RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 30 maj 2015, 19:03

Kao sto sam puno puta rekao ,uvijek je lijepo kad Velez pobjedi :njanjanja:
Ali moram priznati da sam jedva cekao da zavrsi ova turobna sezona koja je ostavila gorak okus na srcima nasih navijaca.
Nije ovo onaj Velez kakvoga mi navijaci zelimo.

Volim Velez k'o majku rodjenu i dok kuca ovo srce u grudima svaki drugi otkucaj je za Velez ali svima koji su zasluzni za dugogodisnju agoniju mojih rodjenih zelim sto tezu i duzu smrt :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2015, 19:20

rodjenisa je napisao/la:Kao sto sam puno puta rekao ,uvijek je lijepo kad Velez pobjedi :njanjanja:
Ali moram priznati da sam jedva cekao da zavrsi ova turobna sezona koja je ostavila gorak okus na srcima nasih navijaca.
Nije ovo onaj Velez kakvoga mi navijaci zelimo.

Volim Velez k'o majku rodjenu i dok kuca ovo srce u grudima svaki drugi otkucaj je za Velez ali svima koji su zasluzni za dugogodisnju agoniju mojih rodjenih zelim sto tezu i duzu smrt :salut:
REMONT u svim segmentima ako želimo biti konkurentni naredne sezone...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 maj 2015, 19:23

Čuj ovog Škorića, u nebitnoj utakmici. Poškaklji me Škoriću, nije dovoljno smiješno.
Forza Velež!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2015, 19:42

Darko Maletić dobio nagradu za MVP Veleža ove sezone :thumbup: Čestitke Maleti, jer je srcem izgarao za VELEŽ. Nadam se da ostaje i naredne sezone, pa nek se u velikom stilu oprosti od karijere ali i VELEŽA. ;)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 20:06

Neka je zavrsila i ova sezona. Haj nek smo dobili ovu zadnju da ne bude ono bas crna. Utakmica go qurac i mi i Borac. Lesinari :thumbup: 20ak momaka ispa u drugom odnekle :urnebes: :urnebes:

Sto kaze brat Alem remont. Danas sam cuo da se na skupstini sprema otkrivanje karata brato. Znaci sve papirine o poslovanju ce se izvalit na sto da se vidi ko su dusmani a i oni koji vole ovaj sveti klub. Meni je draze ispast u drugu ligu nego gledat gnjide jazavce šonje klošare kako klub koriste za licne interese. Niste neznalice nego ste bezobrazni mater vam lopovsku yebem u picku i necete dugo. Ima nas jos gomila kojima je ova petokraka svetinja kao i onih koji ce posteno obavljati posao. Srozali ste klub ali mi smo tvrd orah. Forza Velez. Sve vas voli mostarska pastrmka. Brat do brata da istjeramo ovu bagru
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2015, 20:12

Cernica je napisao/la:Neka je zavrsila i ova sezona. Haj nek smo dobili ovu zadnju da ne bude ono bas crna. Utakmica go qurac i mi i Borac. Lesinari :thumbup: 20ak momaka ispa u drugom odnekle :urnebes: :urnebes:

Sto kaze brat Alem remont. Danas sam cuo da se na skupstini sprema otkrivanje karata brato. Znaci sve papirine o poslovanju ce se izvalit na sto da se vidi ko su dusmani a i oni koji vole ovaj sveti klub. Meni je draze ispast u drugu ligu nego gledat gnjide jazavce šonje klošare kako klub koriste za licne interese. Niste neznalice nego ste bezobrazni mater vam lopovsku yebem u picku i necete dugo. Ima nas jos gomila kojima je ova petokraka svetinja kao i onih koji ce posteno obavljati posao. Srozali ste klub ali mi smo tvrd orah. Forza Velez. Sve vas voli mostarska pastrmka. Brat do brata da istjeramo ovu bagru
Uh Pastrmko ovo samo može biti pozitivno i dobro za VELEŽ, jer će se sve stvari iznijeti na sto. Vjeruj mi ovo će biti pozitivan šok. :thumbup: Treba nam jaka uprava i dobro je što će biti debate o VELEŽU. ;)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 20:30

Bit ce žestoko 100% Od kluba koji je imao do njihovog dolaska prosjek 3000-3500 po utakmici i minimalno 250 po gostovanju doveli su nas do toga da nas kuci prati 500 gledalaca. Nije bola njih nekoliko pametno a 3000 mazluma koji ne dolaze. Nismo ni onda briljirali ali je raja bila tu. Jedini razlog su oni i nije problem ispast u drugu ligu ako treba ali s novim svjezim ljudima cemo se vratiti. Vratit ce se i masa koja se zgrozava na ove ublehe,vratit ce se i armija koja je vazda bila rame uz rame sa hordasima i manijacima. Samo treba ustrajat i otjerat bagru koja nije u stanju za godinu dana platit salovanje,izljevanje zida i postavljanje umjetne trave na pomocni. Pa brato zar da ocekujemo od njih da natkriju tribinu i postave reflektore. Daj bola
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 31 maj 2015, 16:13

sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola :rol: ,

znaci kako god da prodemo na kosevu nismo veća bruka od vas 10 :0 da izgubimo ;) .

