Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad cu ti prijaviti post da ga obrisu.messilla je napisao/la:Šta ima ljudine, moRel se spavati?![]()
Sanjam fanfare...![]()
Špijun.Sabinho je napisao/la:Sad cu ti prijaviti post da ga obrisu.
Zezam se braca znam da su ti brisali pa rek'o....messilla je napisao/la:Špijun.Sabinho je napisao/la:Sad cu ti prijaviti post da ga obrisu.![]()
Odspavaj malo,pogledaj tvFudo je napisao/la:Pozdrav bordo braci. Danas fino docekati gosp tana i grlima nositi igrace do pobjede ako bog da..joj da mogu kako ubrzati ovo vrijeme, ubi me cekanje argghh
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo u ova dva posta je rečeno jako mnogo toga što i sam mislim...sramota je da navijač FK Sarajevo kaže ružnu riječ o Papetu...razumijem da se svakako gledalo na njegov selektorski mandat...al treba sagledati ko ga je naslijedio i koga gura isti...pa nije teško sabrat 2i2...da je Bogdom nakon svjetskog sam odstupio...ali nea veze...poštovanje bordo nacije mora imati...obiteljskicovjek je napisao/la:Sve ovo je i vise nego tacno. Na zalost cijelo nam je drustvo palo pod uticaj autora krojenja javnog mjenja. Mnogi cobani daju sebi za pravo da pisu razne gluposti, lazi i narucene tekstove politickih mocnika ili novopecenih tajkuna koji su do jucer opcili sa ovcama. kozama i ostalim domacim i divljim zivotinjama. Ti nazovimo ih novinari pisu za kutiju cigara i tapsanje po ramenu, pritom ne shvatajuci da pisana rijec ostavlja dubok trag narocito na mlade ljude. Jedino po meni opravdano nezadovoljstvo navijaca Sarajeva prema legendi svjetskog fudbala je sto je nedovoljno pratio nas klub kad nam je to bilo najpotrebnije. Njegova rijec imala bi tezinu a dijela jos vecu u tom periodu ali ja mu licno ne zamjeram. Mislim da su ga odbili ljudi koji su tada vodili klub i zbog toga nije bilo komunikacije. Istina nije se pretrgao ni u zadnje vrijeme kad smo malo dosli do daha i iskreno nije mi jasno (mozda je neko upuceniji) zasto ga ljudi iz sadasnje uprave ne privole da bar posjeti neku utakmicu, da neki komentar pojavi se... PAPE je jedan majstor koji se ne zaboravlja ma sta pisale ove jajare sto sebe smatraju novinarima. KAKAV JE TO IGRAC BIO LJUDI MOJI ja ga nikad zaboraviti necu a nadam se da ce mladja raja postovati jednu od najvecih legendi naseg kluba.Sedrenik je napisao/la:Samo mala digresija...
Odavno vec citam, gledam kako je cak i navijacima Sarajeva postalo sasvim uobicajeno, normalno omalovazavati, vrijedjati NE jednog od najvecih vec NAJVECEG igraca kojeg je i njihov Klub i ova drzava ikada imala, i prosto ne mogu da vjerujem da su vam iskompleksirani strumpfovski mediji i novinari tako jednostavno i tako lako isprali mozak da cak i mislite poput njih. Tuzno, ruzno, zalosno!
Safet Susic je najbolji bosanskohercegovacki fudbaler svih vremena!
Safet Susic je najuspjesniji bosanskohercegovacki selektor svih vremena!
Prvi koji nas je odveo na neko veliko takmicenje, u njegovom mandatu reprezentacija ubjedljivo najvise napredovala, i na rang listama i po nacinu igre.
Jel' tesko pronaci ove podatke? Jesu li ovo lazni podaci? Jel' to oni nisu mjerodavni a jesu glasovi kompleksa, jada i zavisti koji su isplivali nakon losih rezultata repke? Isti ti rezultati bili su losi jer je neko bojkotovao, jer se zeljela znasecija glava, jer je repka odavno prcija nekolicine ljudi.
I sve smo to vidjeli svojim ocima, ali nam je lakse bilo hraknuti svoju legendu, popljuvati sve sto je ucinio jer jednostavno, nikad nije "legao" onima koji kreiraju nase misljenje.
Eh, sad, uzivajte i gledajte kako se i dalje ponizavaju nasi igraci koji su btw, najbolji igraci lige, uzivajte i nastavite vrijedjati "bandoglavog" Safeta... Sram vas bilo!!!
Sutra kada aBd podignemo pehar, opet ce vam reci kako da mislite, da ga i nismo zasluzili, da su oni "moralni pobjednici", da je mlijeko crno... i vjerujte im i dalje, bez obzira sto nema iole upucenijeg u domaci fudbal a da ne zna kako su oni uzimali titule kojima se toliko dice...
A ja cu uzivati u svim njihovim pokusajima, svim kompleksima, strahovima...jer, ja znam ko je i najveci igrac i najveci Klub ove zemlje!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dadox, PeppermintSA, senad82, umrobihzbogtebe1946 i 55 gostiju.