Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bagrcavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bagrcavi » 30 maj 2015, 21:53

svi stali u red point
DRUG NEBI TI PUNCA

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 30 maj 2015, 21:53

Kao prvo sudenje je bilo fer i korektno e sad penal je nije nije važno :mrgreen: važno je da je Zrinjski pravedno u europi jer samo se kod nas za treće mjesto gleda međusobni omjer umjesto gol razlika :wtf: tako da to je to oni su imali šansi nisu ih iskoristili jbga nemože se zadnje kolo vadit :tralala:

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 30 maj 2015, 21:56

Ma gdje ce noz, zica... i prozivati rahmetli Anera i Mirzu. Ako je istina treba ih zapaliti u zdenku[/quote]

Jeste ba istina milion posto, sve ovo sto su momci napisali, sada iz Zenice. Ono je malo reci da je jadno, mada to je sve skandirala grupica djece bukvalno na zapadu tamo, sto nikako ne opravdava njihovo skandiranje, samo jedno dobro tabanje moze ih nauciti pameti.Tri prsta, noz zica..fakat ta djeca imaju problema s mozgom, i njihovi navijaci ako su pravi trebaju ih nauciti pameti.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 maj 2015, 21:58

Zaboravio si i Đilda javi se... bruka
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 maj 2015, 22:27

SAMPIONI!!

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 22:31

MCMXLVI je napisao/la:SAMPIONI!!

slika
Yebo te forum mrs na proslavu :D
From father to son

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 maj 2015, 22:36

Hehe nazalost nisam u mogucnosti :(
@invincible1921 Evo je, puna je sada :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 22:38

MCMXLVI je napisao/la:Hehe nazalost nisam u mogucnosti :(
@invincible1921 Evo je, puna je sada :D
Ma salim se brato normala.
Hajmo ovi ostali s foruma koji su u Sa na proslavu. Posipat se šampanjcem,šmrkat kokain s krovova auta,valjat se po podu,vrištit,navijat,grlit se,ljubit :bih:
From father to son

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 maj 2015, 22:44

100% si upravu haha

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 22:48

Tek sad uprati :o Ako je istina za ta skandiranja u Zenici :crazy: :puke:
From father to son

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 30 maj 2015, 23:12

rondo je napisao/la:kada ce u sirokom shvatiti da osvojiti titulu preko Zrinjskog ne mogu sa pola mostaraca i bivsih igraca Zrinjskog u klubu? :D
samo da se citiram.. ne mogu biti ispred Zrinjskog dok ne promjene dobar dio ekipe..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 30 maj 2015, 23:14

Prvo NAVIJACI celika nisu ulazili na stadion,drugo,bio sam ispred stadiona i ni jednog trenutka nisam cuo takva skandiranja,trece manijaci vazda izmisljaju bajke o gostovanjima u zenici,cetvrto da je neko na tribini tako slandirao dobio bi cusku iza usiju,peto Zenica je odbranila sarajevo kao i dosta drugih gradova gdje je bilo gusto,to stariji znaju a djeca ce poceti prditi po obicaju,sesto,cestitke Sarajevu na tituli,a malim plavim saucesce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 30 maj 2015, 23:16

Onaj voditelj sa Hayata sad postavio sliku da ih je neko napao, ekipu Hayata i razbio kombi. Piše nakon utakmice Čelik - Željo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2015, 23:18

titi14oldschool je napisao/la:Prvo NAVIJACI celika nisu ulazili na stadion,drugo,bio sam ispred stadiona i ni jednog trenutka nisam cuo takva skandiranja,trece manijaci vazda izmisljaju bajke o gostovanjima u zenici,cetvrto da je neko na tribini tako slandirao dobio bi cusku iza usiju,peto Zenica je odbranila sarajevo kao i dosta drugih gradova gdje je bilo gusto,to stariji znaju a djeca ce poceti prditi po obicaju,sesto,cestitke Sarajevu na tituli,a malim plavim saucesce.

:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 30 maj 2015, 23:19

Kevin je napisao/la:
advanced1921 je napisao/la:uskoro rang posušja, orašanskih labudova i sličnih...
ionako 30 navijača navija za klub, više postoje iz nekog inata, jedini klub gdje je zabranjeno pojedinim vjerama igrati u njemu...
fuj
prije ćete vi završit na tom rangu..pogotovo ako nastavite sa povratom dugova na način na koji to sada radite :thumbup:
ne brini se ti za široki

i na kraju šta tebe briga ko igra u širokom? gledaj ti u svoje dvorište...
logično da smeta da postoji ijedan fašistički kolektiv koji vrši takvu "diskriminaciju"... to samo pokazuje kako ste zaostali, zato ste "omiljeni" među svima...

labudovi i posušje vam se raduju i dočekuju sa osmijehom :mrgreen:
a što se tiče Želje, svaki put kad u istu rečenicu staviš svoj fašistički pokušaj kluba i Želju trebaš dobit papir da si obolio!
nije to bolest rijetka...

