Head je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Head je napisao/la:
Head je napisao/la:
Kupi sutra sta je belajVelaHavle je napisao/la:Treba bratu karta. Iz Sa sam ali nisam stigao kupiti.
Ovo je britanski stil , vidim cigle ...amypitar je napisao/la:MortemHz je napisao/la:
Pocelo je sa radom
Gdje mu je ovo.
Ovaj lijevo je moj komsija Nazif se zove, sa MihrivodaHeraklitMracni je napisao/la:Ovo je britanski stil , vidim cigle ...amypitar je napisao/la:MortemHz je napisao/la:
Pocelo je sa radom
Gdje mu je ovo.
Mislim da nisi u toku ili si nešto pomješaoSedrenik je napisao/la:Samo mala digresija...
Odavno vec citam, gledam kako je cak i navijacima Sarajeva postalo sasvim uobicajeno, normalno omalovazavati, vrijedjati NE jednog od najvecih vec NAJVECEG igraca kojeg je i njihov Klub i ova drzava ikada imala, i prosto ne mogu da vjerujem da su vam iskompleksirani strumpfovski mediji i novinari tako jednostavno i tako lako isprali mozak da cak i mislite poput njih. Tuzno, ruzno, zalosno!
Safet Susic je najbolji bosanskohercegovacki fudbaler svih vremena!
Safet Susic je najuspjesniji bosanskohercegovacki selektor svih vremena!
Prvi koji nas je odveo na neko veliko takmicenje, u njegovom mandatu reprezentacija ubjedljivo najvise napredovala, i na rang listama i po nacinu igre.
Jel' tesko pronaci ove podatke? Jesu li ovo lazni podaci? Jel' to oni nisu mjerodavni a jesu glasovi kompleksa, jada i zavisti koji su isplivali nakon losih rezultata repke? Isti ti rezultati bili su losi jer je neko bojkotovao, jer se zeljela znasecija glava, jer je repka odavno prcija nekolicine ljudi.
I sve smo to vidjeli svojim ocima, ali nam je lakse bilo hraknuti svoju legendu, popljuvati sve sto je ucinio jer jednostavno, nikad nije "legao" onima koji kreiraju nase misljenje.
Eh, sad, uzivajte i gledajte kako se i dalje ponizavaju nasi igraci koji su btw, najbolji igraci lige, uzivajte i nastavite vrijedjati "bandoglavog" Safeta... Sram vas bilo!!!
Sutra kada aBd podignemo pehar, opet ce vam reci kako da mislite, da ga i nismo zasluzili, da su oni "moralni pobjednici", da je mlijeko crno... i vjerujte im i dalje, bez obzira sto nema iole upucenijeg u domaci fudbal a da ne zna kako su oni uzimali titule kojima se toliko dice...
A ja cu uzivati u svim njihovim pokusajima, svim kompleksima, strahovima...jer, ja znam ko je i najveci igrac i najveci Klub ove zemlje!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Cuspajz, greenwood, Lecler, nedimmmm1337, Posejdon i 80 gostiju.