U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Zaista mislim da je to čisto mazanje očiju i predstava za javnost., kao I ONO NAJGORE, uzimanje love. Na nekom od snimaka se vidi na intoniranju naše himne,da sudije i kapiteni drže onu našu prvu zastavu sa ljiljanima,pa mi naumpao Nestorovićzizu1991 je napisao/la:Po.skok dominira. Peru pare zdapi im materina. Koji kampovi. Mažu oči ljudima. Nek' mi pokažu 3 igrača koji su iz tih kampova posljednjih nekoliko godina zaigrali u bilo kojoj selekciji.Po.skok je napisao/la:Nijedan ozbiljan klub nece pustiti svog igraca bez oficijelnog poziva,dakle nema od toga nista .doci ce samo igraci iz nizerazrednih amaterskih klubova i uzece im pare za prijavu

Volio bih vidjeti način na koji se izgubilo. Poraz nije strašan,pa ni od CG, ako se dobilo nešto sa tom provjerom., odnosno ako su neki pokazali, jesu li ili nisu igrači za reprezentaciju.sajo10 je napisao/la:Kadeti porazeni 2-0 u Petrovcu...
Kadeti remizirali u drugom mecu. Vidim ovaj napadac iz Zvezde se odazvao i igrao oba susreta. Valjda ostane i vjeran nasoj reprezentaciji i bude nesto od njega.
I dalje stojim iza toga da Malkocevic i Karacic moraju dobiti nogu.
Inace iduce sedmice kadeti gostuju u Sloveniji protiv domacina, drugog i cetvrtog juna.
I dalje stojim iza toga da Malkocevic i Karacic moraju dobiti nogu.
Inace iduce sedmice kadeti gostuju u Sloveniji protiv domacina, drugog i cetvrtog juna.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Svidja mi se spisak i mislim da tu ima potencijala itekako. Moze se sastavit dobra ekipa. Samo se treba kvalitetno pripremit i momci moraju ginut, kao u onon ciklusu kad je bilo 4:4 protiv Njemacke i tako dalje.
Evo spisak Norveske: http://www.fotball.no/Landslag_og_toppf ... Osterrike/
Berisha, Elyounoussi, Fossum, Svendsen, Selnæs i Zahid najbolji po meni. A ovog Trondsena znam licno.
U glavnom tehnicki jaki igraci, brzi, ne stereotip skandinavskih igraca (svakako su vecinom stranci
). Svi ovi navedeni igraju vazne uloge u top timovima u domacoj ligi, tako da nam nece bit lako, ali mozemo do boda barem ja mislim. Dobar im je i ovaj golman Rossbach. Jak im je spisak Boga mi.
Ali selektor im je kloc.
Evo spisak Norveske: http://www.fotball.no/Landslag_og_toppf ... Osterrike/
Berisha, Elyounoussi, Fossum, Svendsen, Selnæs i Zahid najbolji po meni. A ovog Trondsena znam licno.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobar spisak U-21 repke, mislim da je ovo jedna od najboljih generacija od nastanka države i imaju veliki potencijal. Ja se iskreno nadam da se mogu plasirati na Euro.
Edit: @Cartman
Gdje je Odegaard famozni?
Edit: @Cartman
Gdje je Odegaard famozni?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Fin spisak u napadačkom dijelu ekipe, tu baš imamo raznovrsnost i veliki izbor. Ali zato odbrana

DRUG NEBI TI PUNCA
Samo 2 napadaca ?
Ako Hajradinovic bude Lijevi bek a Memija desni ne bih ja (bas) rekao da je ta zadnja lnija toliko losa !!!bagrcavi je napisao/la:Fin spisak u napadačkom dijelu ekipe, tu baš imamo raznovrsnost i veliki izbor. Ali zato odbrana![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Zna li neko gdje je nestao namir alispahic? Bio je jedno vrijeme cak prvi spic u19 reprezentacije. On sad ima 20 godina, ne znam jel vec napunio ili tek treba. Nije valjda vec propao?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
U Čeliku je, jedan od rezervnih napadača. U zadnje vrijeme ne igra jer su ostali napadači u formi.
