Otkud ti to? :/IlFantasista je napisao/la:Iniesta se povrijedio.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Odg: RE: Re: Juventus FC
Re: Juventus FC
Jedino da se na proslavi povrijedio, eno ga skače k'o kengur. 

- IlFantasista
- Kontakt:
Skakao je i Barzagli na Juventusovoj proslavi pa je upitan za finale.
http://futbol.as.com/futbol/2015/05/30/ ... 03737.html
Ovo AS garant laže, jer je promadridski, da vidimo šta kaže Mundo Deportivo.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... ocado.html
Vidi i kod njih piše da je imao nekih problema.

http://futbol.as.com/futbol/2015/05/30/ ... 03737.html
Ovo AS garant laže, jer je promadridski, da vidimo šta kaže Mundo Deportivo.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... ocado.html
Vidi i kod njih piše da je imao nekih problema.

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Irelevantno je ko im je povrijeđen kada igraju ona trojica naprijed. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- korisnikforuma
- Kontakt:
Upravo to, još koja sezona uz Messija, pa će i Rakitić ni kriv ni dužan postat "jedan od najboljih veznjaka svijeta"Pogba je napisao/la:Irelevantno je ko im je povrijeđen kada igraju ona trojica naprijed.

- IlFantasista
- Kontakt:
Nema sta postat ce, vec je jedan od najboljih.
Samo neznalice koje su Barcu maximalno dva puta gledali na TVu mogu pričat' suprotno.

Samo neznalice koje su Barcu maximalno dva puta gledali na TVu mogu pričat' suprotno.
IlFantasista je napisao/la:Pogba, mojne da te hastra.

Naš vezni red je bolji, ali džaba, ona trojica su monstrumi. Mislim, nadam se i vjerujem nekoj našoj najboljoj partiji i zaista vjerujem da je došlo vrijeme da u finalu odigramo najbolji meč, historija nam ne ide u prilog u finalima, ali tješim se da je vrijeme da nam se sve poklopi.
Nije me strah stvarno, ne igram ja

#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Svako ima svoju računicu, mislim da je prioritet da se mi sami sebi posvetimo i da se više skoncentrišemo na našu igru nego na Barcinu. Mi nismo naišli do sada na ekipu kakva je Barca, ali nije ni Barca na ekipu kakva je Juventus.
Neka oni razmišljaju o Pogbi koji se jednim potezom riješava dvojice, Vidalu koji trči za petoricu, Buffonu sa milion ruku, Tevezu koji ni sam ne zna šta igra, da ne smiju praviti faulove na 30 metara jer je to pola gola itd...
Neka oni razmišljaju o Pogbi koji se jednim potezom riješava dvojice, Vidalu koji trči za petoricu, Buffonu sa milion ruku, Tevezu koji ni sam ne zna šta igra, da ne smiju praviti faulove na 30 metara jer je to pola gola itd...
Kun fejekun!
- IlCapitano
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Naši rade odličan posao na socijalnim mrežama. Ovaj lik obećao prije Reala da će hodati do Berlina ako prođemo i ovi ga našli i ponudili mu da ide biciklom i da ga oni prate. Tamo valjda ima kartu od njih kad dođe.
Naši rade odličan posao na socijalnim mrežama. Ovaj lik obećao prije Reala da će hodati do Berlina ako prođemo i ovi ga našli i ponudili mu da ide biciklom i da ga oni prate. Tamo valjda ima kartu od njih kad dođe.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
...Moratu koji je izbacio svoj bivsi klub i koji lici na vrhunskog napadaca,Marchisia,koji je ove sezone prof.dr sredine terena,stopere koji iako znaju kiksati su sami vrh svog zanata i srce ce ostaviti na terenu... U Juventusu igra 11 ratnika koji trce kao konji i koji znaju igrati fudbal. Nisu ih vile donijele u finale nego zelja,trud i znanje uz neku normalnu dozu srece. Ove sezone u LP Juventus je bukvalno pokazao snagu i sazrijevanje i u finalu su radi kvaliteta,stvarnog,"opipljivog" kvaliteta,pojedinacnog i timskog. Ne radi toga sto "sreca prati hrabre" ili "autobusom,"antifudbalom".IlFantasista je napisao/la:Svako ima svoju računicu, mislim da je prioritet da se mi sami sebi posvetimo i da se više skoncentrišemo na našu igru nego na Barcinu. Mi nismo naišli do sada na ekipu kakva je Barca, ali nije ni Barca na ekipu kakva je Juventus.
Juventus ce jednostavno igrati protiv jace ekipe koju moze pobijediti. Ne vidim kako se ova igra koju su do sada pokazivali u LP moze totalno izgubiti u finalu i da Barcelona nadmocno pobijedi.
- IlFantasista
- Kontakt:
Juventus je ove sezone u Ligi šampiona imao samo jednom sreće i to je bilo van terena kada je izvučeno da igramo sa Monacom. Generalni dojam je da se Juve tokom kompletne sezone potcjenjuje, pa čak i italijanski eksperti su davali veće šanse Romi nakon remija sa Cityem, a Juventusovog poraza od Atletica. Na domaćem terenu smo u potpunosti nadigrali Borussiju i Real, ali i to tim ekspertima nije bilo dovoljno pa su mislili da ispadamo u oba slučaja.
Kad se sjetim glupog gola protiv Atletica, milion pehova na Kariaskakisu, onda Chiellinijevo klizanje protiv Borussije, revanš protiv Monaca pola ekipe bolesno, pa onda Chiellinijev penal iz prvog razreda osnovne protiv Reala itd. Nisu se prepali protiv Reala na Santiago Bernabeuu ne vidim zašto da se prepadnu Barcelone ne neutralnom terenu.
Negdje sam čitao da su igrači poslije izbacivanja Reala u svlačionici napravili pakt kao nešto ko ne vjeruje u pobjedu u finalu ne mora ni ići u Berlin. To sve govori kakva utakmica će da bude, igrač može proći, ali lopta ne.
Kad se sjetim glupog gola protiv Atletica, milion pehova na Kariaskakisu, onda Chiellinijevo klizanje protiv Borussije, revanš protiv Monaca pola ekipe bolesno, pa onda Chiellinijev penal iz prvog razreda osnovne protiv Reala itd. Nisu se prepali protiv Reala na Santiago Bernabeuu ne vidim zašto da se prepadnu Barcelone ne neutralnom terenu.
Negdje sam čitao da su igrači poslije izbacivanja Reala u svlačionici napravili pakt kao nešto ko ne vjeruje u pobjedu u finalu ne mora ni ići u Berlin. To sve govori kakva utakmica će da bude, igrač može proći, ali lopta ne.

