http://forums.nba-live.com/viewtopic.ph ... 6&start=50
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
regularnu sezonu simuliram, mozda max. 5-6 tekmi da sam odigraoGreivis je napisao/la:Vidi Plumleea.![]()
Igras li ti utakmice il si samo gm?
na 2k14 se taj mode zove Association, skoro isti kao MyGm na 15-cinihohoni992 je napisao/la:MyGM nema na 14 ci jelde ?
Hvala drug. Sad igram karijeru. Da te upitam posto mi ti izgledas iskusno i vjerovatno si igro nba2k14 pa ako se sjecas. Sporo napredujem to jest OVR napada odbrane i skoka. Nastojim igrati sto vise utakmica u regularnom dijelu sezone ali tako ne bi zavrsio sezonu za dva mjeseca igram na 7 minuta. Imal jos kakav nacin da napredujem tj.moje ocjene osim skupljanja bodova za upgrade igraca igrajuci tekme.miki_92 je napisao/la:na 2k14 se taj mode zove Association, skoro isti kao MyGm na 15-cinihohoni992 je napisao/la:MyGM nema na 14 ci jelde ?
Zahvaljujem ti ziv bio i osvojio prsten daBogda,odoh natrpati jazzerse sa 40 ak poena. Zivio.miki_92 je napisao/la:moras igrati tekme da bi skupljao bodove, nema drugog nacina
zapravo i ima sa cheat engine.om pa da nakucas sebi skill poena![]()
potrazi na YT, sigurno ima neki tutorial za to
Pa kad simuliras ne moze nabit rejting igracu.. kad govorim o tome ne samo da ga nadogradjujes nego i da dobijas ako si centar da lakse blokiras, da bolju odbranu igra, zakucavas i td ..to ko igra cesto u parku i voli da siluje protovnike onda ne simulira utakmice kad igra u sezonimiki_92 je napisao/la:regularnu sezonu simuliram, mozda max. 5-6 tekmi da sam odigraoGreivis je napisao/la:Vidi Plumleea.![]()
Igras li ti utakmice il si samo gm?
a u playoff-u vise igram nego simuliram, ima onaj simcast, pustis simulaciju da tece i onda ako ti rez. ne odg. uletis ti i igras, super stvar![]()
Plumlee ubica, jos ima onaj rebounder bedz zlatni, skace ko lud
Klaya sam dobio za B. Knighta i neki filler + pick![]()
sve sam pickove skoro trejdovao, al zato imam ekipu boli glava![]()
ovaj kloc Parsons se zali hoce trade, i ja nadjem Afflalo + Parson za Mela, NYK pristali, Melo levat nece ima no trade clause, ka'e voli NY
nihohoni992 ja sam stavio 6 min. cet. (MyGM)
NBA 2K16 Release Date September 29th - Pre-Order and Get it With Bonuses 4 Days Early
http://www.operationsports.com/news/843 ... ays-early/
nek ti glavni cilj bude da ostanes ispred svog covjeka,Toxicity je napisao/la:Kako igrate odbranu, prva sam sezona. Igram PG i često se protivnički PG pofino naigraju preko mojih leđa
Hajde napad sam koliko toliko popravio ali u odbrani kriza, zamahnu me i ja već na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.