Covjek je itekako u toku, ja sam prije par mjeseci na ovoj temi kad je Kodro dobio otkaz napisao da bi mozda bilo dobro na kraju ove sezone dovesti Papeta kao trenera ili ti sportskog direktora umjesto Ibrakovica (jer sigurno ima vise ''veza'') 90% jih je reklo da Pape treba biti sto dalje od klubasasistika je napisao/la:Mislim da nisi u toku ili si nešto pomješaoSedrenik je napisao/la:Samo mala digresija...
Odavno vec citam, gledam kako je cak i navijacima Sarajeva postalo sasvim uobicajeno, normalno omalovazavati, vrijedjati NE jednog od najvecih vec NAJVECEG igraca kojeg je i njihov Klub i ova drzava ikada imala, i prosto ne mogu da vjerujem da su vam iskompleksirani strumpfovski mediji i novinari tako jednostavno i tako lako isprali mozak da cak i mislite poput njih. Tuzno, ruzno, zalosno!
Safet Susic je najbolji bosanskohercegovacki fudbaler svih vremena!
Safet Susic je najuspjesniji bosanskohercegovacki selektor svih vremena!
Prvi koji nas je odveo na neko veliko takmicenje, u njegovom mandatu reprezentacija ubjedljivo najvise napredovala, i na rang listama i po nacinu igre.
Jel' tesko pronaci ove podatke? Jesu li ovo lazni podaci? Jel' to oni nisu mjerodavni a jesu glasovi kompleksa, jada i zavisti koji su isplivali nakon losih rezultata repke? Isti ti rezultati bili su losi jer je neko bojkotovao, jer se zeljela znasecija glava, jer je repka odavno prcija nekolicine ljudi.
I sve smo to vidjeli svojim ocima, ali nam je lakse bilo hraknuti svoju legendu, popljuvati sve sto je ucinio jer jednostavno, nikad nije "legao" onima koji kreiraju nase misljenje.
Eh, sad, uzivajte i gledajte kako se i dalje ponizavaju nasi igraci koji su btw, najbolji igraci lige, uzivajte i nastavite vrijedjati "bandoglavog" Safeta... Sram vas bilo!!!
Sutra kada aBd podignemo pehar, opet ce vam reci kako da mislite, da ga i nismo zasluzili, da su oni "moralni pobjednici", da je mlijeko crno... i vjerujte im i dalje, bez obzira sto nema iole upucenijeg u domaci fudbal a da ne zna kako su oni uzimali titule kojima se toliko dice...
A ja cu uzivati u svim njihovim pokusajima, svim kompleksima, strahovima...jer, ja znam ko je i najveci igrac i najveci Klub ove zemlje!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
od 3:10 pred vjecnom kako je bilo, najezim se a sutra i na tribinama i u gradu ocekujem mnogo veci spektakl nego onda

Pyro is not a crime !
Samo Dzeno je brat nevidjeni, sa koliko duse i srca prica o sutrasnjoj utakmici, vidi se da zivi za to i prizeljkuje sigurno vise i od nas samih. Rijecnik mu je simpatican, al primjwtio sam 2 nove rijeci sto je za pohvalu "s obzirom" i "eteru" hehehe, sala naravno.
Njega covjek prosto ne moze ne voljeti a i mora jer dva puta gasi pozar i dva puta abd nam donosi pehar bez poraza.
On voli Saraj'vo pravi je hordas, Dzenan Uscuplic jedan je od nas!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Njega covjek prosto ne moze ne voljeti a i mora jer dva puta gasi pozar i dva puta abd nam donosi pehar bez poraza.
On voli Saraj'vo pravi je hordas, Dzenan Uscuplic jedan je od nas!!!!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Slušam Dženu na početku kaže igrači će dat 120% svojih mogućnosti na kraju 140% znači do sutra će to biti barem jedno 250% pa titula onda ne bi trebala izostati.
Al' opet nikad u životu nisam bio ovako nervozan.
Dženo brate, kako god da se završi hvala ti, upravo hvala vam, ja vam ništa ne zamjerim šta god da bude.

Dženo brate, kako god da se završi hvala ti, upravo hvala vam, ja vam ništa ne zamjerim šta god da bude.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Svasta je bilo u ovoj sezoni, najvecim dijelom pozitivnih desavanja a titula bi bila kao slag na tortu ove sezone/godine. Prije godinu i pol uletio nam je amidza u zivote, pa osvojen kup, solidna predstava u evropi, borusija, turkish airlines, gradnja kampa i na korak smo od titule. Ostalo je 90 minuta nakon kojih ce sve biti mnogo lakse narednih sezona. Ako se ovoliko uradilo za godinu i po dana, zamislite nas za 5 godina? Zato ova utakmica sutra, prekretnica je najvaznija mozda ikada. Motivacije im nece faliti. Bice im preko 25 milja sutra na stadionu a u gradu vjerovatno i duplo vise. Bice i skauta, dolazi Adzo, premije su masalah. Nezavisimo od nikoga do sebe. Nama je dosta 1:0 da nas zalibo taki sta se u nicaze dogadja. Neka to osluskuju oni kojima treba :d
Sutra samo do gola nek ide:
Za Kosevo, Za Saraj'vo, Za Horde Zla.....
Sutra samo do gola nek ide:
Za Kosevo, Za Saraj'vo, Za Horde Zla.....
Numquam Desistemus!
Nervoza u kasne sate.. Samo da nista ne pođe po zlu.
Toliko toga smo pregurali u ovoj sezoni, valjda smo zasluzili da ovo sutra prođe glatko.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šta ima ljudine, moRel se spavati?
Sanjam fanfare...

Sanjam fanfare...

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tiho nesto ovdje, otislo sve izgleda spavati i spremati se za proslavu..messilla je napisao/la:Šta ima ljudine, moRel se spavati?![]()
Sanjam fanfare...![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nocas nema spavanja sutra nema kajanja
Jos 14 sati

Jos 14 sati

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jos dva sata do autobusa aBd. Poz poz
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Idemo po tituluuu.
Od malena za sva vremena...
Od malena za sva vremena...
Sretno danas momcima.
Bit ce 2 - 0
Dosta.
Bit ce 2 - 0

Slavlje najvece jesen blistavu I zlatno proljece stadion kosevo nakrcan ljudima I grb sto kuca umjesto srca u nasim grudimaaaaaa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Braco sretnom nam danas, fino i dostojanstveno proslavite, nemojte pretjerati. Ali slavite kako dolikuje imenu naseg kluba. Nek grad to pamti.
Ja odoh da se "dotjeram" cujemo se nekad sutra.
Ja odoh da se "dotjeram" cujemo se nekad sutra.

1946
Jutrooooooooooooo jeeeeeee
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

BBBBBOOOOOOORRRRDDDOOOOOOOOO BBBBIIIIIIIIJJJJJJJJEEEEEEEELLLLLLLIIIIIIIIIIIII

Mosa RajvoSa
Braco, neka nam je sa srecom danas siguran sam da nas nasi momci nece razocarati i cujemo se za jedno 2-3 dana
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ti si opet šampion !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
A svanulo jeeee još malo pa se kreće ako Bog da. Sretno nam danas ljudi.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Jutrooo jeee braco danas je veliki dan za sve ljude sirom BIH koji navijaju za ovaj klub., sretno nasim igracima danas abd do pobjede i onda do velike proslave citavu noc ce onda da gori seher!!

04.10.2009 !!
Nek' nam je Allah dz.s., na pomoci danas braco... aBD veceras da je proslavimo na "nas" nacin 

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 43 gosta.