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 30 maj 2015, 23:39

titi14oldschool je napisao/la:Prvo NAVIJACI celika nisu ulazili na stadion,drugo,bio sam ispred stadiona i ni jednog trenutka nisam cuo takva skandiranja,trece manijaci vazda izmisljaju bajke o gostovanjima u zenici,cetvrto da je neko na tribini tako slandirao dobio bi cusku iza usiju,peto Zenica je odbranila sarajevo kao i dosta drugih gradova gdje je bilo gusto,to stariji znaju a djeca ce poceti prditi po obicaju,sesto,cestitke Sarajevu na tituli,a malim plavim saucesce.

Halo ba kao prvo nisu nikakve bajke, u drugom poluvremenu na zapadu se skupila grupica debila od kojih nema ni jedan vise od 18 godina, i pocela sa provokacijama u trenucima izmedju pjesama Manijaka, izmedju ostalih: Gdje vam je Mirza, gdje vam je Aner, Djilda..gestikulacijama noz, zica.. uz tri prsta. Hajde razumijem donekle slavlje i radovanje cijelog stadiona kada javi spiker promjenu rezultata na Kosevu jer ovaj Zeljo je nabio komplekese genaracijama sirom ove drzava, i mnoge generacije su zivjele u jadu, tugi i nesreci godinima upravo zbog tog Zelje pa i to slavlje je donekle opravdano, ali spominjeti ili gestikulirati na taj nacin Srebrenicu pominjati tako Rahmetili Mirzu nije opravdano ni za grupu malomnika, jadova i bezmozgova koja se skupila na zapadu Bilinog polja. Vrlo lago se moze doci do slike - snimka sa danasnje utakmice i vidjeti momka u crvenoj majci sa ruksakom na ledjima u grupici od njih 15-20 koji se isticao u gnusnim provokacija. Pa jbt gdje ja zivim, je li moj otac poginuo za grad Srebrenicu i ovu drzavu da mi danas dodje covjek kao eto nas je iz Zenice, iz srca Bosne i skandira Noz, zica, Srebrenica.

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 30 maj 2015, 23:45

Da mi je da vidim i taj snimak...vazda nesto pricate a nikad da snimite...ono samo se vama to desava bas se covjek zapita..."gestikulacije" noz zica - :?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 maj 2015, 23:47

Mirsad94 je napisao/la:

Halo ba kao prvo nisu nikakve bajke, u drugom poluvremenu na zapadu se skupila grupica debila od kojih nema ni jedan vise od 18 godina, i pocela sa provokacijama u trenucima izmedju pjesama Manijaka, izmedju ostalih: Gdje vam je Mirza, gdje vam je Aner, Djilda..gestikulacijama noz, zica.. uz tri prsta. Hajde razumijem donekle slavlje i radovanje cijelog stadiona kada javi spiker promjenu rezultata na Kosevu jer ovaj Zeljo je nabio komplekese genaracijama sirom ove drzava, i mnoge generacije su zivjele u jadu, tugi i nesreci godinima upravo zbog tog Zelje pa i to slavlje je donekle opravdano, ali spominjeti ili gestikulirati na taj nacin Srebrenicu pominjati tako Rahmetili Mirzu nije opravdano ni za grupu malomnika, jadova i bezmozgova koja se skupila na zapadu Bilinog polja. Vrlo lago se moze doci do slike - snimka sa danasnje utakmice i vidjeti momka u crvenoj majci sa ruksakom na ledjima u grupici od njih 15-20 koji se isticao u gnusnim provokacija. Pa jbt gdje ja zivim, je li moj otac poginuo za grad Srebrenicu i ovu drzavu da mi danas dodje covjek kao eto nas je iz Zenice, iz srca Bosne i skandira Noz, zica, Srebrenica.
Zenicani noz zica :nene:
Samo Sarajevo

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 maj 2015, 23:48

titi14oldschool je napisao/la:Da mi je da vidim i taj snimak...vazda nesto pricate a nikad da snimite...ono samo se vama to desava bas se covjek zapita..."gestikulacije" noz zica - :?
Evo i ja kontam,ajde sve na stranu ali da neko spominje Srebrenicu u bilo kakvom kontekstu mi nikako ne ide u glavu ,.

Nikad da neki snimak objave a i kad objave izofiraju se kao onda sa onom montažom,i takvi ti nešto pricaju,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.