Kun fejekun!
iniesta osjetio neke bolove al nista ozbiljno,igrat ce finale,sve sto barca ima je na raspolaganju,dobro je da je i kod vas tako da niko ne fali
nasi su u strahovitoj formi,monstrum je i veceras pokazao ko je babuka fudbala svih vremena,pricao sam kako ga juve mozda nekim kavezom moze zaustaviti,no ne pomaze ni kavez sto se vidi iz njegovog vecerasnjeg uratka u finalu kupa:
[youtube][/youtube]
nasi su u strahovitoj formi,monstrum je i veceras pokazao ko je babuka fudbala svih vremena,pricao sam kako ga juve mozda nekim kavezom moze zaustaviti,no ne pomaze ni kavez sto se vidi iz njegovog vecerasnjeg uratka u finalu kupa:
[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
nada zadnja umire! FORZA JUVE
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlFantasista
- Kontakt:
Messi Italijanima zna zabiti samo iz penala, nema razloga za strah... 

Kun fejekun!
Tako razmisljas vec 4 godine i mi sve jaci i jaci. Ja te molim da nastavis biti pesimista i to najveci.Pogba je napisao/la:Je l' de da znaš da je bolje kada sam negativan, sve smo dobili kada sam ovako razmišljao?![/spoiler]

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Selling Vidal to sign Oscar is like sacking Ancelotti to hire Benitez...

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BlueBosnian
- Kontakt:
Čuj Oscar
Niđe veze. Gori od propaliteta Khedire..
FJ

Niđe veze. Gori od propaliteta Khedire..
FJ
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Isto kao što će se, ako Juve pobijedi inšAllah, pokazati da je Barca skup prosjeka, izuzev one trojice gore.leorey je napisao/la:Ali mislim da ovo finale nece prirediti iznenadjenje i da ce Barca pokazati da vi u ekipi imate 5-6 prosjecnih igraca, a ne kako ih vi predstavljate kao World Class.

I naravno da imamo 5-6 prosječnih igrača jer je roster sastavljen od 24 igrača. A pričati o 5-6 prosjeka u prvih 11 može samo velika fudbalska neznalica kakvih je pun forum, a izgleda da pripadaš toj grupi.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 31 maj 2015, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
zasto romarijevi istomisljenici, romariooo uopste ne misli da juve ima neke prosjecne igrace, cak naprotiv vrlo mi je drago da ste se vratili u sami vrh, svaki igrac juveta je svjetska klasa, s tima sto su evra i pirlo usporili, njih dvojica su bili nekad superklase na svojim pozicijama al sad su znacajno oslabili, s tim da opet se moze desiti da bas ta dvojica izvuku jednu mocnu utakmicu jer i to se znalo desavati da ostarjeli igraci odnekle izvuku neke atome snagePogba je napisao/la:Isto kao što će se, ako Juve pobijedi inšAllah, pokazati da je Barca skup prosjeka, izuzev one trojice gore.leorey je napisao/la:Ali mislim da ovo finale nece prirediti iznenadjenje i da ce Barca pokazati da vi u ekipi imate 5-6 prosjecnih igraca, a ne kako ih vi predstavljate kao World Class.Kako da ne. Uvijek ste bili interesantni vi Romariovi istomišljenici.
I naravno da imamo 5-6 prosječnih igrača jer je roster sastavljen od 24 igrača. A pričati o 5-6 prosjeka u prvih 11 može samo velika neznalica kakvih je pun forum, a izgleda da pripadaš toj grupi.
problem juventusa nisu njegove klase, nego barcine klase (raketa,sergio,pike.., super klase neymar,suarez,iniesta i supernadklasa messi
cak i ako juve izgubi 4 0 recimo ne mozes reci da je to zato sto ima prosjecne igrace, nego sto su prosjecno izgledali protiv super i nadklasa, po meni i juve ima tri super klase kad su u top formi, a to su bufon,vidal i pogba, al njihov je belaj sto je barca uhvatila nevjerovatnu formu s kojom i oni od kojih se nismo nadali igraju premocno, recimo jedan otpisani dani alves igra senzacionalno i ovakav kakav je u zadnej vrijeme je za klasu bolji od lihstajnera, i alba recimo od pikea, a i raketa u ovoj superformi ne zaostaje nista posebno za vidalom i sl, to je belaj juventusa sto pred sobom ima ekipu koja je uhvatila formu u svim linijama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 11 gostiju.