Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kuknjava bice tekmi brudaaa idemoooooooooooooMCMXLVI je napisao/la:Dobro jutro braco! Evo i mene, nisam mogao vise spavati jbt ga![]()
Dao bih sve da sam danas na kosevu sa vama kuknjava
Sabinho je napisao/la:kuknjava bice tekmi brudaaa idemoooooooooooooMCMXLVI je napisao/la:Dobro jutro braco! Evo i mene, nisam mogao vise spavati jbt ga![]()
Dao bih sve da sam danas na kosevu sa vama kuknjava
Nece biti nepredvidjenih stvari,ne smije bitihilmo je napisao/la:Očekujemo i nadamo se pobjedi, vjerujemo momcima!!!
U fubalu je sve moguće, zato ako se dese, ne dao Bog, nepredviđene stvari budimo dostojanstveni.
IDEMO BORDO BIJELI
Nece biti nepredvidjenih stvari,ne smije bitihilmo je napisao/la:Očekujemo i nadamo se pobjedi, vjerujemo momcima!!!
U fubalu je sve moguće, zato ako se dese, ne dao Bog, nepredviđene stvari budimo dostojanstveni.
IDEMO BORDO BIJELI
Brat si moj @obiteljski. Sretno nam svima, pamet u glavu, i svi kao jedan !obiteljskicovjek je napisao/la:Poruka braci koji nece biti danas na tekmi. Ja cu navijati i za vas, ne brinite u buduce ce biti puno vise razloga za slavlje
Znam buraz.Sabinho je napisao/la:Zezam se braca znam da su ti brisali pa rek'o....
Derdiyok je napisao/la:Taman imam vremena da kući razmontiram wc šolju i da rahat krenem