FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2015, 17:43

belosevic28 je napisao/la:Subota, 19h, naslov na nekom od portala :

Horde slave Titulu, Vukovi Kup, a Manijaci Dzumhura !
:opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 maj 2015, 17:48

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Samo laganini, 3-1, oni postizu pocasni u 91.m i kraj.

slika
Okic umjesto Bekica. A Bekic u drugom poluvremenu da zabije koji gol.
Sto se tice Slobode samo da se zaustavi Zeba. On bi mozda mogao biti motivisan i ima potreban kvalitet.
Drug ne diraj mi Bekica masineriju :nedam:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 maj 2015, 18:38

slika

Pocelo je sa radom :clap:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 29 maj 2015, 18:45

ULAZIMO NA TROJANAC, KRKANSKI, MOMAČKI, ROBUSNO....TO ZNAČI NA KONJU SMO...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2015, 18:59

Sabinho je napisao/la:Drug ne diraj mi Bekica masineriju :nedam:
Pa zar nije Bekic klasicni spic igrac. Kako sad krilo. Meni se je Okic svidio u onim Euro utakmicama i pokazao je da ima kvalitet tada. Jedino neznam u kakvoj je formi sada trenutno.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 maj 2015, 19:13

nikakvoj :D
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 maj 2015, 19:18

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Drug ne diraj mi Bekica masineriju :nedam:
Pa zar nije Bekic klasicni spic igrac. Kako sad krilo. Meni se je Okic svidio u onim Euro utakmicama i pokazao je da ima kvalitet tada. Jedino neznam u kakvoj je formi sada trenutno.
Brate sve ih je Beka prekucao. Odlucio tekmu u Travniku, kad smo kiksali protiv Celika jedini ovacije dobio, protiv Zelje preko 12km pretrcao ....

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 29 maj 2015, 19:54

Sretan je dan kada se rodio AMER DUPOVAC a sutra ce biti jos sretniji. Sretno bivsem kapitenu :thumbup:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 maj 2015, 20:16

Igrači otišli u karantin.
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 maj 2015, 20:17

pitic je napisao/la:Igrači otišli u karantin.
Tako i treba.

Sedrenik
Kontakt:

Post Postao/la Sedrenik » 29 maj 2015, 20:18

Samo mala digresija...
Odavno vec citam, gledam kako je cak i navijacima Sarajeva postalo sasvim uobicajeno, normalno omalovazavati, vrijedjati NE jednog od najvecih vec NAJVECEG igraca kojeg je i njihov Klub i ova drzava ikada imala, i prosto ne mogu da vjerujem da su vam iskompleksirani strumpfovski mediji i novinari tako jednostavno i tako lako isprali mozak da cak i mislite poput njih. Tuzno, ruzno, zalosno!

Safet Susic je najbolji bosanskohercegovacki fudbaler svih vremena!
Safet Susic je najuspjesniji bosanskohercegovacki selektor svih vremena!
Prvi koji nas je odveo na neko veliko takmicenje, u njegovom mandatu reprezentacija ubjedljivo najvise napredovala, i na rang listama i po nacinu igre.

Jel' tesko pronaci ove podatke? Jesu li ovo lazni podaci? Jel' to oni nisu mjerodavni a jesu glasovi kompleksa, jada i zavisti koji su isplivali nakon losih rezultata repke? Isti ti rezultati bili su losi jer je neko bojkotovao, jer se zeljela znasecija glava, jer je repka odavno prcija nekolicine ljudi.
I sve smo to vidjeli svojim ocima, ali nam je lakse bilo hraknuti svoju legendu, popljuvati sve sto je ucinio jer jednostavno, nikad nije "legao" onima koji kreiraju nase misljenje.
Eh, sad, uzivajte i gledajte kako se i dalje ponizavaju nasi igraci koji su btw, najbolji igraci lige, uzivajte i nastavite vrijedjati "bandoglavog" Safeta... Sram vas bilo!!!

Sutra kada aBd podignemo pehar, opet ce vam reci kako da mislite, da ga i nismo zasluzili, da su oni "moralni pobjednici", da je mlijeko crno... i vjerujte im i dalje, bez obzira sto nema iole upucenijeg u domaci fudbal a da ne zna kako su oni uzimali titule kojima se toliko dice...

A ja cu uzivati u svim njihovim pokusajima, svim kompleksima, strahovima...jer, ja znam ko je i najveci igrac i najveci Klub ove zemlje!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 maj 2015, 20:20

MortemHz je napisao/la:slika

Pocelo je sa radom :clap:

Gdje mu je ovo. :?:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 maj 2015, 20:25

u Sarajevu nije sigurno :D
Pyro is not a crime !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 maj 2015, 20:26

Bravo Sabinho !

