Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Orton
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Orton » 31 maj 2015, 02:23

invincible1921 je napisao/la:CESTITAM PITARIMA što su konačno prešli Modriču na listi najtrofejnijih klubova :D
Hvala na cestitkama ali mi ne pratimo fudbal od prije 10 godina niti Sarajevo postoji od 2010.

slika

Klapa spustena na ovu sezonu.Bilo je lijepo,hvala bogu pa je proslo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 31 maj 2015, 02:26

Orton je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:CESTITAM PITARIMA što su konačno prešli Modriču na listi najtrofejnijih klubova :D
Hvala na cestitkama ali mi ne pratimo fudbal od prije 10 godina niti Sarajevo postoji od 2010.

slika

Da veoma lijepo je bilo psovati i prijetiti igracima haman citavu drugu polusezonu i davati "opomene"...
=\_1921_/=

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 31 maj 2015, 02:31

Ocito je urodilo plodom sve sto se uradilo.Kao sto napisah maloprije,klapa spustena,sad evropa i onda jovo na novo

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 31 maj 2015, 02:36

Orton je napisao/la:

slika

Da, i ja kažem.Ne postojite kratko.No javljate se u ciklusima.Npr. ženski je mjesečno a vaš svakih osam godina.
Zamisli koliko će Drina koštati tad?

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 31 maj 2015, 02:38

Moze se opsirno na tu temu pisati,i sasvim sigurno cu ti nekada odgovoriti,ali to nece biti sada.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 31 maj 2015, 02:45

Orton je napisao/la:Moze se opsirno na tu temu pisati,i sasvim sigurno cu ti nekada odgovoriti,ali to nece biti sada.
Ne muči se mladiću,jer nadugo i naširoko ,barem na forumu nema smisla.Odgovor je kratak - 5KM.

prisutanod1964

Orton je napisao/la:Moze se opsirno na tu temu pisati,i sasvim sigurno cu ti nekada odgovoriti,ali to nece biti sada.
Ne muči se mladiću,jer nadugo i naširoko ,barem na forumu nema smisla.Odgovor je kratak - 5KM.

prisutanod1964

Ne muči se mladiću,jer nadugo i naširoko ,barem na forumu, nema smisla.Odgovor je kratak - 5KM.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 03:43

Molim kolegu Heada da im opet uruči titulu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 31 maj 2015, 09:12

Cestitke FKS na osvojenoj tituli. Ganjamo se opet za koji mjesec.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 31 maj 2015, 09:32

Sarajevo - Zeljeznicar - Zrinjski - Siroki Brijeg - Borac - Olimpik - Celik - Sloboda - Velez - Slavija - Rudar Prijedor

Ja bi ostavio samo ove ekipe u Premijer Ligi, evo Rudar ulazi u ligu sa novim travnjakom i odlicnim stadionom, osvojili su prvu ligu RS i iz prve se vratili u Premijer Ligu, isto tako igraju i finale kupa RS gdje su favoriti...

Nesto kontam da ova sela sva treba istjerati iz lige i njive one, ostaviti velike klubove i gradove i da je milina otici pogledati utakmicu negdje... A ne VELIKA OBARSKA sunce ti
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 31 maj 2015, 10:14

Ovo je konkurenciji bila jedinstvena prilika da uzme titulu. Mi sami sebe sjebali u pola sezone, nasom zajebancijom se i zakuhalo ovoliko. Nadam se da ne ocekujete i iduce sezone nekog Kodru da vam da sansu. Niti vi mozete biti toliko sretni, ni mi toliki peh. :D Titule pored nas vise nece niko zadugo vidjeti.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 31 maj 2015, 10:26

titi14oldschool je napisao/la:Da mi je da vidim i taj snimak...vazda nesto pricate a nikad da snimite...ono samo se vama to desava bas se covjek zapita..."gestikulacije" noz zica - :?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Snime druze, al montazu :lol: :lol: eto koliko su jadni :rol:

Da ne budem off, cestitke pitarima na zasluzenoj tituli, nikad uzbudljivija sezona u kojoj su realno i kvalitetom najbolji :salut:
SAMO ČELIK !

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 31 maj 2015, 10:28

Prijedor je napisao/la:
evo Rudar ulazi u ligu sa novim travnjakom i odlicnim stadionom, osvojili su prvu ligu RS i iz prve se vratili u Premijer Ligu, isto tako igraju i finale kupa RS gdje su favoriti...
Ne raduj se prerano. Ima još jedno kolo u ligi Republike Srpske. Ono što je Kozara uradila je za stida najvećeg.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 31 maj 2015, 10:30

Zeljo ima finu generaciju mladih i talentovanih igraca, i kao takav (relativno podmladjen tim i forsiranje igraca iz njihovog pogona) je zauzeo 2. mjesto sto bi ukazivalo da ce u narednoj sezoni opet se boriti za titulu. Medjutim, problem u nasoj ligi je sto ne mozemo zadrzati talentovane fudbalere, jer nakon jedne bolje sezone momcic gleda gdje ce ispaliti vani, niti on napreduje u nekoj usranoj ceskoj, madjarskoj ili poljskoj ligi, a nasa liga se drasticno oslabi bez 2-3 najbolje iz prethodne sezone. Da imamo bolje uslove u klubovima pa da talentovanim igracima dadnemo bolje ugovore, onda bismo mogli forsirati i zakon o zabrani odlaska igraca iz lige mladjih od 23 godine (npr.) ili ispod pola miliona.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 31 maj 2015, 10:45

prisutanod1964 je napisao/la:
Orton je napisao/la:

slika

Da, i ja kažem.Ne postojite kratko.No javljate se u ciklusima.Npr. ženski je mjesečno a vaš svakih osam godina.
Zamisli koliko će Drina koštati tad?
Pomirite se jadnici da je vrijeme vasih marifetluka i stimaljki proslo i da o novim trofejima mozete samo sanjati sad je Sloboda kao klub tri stepenice iznad vas a o Sarajevu da i ne govorim,jedite se od muke ko vam je kriv sto vas zbog vasih lopovluka sada svugdje docekuju na noz i niko vas ne podnosi

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 31 maj 2015, 10:57

Anex je napisao/la:Pomirite se jadnici da je vrijeme vasih marifetluka i stimaljki proslo i da o novim trofejima mozete samo sanjati sad je Sloboda kao klub tri stepenice iznad vas a o Sarajevu da i ne govorim,jedite se od muke ko vam je kriv sto vas zbog vasih lopovluka sada svugdje docekuju na noz i niko vas ne podnosi
slika
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 31 maj 2015, 11:02

jovanmaksimovic je napisao/la:
Anex je napisao/la:Pomirite se jadnici da je vrijeme vasih marifetluka i stimaljki proslo i da o novim trofejima mozete samo sanjati sad je Sloboda kao klub tri stepenice iznad vas a o Sarajevu da i ne govorim,jedite se od muke ko vam je kriv sto vas zbog vasih lopovluka sada svugdje docekuju na noz i niko vas ne podnosi
slika
Znamo da boli ali kako ste posijali tako sad berete :wave:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 11:39

Jovan opra sa mitomanijom a evo sad i sa ovim,kada god nema nista da kaze ovo postavi,kakav frajer :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 11:41

Invincible i Lazar na aparatima i vidi cuda,opet lazu :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.