Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ne daj bože nikome.. šta je ovo naopačke grbIlCapitano je napisao/la:
Slusaj stari, Juve kada nekoga zeli, on to i dobije tako da ti mogu reci da mi nismo bili zainteresovani za tog djecaka.Romariooo je napisao/la:evo mediji brazilski javljaju top senzaciju,barca kupila nekog gersona,valjda za 20 miliona,i juve bio u pregovorima ozbiljnim i barca ga capila ispred nosa juventusu,svi ga hvale,wonderkind neki,17 godina samo a vec igracina,neodoljivo podsjeca na pogbu,istu poziciju igra
ne znam jel neko od vas pratio tog gersona jer juve ga izgleda pratio i htio potpisati, kakav je,da li je istina sto se prica da je wonderkind neki,ja nikad cuo ni vidio
VelaHavle je napisao/la:Veratti je pod must!
Pogba, Kondogbia i Veratti su bili u opticaju i naravno uzeli su najbolju kada samo skontaš da je tada Pirlo dobro igrao a Veratti je još mlad bio. Mislim da ćemo ga vratiti ali za godinu možda ili dvije.firefirefirely je napisao/la:VelaHavle je napisao/la:Veratti je pod must!Ogromna zelja ! Kako su samo skrti bili onda
VelaHavle je napisao/la:Pogba, Kondogbia i Veratti su bili u opticaju i naravno uzeli su najbolju kada samo skontaš da je tada Pirlo dobro igrao a Veratti je još mlad bio. Mislim da ćemo ga vratiti ali za godinu možda ili dvije.firefirefirely je napisao/la:VelaHavle je napisao/la:Veratti je pod must!Ogromna zelja ! Kako su samo skrti bili onda
Juventus (4-3-1-2): Buffon; Padoin, Bonucci, Ogbonna, Evra; Pogba, Pirlo, Marchisio; Vidal; Tevez, Llorente.
Da, da dobro si to primjetio sa Gigiem i Marchom. Doduše, Gigi je i 2006. branio perfektno, ali je Cannavaro pokupio kajmak što bi se reklo.Pogba je napisao/la:
Put do finala, vrijedi pogledati.Puno nekih dodirnih tačaka sa 2003, baš gledam Gigia, čovjek u 37 godini brani možda drugu najbolju sezonu karijere, baš kao te 2003 kada je imao fantastičnu sezonu.
Oly je baš bio prelomni momenat sezone, nezaslužen poraz u gostima sa sijaset promašenih šansi, tačnije bravura Roberta i onda revanš kada smo okrenuli. I Nando toliko kritikovan, ali je dao ključne golove za prolaz grupe, slomio je Malmo jer su se dugo držali i onda za 2-2 protiv Olya kada smo na kraju dobili.
Nevjerovatni key pasovi Marchisia, u svim ključnim utakmicama, on je moj adut u finalu, nadam se da Max priprema neko iznenađenje, a svakako bi bilo to da se ubacuje iz drugog plana jer to rijetko radi od kada je Max tu. On u fazi završnice može biti neki faktor iznenađenja jer su se vjerujem već dobro prostudirali mehanizmi protivnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.