Celik protiv Sarajevski klubova uvijek ima motiva, bez obzira na stanje na tabeli i formu. Zanima me koji to motiv Sloboda ima, ajde malo budi realan?Rooney88 je napisao/la:Lajkam osjecaj.UltrasNotRed je napisao/la:Najbolje idi u Zenicu, imam osjecaj da ce tam'biti festa.Alipasino je napisao/la:Uf sve do danas mi bilo ko fol svejedno za titulu a bogami danas nije nimalo.Valja ove slusat 2-3 dana.Ko kod je plave krvi nije mu lako zato braco izdrzite danas oni ce danas bit divovi najaci najbolji znate i sami.![]()
Danas po pobjedu u Zenicu, Celik bez motiva tako da je ista i za ocekivati, i nadati se da Sloboda moze pomrsiti racune Sarajevu, a vjerujem da moze. Sarajevo uopste nije ubjedljivo, nema tu nekog kvalitetnog fudbala, pogotovo kuci, bez obzira na dobre pojedince. Dok Sloboda dolazi u odlicnoj formi i rasterecena a tu je i Zajko Zeba.
Sarajevo ove sezone nema niti jednu izgubljenu utakmicu kuci, ako ne racunamo Evropu i kup. Zadnje tri utakmice kuci i nismo ubjedljivi, to si u pravu. Odigrali smo 3 utakmice, 2 pobijedili(Zrinjski i Široki) i 1 remizirali(željeznicar). Toliko o kvalitetu, a treba li postavljati možda željin omjer sa Širokim, Zrinjski i Sarajevom?