat cu ti i cinjenicu posto ima vas jos par koji misle ovako...Sarajevo za plate na mjesecnoj bazi izdvoji 105K a zeljo 70K,razlika jeste ali da li je 10 puta ili? u igracki kadar je skrseno ravno 0 KM kao i zeljo,da li je to 10 puta vise?
Ovaj ''sitnis'' sto je dosao u klub je otisao na izgradnju akademije i vracanju dugova jer zeljo vraca 10K mjesecno a mi 135K mjesecno koliko ja znam.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 maj 2015, 12:35

slika
Manijaci lažu o poštenjačinama iz Zenice :thumbdown:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2015, 12:37

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Neka gori, nek izgori, neka znaju svi, nek se nasa pjesma ori, nek crknu dusmani
Neka gori, nek izgori, neka znaju svi, nek se nasa pjesma ori, mi smo divovi.

Voljet cu te cijelog zivota, voljet cu te ja, danas ce se na Kosevu slavit titula.

Nasa ljubav ko Trebevic, ponos u nama, titula za Sarajevo i za Vedrana.
:opaopa:

:beba: :beba: :beba: :beba: :beba:
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.