Prošle sezone 18 utakmica/1 gol. Bio je solidan, puno obećavao ali mu je falilo rutine.
Ove sezone 8 utakmica/0 golova. Utopio se u truhlost ekipe, pogotovo u prvoj polusezoni.
Trebalo bi ga poslati negdje na posudbu gdje će biti prvi napadač. Ima šlifa ali stagnira bez utakmica.
Prošle sezone 18 utakmica/1 gol. Bio je solidan, puno obećavao ali mu je falilo rutine.
Ove sezone 8 utakmica/0 golova. Utopio se u truhlost ekipe, pogotovo u prvoj polusezoni.
Trebalo bi ga poslati negdje na posudbu gdje će biti prvi napadač. Ima šlifa ali stagnira bez utakmica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zašto nema Gojkovića, Modića, Prevljaka, Govedarice?
Zato sto i ovaj selektor nije normalan. Koji sastavi mila majko sta je ovo?KLIS je napisao/la:Zašto nema Gojkovića, Modića, Prevljaka, Govedarice?
Zasto smo ovako surovo kaznjeni u sportu da nam najvece dileje i neznalice kroje nogometnu buducnost?
Zaboravio sam Kjosevskog, prednost ima golman evropskog velikana Kozare.
Prevljak povrijedjen, Modic nema sekunde seniorskog nogometa i ne moze igrat sa ovim momcima.
Uvijek iste price, da je objavio spisak od 40 igraca, opet bi neko nedostajao po nekima. Svi glavni igraci su tu. I prestanite vise gledat igrace u mladjim kategorijama po imenu kluba. Ko kaze da momak iz Kozare ne moze bit talenat? Recimo bio je onaj Gnjatic, i sasvim dobro igrao. Ako je neko rodjen u Sarajevu, ne mora znacit da je veci talenat od nekoga iz Bosanske Gradiske.
Uvijek iste price, da je objavio spisak od 40 igraca, opet bi neko nedostajao po nekima. Svi glavni igraci su tu. I prestanite vise gledat igrace u mladjim kategorijama po imenu kluba. Ko kaze da momak iz Kozare ne moze bit talenat? Recimo bio je onaj Gnjatic, i sasvim dobro igrao. Ako je neko rodjen u Sarajevu, ne mora znacit da je veci talenat od nekoga iz Bosanske Gradiske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Tesko da ce se ista vise napraviti u ovim kvalifikacijama nego sto je to bio slucaj sa proslom generacijom. Ali eto vidjetcemo...
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se. Solidna ekipa, za par potencijalnih A-Reprezentativaca u buducnosti, ali nece biti dovoljno za nesto vise.sajo10 je napisao/la:Tesko da ce se ista vise napraviti u ovim kvalifikacijama nego sto je to bio slucaj sa proslom generacijom. Ali eto vidjetcemo...
Radovac bi trebao biti naravno kapiten posto se radi o najboljem ( osim mozda Hodzica ) mladom U21 igracu od ovih nabrojanih.
Hodzic je opravdani kapiten ove generacije i ubijedljivo nas najperspektivniji igrac mlade reprezentacije. Bajic ga prati u stopama, kako igra ove sezone, nebi me cudilo da cak prodje Aru u toj nekoj hijerarhiji ako nastavi ovim tempom i iduce sezone. Ne smije se naravno ni zaboraviti Prevljak! Imamo stvarno tri fantasticna napadacka potencijala!
Polahko s Radovcem. Vrlo je mlad i morace jesti jos dosta pure da bi dostigao te neke nivoe sto mnogi ocekuju od njega. Ne treba letiti pred rudu bezveze. A to da bio on trebao biti kapiten ove repke je apsurdno. Opet kazem, sabur...
Polahko s Radovcem. Vrlo je mlad i morace jesti jos dosta pure da bi dostigao te neke nivoe sto mnogi ocekuju od njega. Ne treba letiti pred rudu bezveze. A to da bio on trebao biti kapiten ove repke je apsurdno. Opet kazem, sabur...