sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola

,
znaci kako god da prodemo na kosevu nismo veća bruka od vas 10 :0 da izgubimo

.
Samo zivite od uspomena od proslosti .Vi ste danas ipak mali ,kad nekome kazes danas Velez u stvarnosti u kakvoj jeste to je asociranje na livadu i na prosjecnih 100 gledatelja na livadi.
necete moci parirati ni sa juniorima uskoro EVROPSKE SLOBODE

Pa meni stvarno nije jasno kako ovo admin dozvoljava. Ma yebo te Velez u usta i sve tvoje Fukare, mrssssssssssssss u Mramor i oko Mramoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

.
Ja prije kad bi prokomentarisao riječ na Slobodinom forumu, vi mene banujete po sedmicu dana, a ove drvosjece i kočijaši ovde dolaze ko tite i kovrce se, ma sibreeeeeeeeeeeeeeeeee u tri kurca
Pitari su vas juce pobjedili i steta sto vas nisu jos slozili 3 komada, a sto se tice Veleza mi se ponosimo i zbog proslosti i zbog sadasnjosti debilu jedan i da je Sloboda kojim slucajem prosla ono golgote sto je Velez prosao nakon rata, vi bolan nebi igrali ni u kantonalnoj ligi , ma ustvari vi bi ste se raspali ko kula od karata, zato