ocekivao sam da ce Mladost uzeti Zvijezdu, ostalo manje vise ocekivano za zadnje kolo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne lozi, pa nisu ni oni toliki debili da to urade.fedeltafrotta je napisao/la:Primitivizam pojedinaca zaista nema granica. Skandiranja tipa:" gdje vam je Aner? Gdje vam je Mirza?" Sve to je popraceno dizanjem 3 prsta, te gestikulacijama rukama noz, zica....
Radili su i prije, zasto bi bilo cudno sada?lazar je napisao/la:Ne lozi, pa nisu ni oni toliki debili da to urade.fedeltafrotta je napisao/la:Primitivizam pojedinaca zaista nema granica. Skandiranja tipa:" gdje vam je Aner? Gdje vam je Mirza?" Sve to je popraceno dizanjem 3 prsta, te gestikulacijama rukama noz, zica....
siroki samo kroz sezonu 2000/01 i 2002/03 nije izborio evropu, svih ostalih sezona je izboriopropuh je napisao/la:jel' ovo prvi put da Siroki nije izborio euro takmicenja ili mi se cini![]()
ocekivao sam da ce Mladost uzeti Zvijezdu, ostalo manje vise ocekivano za zadnje kolo
Nadam se da ovo nije istina?Rooney88 je napisao/la:Radili su i prije, zasto bi bilo cudno sada?lazar je napisao/la:Ne lozi, pa nisu ni oni toliki debili da to urade.fedeltafrotta je napisao/la:Primitivizam pojedinaca zaista nema granica. Skandiranja tipa:" gdje vam je Aner? Gdje vam je Mirza?" Sve to je popraceno dizanjem 3 prsta, te gestikulacijama rukama noz, zica....
Ma gdje ce noz, zica... i prozivati rahmetli Anera i Mirzu. Ako je istina treba ih zapaliti u zdenkuRooney88 je napisao/la:Radili su i prije, zasto bi bilo cudno sada?lazar je napisao/la:Ne lozi, pa nisu ni oni toliki debili da to urade.fedeltafrotta je napisao/la:Primitivizam pojedinaca zaista nema granica. Skandiranja tipa:" gdje vam je Aner? Gdje vam je Mirza?" Sve to je popraceno dizanjem 3 prsta, te gestikulacijama rukama noz, zica....
de bolan pusti mitomane....komplesasi, isfrustrirani gubitkom titule,,,cuj,zenicani skandirali noz,zicasamocelik je napisao/la:Istočna tribina je danas skandirala Mirza Rascic. Tokiko na tu temu. Što se tiče tekme uz Mladost na Bilinom polju najlosija utakmica ovog proljeća. Žao mi je Zvijezde, nadao sam se da će uspjeti se izvući. Na kraju svim Pitarima čestitke, hebo li ih amidza
sami ste krivi majstore, sve ste imaliKevin je napisao/la:nadam se da će svi ispast čim prije iz europe...i da će se ovaj usrani savez raspast, dabogda svi pocrkali u njemu na čelu sa onim jakupovićem..mamicu mu ****
DaBogda svi dogurali sto vise u evropi a za savez se slazemKevin je napisao/la:nadam se da će svi ispast čim prije iz europe...i da će se ovaj usrani savez raspast, dabogda svi pocrkali u njemu na čelu sa onim jakupovićem..mamicu mu ****
normalno da smo krivi..mogli smo ranije osigurati...dobra utakmica skroz bila, obje ekipe fulale par šansi, Široki poveo i onda Jakupović ovo radi..rigotina je napisao/la:sami ste krivi majstore, sve ste imaliKevin je napisao/la:nadam se da će svi ispast čim prije iz europe...i da će se ovaj usrani savez raspast, dabogda svi pocrkali u njemu na čelu sa onim jakupovićem..mamicu mu ****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.