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 29 maj 2015, 20:29

To je u Cardifu danas.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 maj 2015, 20:30

Bosniacum Lilium je napisao/la:Bravo Sabinho !

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:thumbup: :thumbup: :wave:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 maj 2015, 20:54

Svani suboto !!!! :opaopa: :opaopa:
04.10.2009 !!

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 29 maj 2015, 21:19

@Sedrenik ko to od nas omalozava Safeta?
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 maj 2015, 21:39

slika
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 29 maj 2015, 21:42

Sedrenik je napisao/la:Samo mala digresija...
Odavno vec citam, gledam kako je cak i navijacima Sarajeva postalo sasvim uobicajeno, normalno omalovazavati, vrijedjati NE jednog od najvecih vec NAJVECEG igraca kojeg je i njihov Klub i ova drzava ikada imala, i prosto ne mogu da vjerujem da su vam iskompleksirani strumpfovski mediji i novinari tako jednostavno i tako lako isprali mozak da cak i mislite poput njih. Tuzno, ruzno, zalosno!

Safet Susic je najbolji bosanskohercegovacki fudbaler svih vremena!
Safet Susic je najuspjesniji bosanskohercegovacki selektor svih vremena!
Prvi koji nas je odveo na neko veliko takmicenje, u njegovom mandatu reprezentacija ubjedljivo najvise napredovala, i na rang listama i po nacinu igre.

Jel' tesko pronaci ove podatke? Jesu li ovo lazni podaci? Jel' to oni nisu mjerodavni a jesu glasovi kompleksa, jada i zavisti koji su isplivali nakon losih rezultata repke? Isti ti rezultati bili su losi jer je neko bojkotovao, jer se zeljela znasecija glava, jer je repka odavno prcija nekolicine ljudi.
I sve smo to vidjeli svojim ocima, ali nam je lakse bilo hraknuti svoju legendu, popljuvati sve sto je ucinio jer jednostavno, nikad nije "legao" onima koji kreiraju nase misljenje.
Eh, sad, uzivajte i gledajte kako se i dalje ponizavaju nasi igraci koji su btw, najbolji igraci lige, uzivajte i nastavite vrijedjati "bandoglavog" Safeta... Sram vas bilo!!!

Sutra kada aBd podignemo pehar, opet ce vam reci kako da mislite, da ga i nismo zasluzili, da su oni "moralni pobjednici", da je mlijeko crno... i vjerujte im i dalje, bez obzira sto nema iole upucenijeg u domaci fudbal a da ne zna kako su oni uzimali titule kojima se toliko dice...

A ja cu uzivati u svim njihovim pokusajima, svim kompleksima, strahovima...jer, ja znam ko je i najveci igrac i najveci Klub ove zemlje!
Sve ovo je i vise nego tacno. Na zalost cijelo nam je drustvo palo pod uticaj autora krojenja javnog mjenja. Mnogi cobani daju sebi za pravo da pisu razne gluposti, lazi i narucene tekstove politickih mocnika ili novopecenih tajkuna koji su do jucer opcili sa ovcama. kozama i ostalim domacim i divljim zivotinjama. Ti nazovimo ih novinari pisu za kutiju cigara i tapsanje po ramenu, pritom ne shvatajuci da pisana rijec ostavlja dubok trag narocito na mlade ljude. Jedino po meni opravdano nezadovoljstvo navijaca Sarajeva prema legendi svjetskog fudbala je sto je nedovoljno pratio nas klub kad nam je to bilo najpotrebnije. Njegova rijec imala bi tezinu a dijela jos vecu u tom periodu ali ja mu licno ne zamjeram. Mislim da su ga odbili ljudi koji su tada vodili klub i zbog toga nije bilo komunikacije. Istina nije se pretrgao ni u zadnje vrijeme kad smo malo dosli do daha i iskreno nije mi jasno (mozda je neko upuceniji) zasto ga ljudi iz sadasnje uprave ne privole da bar posjeti neku utakmicu, da neki komentar pojavi se... PAPE je jedan majstor koji se ne zaboravlja ma sta pisale ove jajare sto sebe smatraju novinarima. KAKAV JE TO IGRAC BIO LJUDI MOJI ja ga nikad zaboraviti necu a nadam se da ce mladja raja postovati jednu od najvecih legendi naseg kluba.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”