Samo zivite od uspomena od proslosti .Vi ste danas ipak mali ,kad nekome kazes danas Velez u stvarnosti u kakvoj jeste to je asociranje na livadu i na prosjecnih 100 gledatelja na livadi.

necete moci parirati ni sa juniorima uskoro EVROPSKE SLOBODE :nedam:
Pa meni stvarno nije jasno kako ovo admin dozvoljava. Ma yebo te Velez u usta i sve tvoje Fukare, mrssssssssssssss u Mramor i oko Mramoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Ja prije kad bi prokomentarisao riječ na Slobodinom forumu, vi mene banujete po sedmicu dana, a ove drvosjece i kočijaši ovde dolaze ko tite i kovrce se, ma sibreeeeeeeeeeeeeeeeee u tri kurca :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pitari su vas juce pobjedili i steta sto vas nisu jos slozili 3 komada, a sto se tice Veleza mi se ponosimo i zbog proslosti i zbog sadasnjosti debilu jedan i da je Sloboda kojim slucajem prosla ono golgote sto je Velez prosao nakon rata, vi bolan nebi igrali ni u kantonalnoj ligi , ma ustvari vi bi ste se raspali ko kula od karata, zato :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 31 maj 2015, 16:37

sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola :rol: ,

znaci kako god da prodemo na kosevu nismo veća bruka od vas 10 :0 da izgubimo ;) .

Samo zivite od uspomena od proslosti .Vi ste danas ipak mali ,kad nekome kazes danas Velez u stvarnosti u kakvoj jeste to je asociranje na livadu i na prosjecnih 100 gledatelja na livadi.

necete moci parirati ni sa juniorima uskoro EVROPSKE SLOBODE :nedam:
Majmune mi barem imamo proslost koje se ne moramo stiditi vec ponositi.Velez nije bio klub kao Sloboda koja je guzicu lizala Partizanu,Zvezdi,Dinamu i Hajduku da bi opstala u Yu ligi.Nismo vazili za mesare kao vi,vec za ekipu koja igra za gol vise.Ali sta ti znas klosaru jedan kako je pobjediti Zvezdu ili mozda Borusiju ili Dinamo nabusiti ko kantu.Vi to nemate jer ste uvijek bili klub za potkusurivanje srpskih i hr ekipa.Jos ce te vi i vase kone iz medjugorja morat se guziti jedni drugima mamlaze.
Pozdrav adminu izgleda da se slaze sa tvojim pisanjem.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 21:37

Maletic ce produzit
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 31 maj 2015, 21:54

Cernica je napisao/la:Maletic ce produzit
Dobra je to vijest , koliko ti je pouzdan izvor ?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 22:14

rodjenisa je napisao/la:
Dobra je to vijest , koliko ti je pouzdan izvor ?
Brato javim ti na pp kasnije. Znas da ja ne lupam ako nije prva
From father to son

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 31 maj 2015, 22:26

Mustuluk nema sta :D :D
moze pp i meni
#musvdg

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 maj 2015, 22:53

Maleta je kralj yebeni. Igrač koji je na početku imao malo problema sa adaptacijom, i kojeg sam na tim istim počecima malo i "ružio" pokazao se kao veliki igrač, i još veći čovjek. Nadam se da nećemo progutat' ovo što pišemo, i da nas neće iznevjeriti. Za sve dosada što je pokazao u ove dvije godine, kapa dole.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 23:00

1922VFC1981 je napisao/la:
moze pp i meni
Babe poslao sam pp drugu rodjenisa pa nek vam on prosljedi koga zanima.
From father to son

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 31 maj 2015, 23:27

Šalji neko i meni da napokon dočekam dobru vijest iz ove naše uprave.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jun 2015, 00:34

Cernica je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:
moze pp i meni
Babe poslao sam pp drugu rodjenisa pa nek vam on prosljedi koga zanima.
pošaljite i meni pp... :(

ja žudim za pozitivnim vijestima...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 jun 2015, 00:56

Pošalji i meni neko crknut ću

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 jun 2015, 01:00

Sredjeni reflektori i krov a na pomocnom se danas popodne treniralo..to je to ukratko..

al u nemili donjoj na velikoj nagradi nesvrstanih..moram li reci da togo vjecno vodi?

:thumbdown:
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jun 2015, 01:05

Mont0 je napisao/la:Sredjeni reflektori i krov a na pomocnom se danas popodne treniralo..to je to ukratko..

al u nemili donjoj na velikoj nagradi nesvrstanih..moram li reci da togo vjecno vodi?

:thumbdown:
valjda će biti bolje...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.