Kao pravo ne radujem se tome sto Siroki nece igrati evropu manje vise svejedno mi je ali da me to nesto raduje jok.Kao drugo stadion na kome igramo evropu je nas gradski igrali smo i ligu na tom stadionu i uzimali titule.brigsiroki je napisao/la:bolje da i vi ostanete bez europe nego da igrate na tuđem stadionu ahhaahhaahhasamozeljo1987 je napisao/la:lištico ,za manje od 24h ostaješ bez evrope... uaaaaaa
hahahah hahahhah
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Gradski stadion "Asim Ferhatović Hase"pile87 je napisao/la:Kao pravo ne radujem se tome sto Siroki nece igrati evropu manje vise svejedno mi je ali da me to nesto raduje jok.Kao drugo stadion na kome igramo evropu je nas gradski igrali smo i ligu na tom stadionu i uzimali titule.brigsiroki je napisao/la:bolje da i vi ostanete bez europe nego da igrate na tuđem stadionu ahhaahhaahhasamozeljo1987 je napisao/la:lištico ,za manje od 24h ostaješ bez evrope... uaaaaaa
hahahah hahahhah

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
Pa dobro ako ćeš tako i u Mostaru je gradski stadion pod bjelim brijegom ,a ne vehležov samo što oni govore naš stadion, je ,je

Danas očekujem naravno da ćemo dobit ŠB jer su pomeni totalno podbacili u zadnjih desetak kola od duple titule spali na borbu za europu i ovo zadnja kod olimpika kad nisu mogli sa više igračem i pozitivnim rez. uzet kup nezz nisu zavrijedili europu ,al vidićemo danas može i ovaj njihov popularni rezultat u zadnjih 5/6 tekmi (1-1)
i samo mi još nije jasno pa gdje još ima osim u nas naravno
da se za treće mjesto gleda međusobni omjer mjesto gol razlika
samo kod nas,toga ima samo kod nas 

Danas očekujem naravno da ćemo dobit ŠB jer su pomeni totalno podbacili u zadnjih desetak kola od duple titule spali na borbu za europu i ovo zadnja kod olimpika kad nisu mogli sa više igračem i pozitivnim rez. uzet kup nezz nisu zavrijedili europu ,al vidićemo danas može i ovaj njihov popularni rezultat u zadnjih 5/6 tekmi (1-1)

Kad smo kod stadiona, predsjednik FK Sarajevo je nedavno na tv-u rekao da klub nema ni cm kvadratni stadiona niti icega u svom vlasništvu. Naravno da nama ostalima je veoma jasno zašto je to tako, a to je prerani raspad Jugoslavije 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
A SAD JE LIGA SMIJESNA...ma nemoj...a nije bila smijesna kad je siroki lobijima a ne zaslugom igrao evropu i kad su dogovarali tekme sa tim istim zrinjskim pa su navijaci bacali salove i napustali stadion...zato,ne dipr,sviju ti...kako god ovo je jedna od najregularnijih sezonaspursman je napisao/la:Penal. Smijesna liga
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ode Široki u intertoto kup, ili će na turnir u Gabelu sa GOŠK-om i Ajdukom 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Hahahahahahahahstaragarda je napisao/la:kako god ovo je jedna od najregularnijih sezona
Moj Suljo ja da sam umjesto tebe bi prvo čestitao upravama Zrinje i Širokog što ste prvaci, jer su oni najzaslužniji za to. A što se tiče Širokog, oni su financijski stabilan klub i neće se npr ugasit kao KK BosnaSGD53 je napisao/la:ode Široki u intertoto kup, ili će na turnir u Gabelu sa GOŠK-om i Ajdukom

