Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
vidim u borbi za opstanak se nista ne desava... ja mislim da svi cekaju da neko od kandidata za ispadanje prvi dadne gol 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma najbolje bi bilo da Vitez zabije, ovako ako su Travnik i Vitez nesto kontali to ce biti pred kraj hahajovanmaksimovic je napisao/la:vidim u borbi za opstanak se nista ne desava... ja mislim da svi cekaju da neko od kandidata za ispadanje prvi dadne gol
Upravo sam to htio napisat, Mladost i Zvijezda izgleda miroljubljivo zele napustit ligujovanmaksimovic je napisao/la:vidim u borbi za opstanak se nista ne desava... ja mislim da svi cekaju da neko od kandidata za ispadanje prvi dadne gol

1946
Eto vam vas Vitez...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Zvijezda ako pobijedi ostaje sa ovim rezultatom iz travnika
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 30 maj 2015, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- champions1921
Prelaz ce ipak da odrade hahahatuzlak1987 je napisao/la:Ma najbolje bi bilo da Vitez zabije, ovako ako su Travnik i Vitez nesto kontali to ce biti pred kraj hahajovanmaksimovic je napisao/la:vidim u borbi za opstanak se nista ne desava... ja mislim da svi cekaju da neko od kandidata za ispadanje prvi dadne gol
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jbg zato onaj nas je uspio napravit sjajnu karijerutuzlak1987 je napisao/la:Igraju svi sto najbolje znaju.invincible1921 je napisao/la:Zeba gine ovi ostali iz Slobode igraju preko ku.rca
Ovaj sut 41 minuti, onaj vas bi kroz usi primio

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
trenutno ispadaju mladost i zvijezda... ako tamo ostane remi, ovi drugi u opasnoj zoni ne moraju vise ni igrati...
FOR PAUL
FOR PAUL
Ja ipak mislim da je zadnje, jer je odluceno vec prije pocetka sezone i nema dodavanja novih kola.jovanmaksimovic je napisao/la:nije zadnje kolo, nego posljednje...tuzlak1987 je napisao/la:Vidim vi igrate maksimalno, cudno za vas s obzirom da je zadnje kolojovanmaksimovic je napisao/la:jel se to sklanjaju igraci slobode kod golova?!![]()
A dobra tekma, ima borbenosti sa obje strane, Mehidic nam se ne vidi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Joj manijaka, jedna grupa visi u wcu jedni sjeli u hlad dok jedna grupa momaka pokušava navijati. Inače u Zenici pakao,prevruće i jako loša utakmica.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I pusta li Sloboda?
- champions1921
Nece. Ima specijalni posmatracshakalll je napisao/la:Prelaz ce ipak da odrade hahahatuzlak1987 je napisao/la:Ma najbolje bi bilo da Vitez zabije, ovako ako su Travnik i Vitez nesto kontali to ce biti pred kraj hahajovanmaksimovic je napisao/la:vidim u borbi za opstanak se nista ne desava... ja mislim da svi cekaju da neko od kandidata za ispadanje prvi dadne gol

@NYKnicks Fan
Ma Zeba kralju samo zapinje ali u potpunosti opravdano.. Nemate ni razloga da zapinjete.. Jedino zeba ima motiv i to se da primjetiti..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 30 maj 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- invincible1921
- Kontakt:
samocelik je napisao/la:Joj manijaka, jedna grupa visi u wcu jedni sjeli u hlad dok jedna grupa momaka pokušava navijati. Inače u Zenici pakao,prevruće i jako loša utakmica.

=\_1921_/=
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prednje-zadnjeBatva je napisao/la:Ja ipak mislim da je zadnje, jer je odluceno vec prije pocetka sezone i nema dodavanja novih kola.
prvo-posljednje, gdje si ti ucio maternji

FOR PAUL
FOR PAUL
evo i Pitara pozdravljaju svetinju, čučeći izgovarati sveto ime Dynamo ! 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Nisam ukazivao na antonim, jer je danas prihvaceno da rijec "zadnji" ima vise znacenja, kako antonim tako i sinonim (a time se i veliki broj pjesnika koristi).jovanmaksimovic je napisao/la:prednje-zadnjeBatva je napisao/la:Ja ipak mislim da je zadnje, jer je odluceno vec prije pocetka sezone i nema dodavanja novih kola.
prvo-posljednje, gdje si ti ucio maternji

Moram li ti objasnjavati da i na fakultetu, odsjek Zurnalistika, nas ucili kako rijec zadnji ukazuje na nesto sto je definitivno i nepromjenjivo (npr. zadnji je prosao kroz cilj - i ne moze niko drugi biti zadnji, zavrsena trka), dok posljednji ukazuje na nesto sto je moguce da bude promijenjeno... ali hajde, necemo ovdje o tome (otvori novu temu, ako vec nesto nije jasno).
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Manite se suvisnih rasprava, sportski je forum 
Siroki poveo, bit ce pakleno do kraja, da hoce ovi za opstanak malo se probudit.
Evo i Zvijezde, volio bih da opstanu iskreno.

Siroki poveo, bit ce pakleno do kraja, da hoce ovi za opstanak malo se probudit.
Evo i Zvijezde, volio bih da opstanu iskreno.
Zadnja izmjena: shakalll, dana/u 30 maj 2015, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
1946
ZVIJEZDAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.