Hvala brat moj na infu.fakat ovih dana nisam pazljivo pratio sta se desava ,a citam po forumu da su nas neki igraci vec napustili.AlemC85 je napisao/la:Još niko!rodjenisa je napisao/la:Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Drago mi je da je tako,bilo bi bas neozbiljno da je suprotno.Jasno je da nas cekaju odlasci nekih igraca ali isto tako i dolasci u Velez.nadam se da ce mo ovaj put uraditi puno bolji posao nego lani.Iako nemam nikakvih informacija vjerujem da Dzelo Muharemovic ima adute u rukavu,i isto tako mislim da ce uprava podrzati kvalitetan remont ove rekao bih vrlo oskudne ekipe.Ja licno ne ocekujem nikakve velike stvari od skupstine kluba,osim da se odrede o dosadasnjoj realizaciji plana i programa.Mislim da su svi segmenti kluba dobro funkionisali ,izuzev sportskog djela kluba i nadam se da ce se oni sami povuci ali biti smijenjeni ukoliko to sami ne ucine.Dolazi jedna vazna sezona i siguran sam da ce mo u nju uci spremni ,a da li ce mo napraviti rezultatski iskorak isuvise je rano govoriti.
Uglavnom kako god da bude neka nam je sa srecom uz onu nasu prepoznatljivu MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA