Torija zvana X ali eto nekako se stvori 1, kako, ne znam, ne znaju ni naši fudbaleri. Vjerujem da znaš o čemu pričam ako si vjeran pratilac svog kluba.NeshaFCB je napisao/la:Momak jesi ti svjestan kakve ti gluposti pišeš??? Poštovanje prema najvećem klubu u RS.flagrantus je napisao/la: Ako Travnik dobije Viteza ,mi odigramo 1-1 i to je to![]()
Ti bi trebao navijati da Drina u rukometu udje u PL,jer ako fudbaleri ispadnu onda ce biti para za rukomet![]()
Bar tako kazu,mada bi bio red da im daju lovu vec trecu godinu su prvaci RS!
Pouzdano znam da bi prvu sezonu bilo para za PL.ali je dobar dio tog novca otisao na KK koji igra u ABA ligi.Bili smo natjerani da "dobrovoljno"pomognemo klub koji je u neposrednoj blizini ovog"vlakanja".
Tacnije najjaca firma u Zvorniku je "dobrovoljno"donirala KK "vlakanje".
Moguce da ce trebati uskoro neke pare i za FK"Vlakanje",ipak su to nasi prijatelji koji svake godine istjeraju jedan klub iz RS iz lige!
Borac nema apsolutno nijedan razlog da igra protiv Drine, druga je stvar što vi niste uspjeli pobjediti jer ste i sa igračem više bili lošiji tim od Borca.
Zašto bi vam iko poklanjao ako imate kvalitet za opstanak???? Svaki borčevac bi volio da Drina opstane a ispadne recimo Vitez, Travnik ili neko treći.
U Zvorniku ste nas lijepo primili svaki put. Ne znam otkud odjednom ta neka antipatija prema Borcu.
I zaobiđite politiku i te priče SNSD i slično.
Stvarno ne vidim kakve su vam to teorije u glavi....
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
-
- Kontakt:
Stvarno mi nije jasno da li je vama potrebno crtati?Ovo sto je Drina 1945 napisao je dovoljno pametnom da razumije ,ako stvarno zeli i ako nije ovdjeNeshaFCB je napisao/la:Momak jesi ti svjestan kakve ti gluposti pišeš??? Poštovanje prema najvećem klubu u RS.flagrantus je napisao/la: Ako Travnik dobije Viteza ,mi odigramo 1-1 i to je to![]()
Ti bi trebao navijati da Drina u rukometu udje u PL,jer ako fudbaleri ispadnu onda ce biti para za rukomet![]()
Bar tako kazu,mada bi bio red da im daju lovu vec trecu godinu su prvaci RS!
Pouzdano znam da bi prvu sezonu bilo para za PL.ali je dobar dio tog novca otisao na KK koji igra u ABA ligi.Bili smo natjerani da "dobrovoljno"pomognemo klub koji je u neposrednoj blizini ovog"vlakanja".
Tacnije najjaca firma u Zvorniku je "dobrovoljno"donirala KK "vlakanje".
Moguce da ce trebati uskoro neke pare i za FK"Vlakanje",ipak su to nasi prijatelji koji svake godine istjeraju jedan klub iz RS iz lige!
Borac nema apsolutno nijedan razlog da igra protiv Drine, druga je stvar što vi niste uspjeli pobjediti jer ste i sa igračem više bili lošiji tim od Borca.
Zašto bi vam iko poklanjao ako imate kvalitet za opstanak???? Svaki borčevac bi volio da Drina opstane a ispadne recimo Vitez, Travnik ili neko treći.
U Zvorniku ste nas lijepo primili svaki put. Ne znam otkud odjednom ta neka antipatija prema Borcu.
da provocira!
Ako znas ikoga od igraca Borca,ili nekoga iz kluba priupitaj ih u vezi utakmice sa Drinom.Pitaj ih zasto su se izvinjavali poslije utakmice(teorija zvana X)
Nije vas obraz cist ,samo se pravite da niste htjeli(teorija slucajnog gola).Treba li dalje crtati?
Navescu ti primjer iz rukometne premijer lige sezona 2008,gdje je u pretposlednjem kolu Drina izgubila od Borca u Zvorniku u utakmici koja je odlucivala o tome hoce li ispasti iz lige.
Posto sam aktivno igrao rukomet,znao da su se uoci utakmice sastali doduse neformalno igraci oba kluba(teorija nasi smo,bice sve u redu).
Borcu bodovi naravno nisu znacili nista,Borac je vodio cijelu utakmicu ali su igraci Drine vjerovali u teoriju bice to OK dogovorenu prije utakmice.
Tek u 59 minutu kada je Borac poveo 3 razlike,nasi igraci su vidjeli da je vrag odnio salu i da su se ovi iz Borca samo salili da ce sve biti OK.
Doslo je do prekida utakmice i opste tuce i Drina je ispala iz lige.Vas golman Nebojsa Grahovac je prisao tribinama i molio ljude da se smire,govorio je da ga je sramota sta su uradili i da mu nije jasno zasto dogovor nije ispostovan.
Raspitaj se malo ako znas nekoga iz te generacije da li ja govorim istinu?Koliko znam Grahovac u zadnje vrijeme brani u Francuskoj,i reprezentativac je BIH.
Covjek je bio na ivici suza i jedini je ispao korektan,ako ga neko zna slobodno provjerite ovu informaciju.
Na kraju ste nam prodali teoriju 2-3 igraca nisu znala.ali vas to nije sprijecilo da poslije utakmice povedete kolo na centru poslije velike pobjede.
iI onda trazite postovanje i respekt prema najvecem klubu RS,ne dobija se postovanje na taj nacin.
Bez obzira da li ce Drina ostati u ligi ili ne ,vas sigurno niko u Zvorniku ne dozivljava kao prijatelje!
Iskrivise nam se ledja od tapsanja po ramenima prijatelja koji nisu htjeli,ali eto omaklo se .
Ček a po kom ste to vi kriterijumu najveći fudbalski klub u RS? Leotar je bio prvi prvak zajedničke lige. Modriča je isto imala uspjeha. Šta ste vi to osvojili zadnjih godina? Nisu teorije kada se kaže da dobijate pare od ministarstva za razliku od ostalih klubova. Nije teorija kada novine objave da vam je Dodik dao pare da bi platili dug. I da ne bune zabune skoro 10 godina sam član SNSD-a a i u Zvorniku je na vlasti SNSD.NeshaFCB je napisao/la:
Momak jesi ti svjestan kakve ti gluposti pišeš??? Poštovanje prema najvećem klubu u RS.
Momci jel vas samo pobjeda protiv Slavije ostavlja u ligi ili ?
Pozdrav
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pozdrav
samo Sloboda
Pobjeda sigurno, može i bod pa čak i poraz ali sa pobjedom sigurno opstajemomerak je napisao/la:Momci jel vas samo pobjeda protiv Slavije ostavlja u ligi ili ?
Pozdrav
Ako iko napuni stadion to će biti Čokorilo, ima žena sutra da bude duplo više nego muškaraca
ljubavnik naš

Momci srećno nam...
Ja sam se evo upakovao u neki kafić, još malo pa na stadion. 

Srećno i jednim i drugim, da na kraju budemo i mi i vi zadovoljni
-
- Kontakt:
BRAVO PLAVO BIJELi!
Mi smo komplet sezone imali više sreće no pameti. Dobro se završilo ali sad treba napraviti rezove.
-
- Kontakt:
Hvala prijatelju,ziv i zdrav bio i ti i tvoja porodica!Cernica je napisao/la:Čestitke na opstanku u ligi i pozz za mog druga flagrantusa
Super, cilj je ostvaren, ali moraju se desiti korijenite promjene ako sljedeće sezone misle biti bar tu negdje u borbi za opstanak, sa ovakvom igrom i igračkim kadrom nemamo šta tražiti u 2016.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
- Kontakt:
Kako je gadno bilo onaj minut,dva poslije utakmice dok su igraci i svi na stadionu cekali konacne rezultate iz Ugljevika i Travnika
I onda ona erupcija odusevljenja i slavlje!
Za nas je veliki uspjeh sto smo ostali,iskren da budem da smo ispali imali bi problema da ostanemo i u ligi RS!Vjerovatno bi doslo do raspada sistema.
Ovako sigurno ce doci do stabilizacije kluba u svakom pogledu,pa i ako daleko bilo ispadnemo iducu sezonu kada se liga skracuje na 12 klubova puno cemo se lakse vratiti opet u ligu 12.
Mislim da ce se novoj sezoni pristupiti mnogo ozbiljnije,ali prerano je sada da pricamo o tome!
Opstanak je realno trebao biti obezbijedjen mnogo ranije,koliko smo samo bodova prosuli u nadoknadi vremena ali cilj je ostvaren i to je najvaznije!
Sto se tice danasnje utakmice,napokon odlicna posjeta dominirali smo cijelu utakmicu.Promaseno par odlicnih sansi,po meni bio je cist penal za Drinu pred kraj utakmice,ali to vise nije ni bitno.
Cak nisam ni vidio dobro ko je u nadoknadi dobio crveni karton!

I onda ona erupcija odusevljenja i slavlje!
Za nas je veliki uspjeh sto smo ostali,iskren da budem da smo ispali imali bi problema da ostanemo i u ligi RS!Vjerovatno bi doslo do raspada sistema.
Ovako sigurno ce doci do stabilizacije kluba u svakom pogledu,pa i ako daleko bilo ispadnemo iducu sezonu kada se liga skracuje na 12 klubova puno cemo se lakse vratiti opet u ligu 12.
Mislim da ce se novoj sezoni pristupiti mnogo ozbiljnije,ali prerano je sada da pricamo o tome!
Opstanak je realno trebao biti obezbijedjen mnogo ranije,koliko smo samo bodova prosuli u nadoknadi vremena ali cilj je ostvaren i to je najvaznije!
Sto se tice danasnje utakmice,napokon odlicna posjeta dominirali smo cijelu utakmicu.Promaseno par odlicnih sansi,po meni bio je cist penal za Drinu pred kraj utakmice,ali to vise nije ni bitno.
Cak nisam ni vidio dobro ko je u nadoknadi dobio crveni karton!
Too ljudi moji.
Utakmica za slom živaca, ne zbog samog terena, već zbog praćenja rezultata, a ja signal BH Radija nikako da uhvatim.
Drina zaslužila pobjedu, nas vile pronosale. Doduše, i taj poraz nam ne bi nikakve štete napravio, ali eto dobro je. Penal, po meni nije bio, ne viđoh fino, ali mislim da je fino pao. Crveni dobio Bošković
p.s. Od čovjeka iz vaše uprave čuo sam da je Filipović već završio sve sa Zrinjskim.Šteta, ali očekivano.

Utakmica za slom živaca, ne zbog samog terena, već zbog praćenja rezultata, a ja signal BH Radija nikako da uhvatim.

Drina zaslužila pobjedu, nas vile pronosale. Doduše, i taj poraz nam ne bi nikakve štete napravio, ali eto dobro je. Penal, po meni nije bio, ne viđoh fino, ali mislim da je fino pao. Crveni dobio Bošković

