cek malo, koji dzeko?tuzlak1987 je napisao/la:Ma sta vrijedi jedan njegov gol u 5 utakmica kada se utakmica igra 90 minuta i moras u njoj ucestvovati citavo vrijeme.. Bolje je igrati sa Dzekom 451 citavu utakmicu jer znas da ce ti onaj u vezi biti koristan na neki nacin dok Ibisevic zivi od tudjih lopti. Lik je zastario napadac, a mi da nesto postignemo protiv jacih ne mozemo igrati 442 koju vise niko ne igra vec nesto modernijehz1987 je napisao/la:e neki si mi rekaotuzlak1987 je napisao/la:
Zbog takvih stavova i jesmo gnojivo od reprezentacije i mala reprezentacija..
Neke repke kao Ceska, Slovacka, Poljska, Grcka, Bugarska su za nas institucije jer poziv dobijaju uvijek oni koji igraju dobro, a ne oni koji imaju neki kredit iz proslih vremena.
ceska ima 10mln stanovnika
slovacka ima 5mln stanovnika
poljska ima 38mln stanovnika
grcka ima 11mln stanovnika
bugarska ima 7mln stanovnika
a bosna jedva 3.5mln (podjeljeno) gdje dijaspora drzi repku
kad bi za bih igrali svi koji vuku porijeklo il su iz bih - pa da imamo bazu od 50 igraca ja bih rekao upravu si, ali ovako...gdje svaki igrac je dragocijen, ti bi da se rijesis igraca koji moze potezom rjesiti utakmicu. eto, ti bi rijada bajica ubacio u 80min jer je najbolji strelac bh lige i igra stalno.
e bas bih volio da vedo udje u 80 i zabije ga u 90 za 1:0 protiv izraela, samo da bih vidio tvoju reakciju!!!!
tvojom logikom ni dzeko ne bi trebao biti pozvan jer od proljetos nije 10min sastavio. ipak je redovniji mahmutovic i zec, cak i zabijaju.