RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 28 maj 2015, 17:36

AlemC85 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Još niko!
Hvala brat moj na infu.fakat ovih dana nisam pazljivo pratio sta se desava ,a citam po forumu da su nas neki igraci vec napustili.
Drago mi je da je tako,bilo bi bas neozbiljno da je suprotno.Jasno je da nas cekaju odlasci nekih igraca ali isto tako i dolasci u Velez.nadam se da ce mo ovaj put uraditi puno bolji posao nego lani.Iako nemam nikakvih informacija vjerujem da Dzelo Muharemovic ima adute u rukavu,i isto tako mislim da ce uprava podrzati kvalitetan remont ove rekao bih vrlo oskudne ekipe.Ja licno ne ocekujem nikakve velike stvari od skupstine kluba,osim da se odrede o dosadasnjoj realizaciji plana i programa.Mislim da su svi segmenti kluba dobro funkionisali ,izuzev sportskog djela kluba i nadam se da ce se oni sami povuci ali biti smijenjeni ukoliko to sami ne ucine.Dolazi jedna vazna sezona i siguran sam da ce mo u nju uci spremni ,a da li ce mo napraviti rezultatski iskorak isuvise je rano govoriti.
Uglavnom kako god da bude neka nam je sa srecom uz onu nasu prepoznatljivu MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2015, 17:45

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Dzaba ja molim za odgovor "da li je zvanicno napustio Velez ?"
Još niko!
Hvala brat moj na infu.fakat ovih dana nisam pazljivo pratio sta se desava ,a citam po forumu da su nas neki igraci vec napustili.
Drago mi je da je tako,bilo bi bas neozbiljno da je suprotno.Jasno je da nas cekaju odlasci nekih igraca ali isto tako i dolasci u Velez.nadam se da ce mo ovaj put uraditi puno bolji posao nego lani.Iako nemam nikakvih informacija vjerujem da Dzelo Muharemovic ima adute u rukavu,i isto tako mislim da ce uprava podrzati kvalitetan remont ove rekao bih vrlo oskudne ekipe.Ja licno ne ocekujem nikakve velike stvari od skupstine kluba,osim da se odrede o dosadasnjoj realizaciji plana i programa.Mislim da su svi segmenti kluba dobro funkionisali ,izuzev sportskog djela kluba i nadam se da ce se oni sami povuci ali biti smijenjeni ukoliko to sami ne ucine.Dolazi jedna vazna sezona i siguran sam da ce mo u nju uci spremni ,a da li ce mo napraviti rezultatski iskorak isuvise je rano govoriti.
Uglavnom kako god da bude neka nam je sa srecom uz onu nasu prepoznatljivu MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Ma normala brato :thumbup: Samo laganini, bez previše sekiracije. ;) Polahko, ne može ništa preko noći. Jeste da dugo čekamo neki veći uspjeh, ali kroz šta smo prošli, dobro je da i ovo imamo. :(

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 maj 2015, 21:41

slika
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 maj 2015, 21:46

Cernica je napisao/la:slika
Ima li kakvih informacija vezano za sastav ,trebali bi ovo dobiti s obzirom i na cinjenicu da gosti dolaze dosta oslabljeni.Lijepo bi bilo ovu sumornu sezonu zakljuciti pobjedom

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 maj 2015, 21:47

Mislim brato svi osim Haurdica i Skahica
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 maj 2015, 21:56

Cernica je napisao/la:Mislim brato svi osim Haurdica i Skahica
Onda konacno pobjeda

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 maj 2015, 22:46

Dejane nikad neces biti zaboravljen...Red Army posjetio grob Dejana Drakula u Gacku i odali mu pocast...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 maj 2015, 22:50

pravnik1981 je napisao/la:Dejane nikad neces biti zaboravljen...Red Army posjetio grob Dejana Drakula u Gacku i odali mu pocast...
Svaka cast momci :tokralju:
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 30 maj 2015, 10:05

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Mislim brato svi osim Haurdica i Skahica
Onda konacno pobjeda
Hajde braćo, nece li nas abd danas sunce ogrijat i da nasi Rodjeni danas konacno pobijede i zavrse ovu jako losu sezonu :clap: :clap: :clap: .

Samo da jos prokomentarisem pojedine debile-navijace Fukarestina koji nas non-stop po forumima olajavaju, te im od srca zelim da ih danas pitari posteno oderu i sloze im minimum 5 komada :pray: :pray: :pray: .
Jednostavno ljudi imaju kompleks od pomena Velez-Mostar-Rodjeni jer valjda je to odlika malih klubova kao sto je Vrbanjusa, Pofalicki itd. :lol: :lol: :lol:

Forzaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiii i samo pobjeda Dzeloooooooooooooooooooooooooooo...........
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 11:41

99% Janko u Olimpic
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2015, 12:47

Cernica je napisao/la:99% Janko u Olimpic
Hvala upravi na odličnom radu! :twisted: :twisted: :twisted:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 maj 2015, 13:50

Kakav je Haurdic,na kojoj poziciji igra....jel i on odron ko Skahic
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 30 maj 2015, 14:08

smradu promjeni dilera FORCA VELEŽ

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 30 maj 2015, 14:19

sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola :rol: ,

znaci kako god da prodemo na kosevu nismo veća bruka od vas 10 :0 da izgubimo ;) .

