Man City & Bayern will challenge Juventus for the signing of Wolfsburg playmaker Kevin De Bruyne.
BlueBosnian je napisao/la:Pa istetovirao bih Marottu poviš k...![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Man City & Bayern will challenge Juventus for the signing of Wolfsburg playmaker Kevin De Bruyne.
BlueBosnian je napisao/la:Pa istetovirao bih Marottu poviš k...![]()
Žao mi je što nema Comana, ali valjda uđe u drugom poluvremenu, bar pola sata.Juve (4-3-1-2): Buffon Padoin Bonucci Ogbonna Evra Pogba Pirlo Marchisio Pereyra Llorente Tevez
Kruna ne u smislu samog trofeja kojeg već ima, titula SP i Lp su vrh koji već ima. Kruna jer je revitalizirao karijeru, a smatran je gotovim igračem još prije 4 godine, kruna jer ima priliku za najveći trofej sa klubom koji je za 4 godine stvorio tim za koji niko nije vjerovao da može da se već sada bori za isti. I naravno, kruna jer mu je možda zadnji meč u Juventusu, ali i generalno jedan od zadnjih mečeva na vrhunskom nivou.KpbKaka22 je napisao/la:Sigurno..nakon osvojenih lp sa Milanom,onda da osvoji sa Juventusom svakako kruna sjajne karijere)
Pepeakisarajevo92 je napisao/la:Roberto![]()
Samo mirno ovo privesti, cekam da ne bude crvenih kartona za fin keš
Mislim da to dovoljno govori koliko se Juve vratio u pravom smislu riječi.L'Avvocato je napisao/la:Joj slavlja nakon 2:2 ... pa šta je ovo jbt? Ljudi počeli slaviti 12. mjesta. A ja mislio Roma pretjerala sa proslavom drugog mjesta....
To stoji, pucaju ih opasni kompleksi.Pogba je napisao/la: Mislim da to dovoljno govori koliko se Juve vratio u pravom smislu riječi.
Kako? sta se desilo?IlFantasista je napisao/la:Iniesta se povrijedio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.