-
- Interni moderator
- Kontakt:
komedijas,procitaj ponovo moj post...ne kontam sta je smijesno....ovo jeste jedna od NAJREGULARNIJIH sezona...e sad je drugi par rukavica sto ti mislis da ako siroki nije izborio evropu da je neregularna...cisto sumnjam da bi se tako smijao da je siroki dobio zrinju....al et,nastavi se smijatlisander je napisao/la:Hahahahahahahahstaragarda je napisao/la:kako god ovo je jedna od najregularnijih sezona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Prvo, ne navijam za Sarajevo, to što navijam za Dynamo ne znači da sam pitar, a drugo nisam Suljo, ne znam na šta aludiraš zovem se Ivan.espresso je napisao/la:Moj Suljo ja da sam umjesto tebe bi prvo čestitao upravama Zrinje i Širokog što ste prvaci, jer su oni najzaslužniji za to. A što se tiče Širokog, oni su financijski stabilan klub i neće se npr ugasit kao KK BosnaSGD53 je napisao/la:ode Široki u intertoto kup, ili će na turnir u Gabelu sa GOŠK-om i Ajdukom
A treće boli me tuki za KK Bosna...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Regularna? Kako kome, za Široki nije bila a ovaj "penal" je točka na i u ovoj sezoni.staragarda je napisao/la:A SAD JE LIGA SMIJESNA...ma nemoj...a nije bila smijesna kad je siroki lobijima a ne zaslugom igrao evropu i kad su dogovarali tekme sa tim istim zrinjskim pa su navijaci bacali salove i napustali stadion...zato,ne dipr,sviju ti...kako god ovo je jedna od najregularnijih sezonaspursman je napisao/la:Penal. Smijesna liga
audere est facere!
Baka nakon utakmice:
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Kako ce ovo ljeto biti cudno bez pracenja koeficijenata i zdrijebova i euro utakmica na Pecari...
Penal po meni smijesan, ni p od penala, ali et, nek im je sretno u Europi. Sto se tice tribina, ocekivao sam da ce ih biti vise od nas ali nisam ona sramotna navijanja, a posebno sto ih jedno pola vuce korijene iz "skutorije"
Ekipi treba podhitni remont, Baka hvala tebi ali ja bih te se rijesio
Penal po meni smijesan, ni p od penala, ali et, nek im je sretno u Europi. Sto se tice tribina, ocekivao sam da ce ih biti vise od nas ali nisam ona sramotna navijanja, a posebno sto ih jedno pola vuce korijene iz "skutorije"
Ekipi treba podhitni remont, Baka hvala tebi ali ja bih te se rijesio
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zavisi s koje strane gledaš. Što platiš to dobiješ.Android je napisao/la: Penal po meni smijesan, ni p od penala,
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 30 maj 2015, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Volio bih da ste uspjeli osvojiti kup pa da je ova utakmica bila samo za prestiz..
gledajte pozitivnu stranu danasnjeg neuspjeha, barem cete se rijesiti bake..

Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
A zašto bi se rješavali Bake? Šta je on skrivio?rondo je napisao/la:Volio bih da ste uspjeli osvojiti kup pa da je ova utakmica bila samo za prestiz..
- hskzmostar
- Kontakt:
A jes vam travnjak milina za oci ,svaka cast tko ga god odrzava!
Musa kada je dobio otkaz bio je prvi na tablici i polufinale kupa,zato Baku trebate potjerati !
Wagner danas odlican ,steta sto liku nisu 20 i neke stvarno kako nije uspio nista vise od premijer lige,mislim steta za njega ...VELIK igrac!
Musa kada je dobio otkaz bio je prvi na tablici i polufinale kupa,zato Baku trebate potjerati !
Wagner danas odlican ,steta sto liku nisu 20 i neke stvarno kako nije uspio nista vise od premijer lige,mislim steta za njega ...VELIK igrac!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
pa od ekipe koja se borila za prvaka napravio je ekipu koja je ostala bez icega.. protiv olimpica vodite i imate igraca vise i ispusite kup.. jeste vam veliki hendikep ozljeda pandze, ali nisu ostali zaboravili igrati preko noci.. ja mislim da ste prebrzo musu otpustili, i da bi sa njim na klupi danas i mi i vi bili u europi..Britvica je napisao/la:A zašto bi se rješavali Bake? Šta je on skrivio?rondo je napisao/la:Volio bih da ste uspjeli osvojiti kup pa da je ova utakmica bila samo za prestiz..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
U Širokom imaš dosta problema ali vjeruj da je Baka najmanji od njih kao što je bio i Slaven Musa! Zamisli nekakva smo prefesionalna momčad a ostajemo bez kondicijskog trenera prilikom završetka jesenejg dijela. Dovodimo nekakva "pojačanja" u vidu Kresingera,Welkera koji su najveći promašaji u zadnjih 5 godina. Onda imamo očitu krađu po mome mišljenju vjerojatno naređenu s vrha ove nakaradne lige od koje mi serondo je napisao/la:pa od ekipe koja se borila za prvaka napravio je ekipu koja je ostala bez icega.. protiv olimpica vodite i imate igraca vise i ispusite kup.. jeste vam veliki hendikep ozljeda pandze, ali nisu ostali zaboravili igrati preko noci.. ja mislim da ste prebrzo musu otpustili, i da bi sa njim na klupi danas i mi i vi bili u europi..Britvica je napisao/la:A zašto bi se rješavali Bake? Šta je on skrivio?rondo je napisao/la:Volio bih da ste uspjeli osvojiti kup pa da je ova utakmica bila samo za prestiz..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.