Samo zivite od uspomena od proslosti .Vi ste danas ipak mali ,kad nekome kazes danas Velez u stvarnosti u kakvoj jeste to je asociranje na livadu i na prosjecnih 100 gledatelja na livadi.

necete moci parirati ni sa juniorima uskoro EVROPSKE SLOBODE :nedam:
Ko ti drma kavez majmune ?
Javljaš se na pdf-u za navijače Veleža, idi na svoju temu pa tamo smrdi, nabijem i tebe i evropsku slobodu pun mi vas je ****. Idi liži guzicu Husiću da ostane, da ne ode Sloboda u stečaj

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 maj 2015, 14:34

staragarda je napisao/la:Kakav je Haurdic,na kojoj poziciji igra....jel i on odron ko Skahic
Jedini igrac Veleza koji zavrijedjuje paznju nasih navijaca je Darko Maletic.Naravno covjek je u godinama kad razmislja o zavrsetku karijere ali njegov odnos prema svom poslu je profesionalan i za primjer svima.Taj Haurdic kojeg spominjes je kao Skahic igrac za Evrope jer oni se ne mogu motivisati na ove Bosanske livade,toliko su dobri da pobjedu na strani nisu ostvarili iz 15 pokusaja.Znaci ocekujem da ih vrlo bzo pozove Mesa.

ps ne mogu se cudom nacuditi da neko zeli napraviti dobar rezultat i zadovolji se igracima kakvih ima pun qrac u ovoj liigi.Kad ti treba pojacanje onda ganjas Hebibovica,Crnova,Subica,Duljevica ,Ordagica,Stokica,Memiju i sl .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2015, 14:37

sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola :rol: ,

znaci kako god da prodemo na kosevu nismo veća bruka od vas 10 :0 da izgubimo ;) .

Samo zivite od uspomena od proslosti .Vi ste danas ipak mali ,kad nekome kazes danas Velez u stvarnosti u kakvoj jeste to je asociranje na livadu i na prosjecnih 100 gledatelja na livadi.

Post ti je prijavljen jer trolaš na našem PDF-u i ne znaš kao insan komunicirati.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 15:26

Karabaja kako 10 care. Pa evo 50 ih je u Tuzli bilo

slika

Daj sad ti sliku fukara koje ne postoje iz Mostara :urnebes: :urnebes:
A uša sramoto navijacke scene u drzavi. Cetri gostovanja odradili. Sve ukupno 200 kilometara presli. Bola više sam ja sa ženom prešetao :urnebes: :urnebes:

Znaci 5% kapaciteta RA omladine jaca gostovanja radi nego oni u punom sastavu :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 maj 2015, 15:28

Kaze pripadnik navijacke grupe koja bira gostovanja :roll: :rol: :rol:
Nas 50-60 u Tuzli, gdje ste vi u Vrapcicima ? :damn: :wave: :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 maj 2015, 16:03

Bola pustite ovu djecu i njihova prepucavanja.Sta ja sad trebam sa nekim balavcem se svadjati i prepirati koji je klub veci i ciji navijaci su bolji.Ako nekoga interesuje ima statistika pa nek kopa,ja znam ko smo sta smo.Ja Slobodu (kao klub) postujem i respektujem kao stari radnicki klub koji je dosta dugo igrao u bivsoj YU ligi i pamtim vrlo dobrih fudbalera Slobode koje sam sve uzivo gledo kad bi god dosli u Mostar.Ne interesuje me djecija prepucavanja.Svak nek brine o svom klubu.

Istina je da ,sto se tice naseg kluba,imamo dosta problema,i objektivnih i subjektivnih.Mi navijaci moramo stalno ukazivati na ove probleme i tjerati rukovodstvo kluba da trazi rijesenja za ove probleme da bi postali sto bolji.Nas klub nece postati nimalo bolji ako se sa drugim nazovi mo navijacima prepucajemo ko je jaci ,visi ,bolji,bogatiji,ljepsi... Itina je da smo i mi i Sloboda trenutno qarine ,a ko je veca rinaqa ne zelim ulaziti u raspravu o trenutnom stanju,jer sto god kazem lose za jedan klub to isto vrijedi i za drugi.

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 30 maj 2015, 17:55

Maleta za kraj sezone :-D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.