p.s. Od čovjeka iz vaše uprave čuo sam da je Filipović već završio sve sa Zrinjskim.Šteta, ali očekivano.
Konačno nešto dobro u našem fudbalu zvorničkom da se desi. Jesmo prosipali bodove u zadnjem dijelu prvenstva ali smo zaslužili da ostanemo. Sad odmah od ponedeljka praviti novi tim, stručni štab i upravu, jer ako sa Bajićem i Mićom budemo započeli sezonu ne samo što nećemo biti među 12 nego će i 16 mjesto biti puno za Drinu. Nadam se da će prelomiti onaj ko se pita za sve i svašta u korist Drine i otjerati Jevtića daleko od kluba. Sramota je da danas skoro cijeli UO Slavije nema ko da dočeka, to je po meni skandal da prvi čovjek kluba odsustvuje sa utakmice života. Treba postaviti Đokića za predsjednika, čovjek je uvijek bio tu kad je išlo i kad se gubilo, znam lično osobu i znam koliko mu je stalo do kluba. Zaista sam bio radostan danas, onaj trenutak kad je odsviran kraj nikad neću zaboraviti, kada Ilić radostan trči a ostali ga gledaju izbezumljeno
kada je javljeno da klub ostaje u ligi i tu erupciju oduševljenja, zaista neprocjenjivo
Čestitke naravno i Slaviji na jednoj fer igri, znam da bi sigurno, da je trebalo Drini, pustili sva tri boda i zato mi je drago što su ostali. Što bi rekli navijači Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se...

[youtube][/youtube]
- hskzmostar
- Kontakt:
Pozdrav,moze netko nesto malo vise napisati o tome kakav je ovaj Filipovic iz Drine,ko coek i igrac? 

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ljudina u svakom pogleduhskzmostar je napisao/la:Pozdrav,moze netko nesto malo vise napisati o tome kakav je ovaj Filipovic iz Drine,ko coek i igrac?
Filipović: Odlazim iz Drine sa ostvarenim ciljevima
Drina je uspjela da ostvari glavni cilj ove sezone a to je opstanak u Premijer ligi. Subotnje slavlje polako jenjava a pred zvorničkim premijerligašem su ozbiljna pitanja.
I dok druge ekipe već prave planove oko priprema i novih pojačanja, u redovima Zvorničana je glavna tema smjena postojećeg Upravnog odbora sa Miodragom Jevtićem na čelu.
Ono što je u ovom trenutku izvjesno jeste da će tim ostati bez svog najboljeg strijelca i jednog od najboljih igrača Miloša Filipovića. Strijelac devet golova potvrdio je za zvanični sajt FK „Drina“ da ovog ljeta napušta Zvornik.
„Odlazim iz Drine sa ostvarenim ciljem koji sam zacrtao kada sam došao u Drinu, a to je opstanak u ligi“, rekao je Filipović.
A njegova nova destinacija, kako nam je potvrdio izvor blizak klubu, biće Mostar tj. ekipa Zrinjskog, koja je ove sezona uspjela obezbjediti plasman u Ligu Evrope.
S obzirom da ugovor sa Drinom prestaje da važi 30. jula, Filipović će u Zrinjski preći kao slobodan igrač.
On je između ostalog pričao o protekloj sezoni, kako se snašao u Drini i o tome šta će najviše pamtiti.
„Snašao sam se vrlo dobro. Sezona je bila sa puno uspona i padova. Naš cilj je bio da ostanemo u Premijer ligi i u tome smo uspeli. Nadali smo se da ćemo ranije izboriti opstanak ali to se desilo u poslednjem kolu. Sezonu ću najviše pamtiti po postignutim golovima i mojoj pomoći da Drina i sledeće szone igra u Premijer ligi“, rekao je Filipović za sajt Drine.
Filipović je istakao da su mu saigrači pomogli da se u Zvorniku osjeća kao kod svoje kuće.
„Navijači su me prihvatili kao da sam dugo u tom klubu. Svaku utakmicu sam davao svoj maksimum da bih zadovoljio klub u kome igram“, istakao je Filipović.
On je dodao da će Zvornik pamtiti čitav život zbog drugova i prijatelja koje je stekao u ovom gradu.
Drina više nema Upravni odbor
% ЗА ЈАВНОСТ: " $ $ &!
На $ & Управног $ (УО) $ ? $ $ је $ $ " ? $ $ " & на $ ".
У ? је $ $ су " $ $ & УО & " ? & ?.
& $ ? & је $ " " $ ? ".
$ & $ $ " сазвана $ " ? на & - " " ново $.
http://www.fkdrinazvornik.com/2015/06/1 ... o-ostavku/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.