Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Goalgetter » 29 maj 2015, 11:12

Sabinho je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pakleni duo Stojan Vranjes i Avdija Vrsajevic :bow:
Ako je istina za Stojana onda samo naklon do poda za Mesu jer je to najveci dokaz da covjek prati igrace i gleda njihove tekme. Ako je na osnovu drugog dijela sezone iko zasluzio poziv onda je to Stojan.
Za mene i dalje ostaje Rivaldo :P Ali dobro ocito da je u dobroj formi, vidjecemo. Imamo sada bracu opet u repci.

O tom po tom, samo me malo iznenadjuje ovo nepozivanje Salihovica, a pozivanje Ibisevica, pa vise je igrao Sejo nego Vedo. Obojica trebaju da se nadju na spisku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 29 maj 2015, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la samoposteno » 29 maj 2015, 11:12

meni se naj vise svidjelo kod mese sto je odma rastjero sve sto nevalja u reprezentaciji i pokazo ko je gazda

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 29 maj 2015, 11:13

Salihović igra malo pa nije pozvan, Spahić nikako pa je tu. ccc

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 maj 2015, 11:15

Rivaldo is back. :facepalm:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2015, 11:17

A Cimirot gdje je??? :nene: :nedam:
DRUG NEBI TI PUNCA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 maj 2015, 11:19

sta je sa avdijom i tinom.......sad ce pocet prica naredno okupljanje nece bit na spisku

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 maj 2015, 11:23

Stojan Vranjes :lol: , VHS :lol: , kakva sprdancija od repke . Znaci Sejo bez poziva stalni clan njemackog prvoligasa,igro je kolko tolko,zdrav momak ,ima dosta toga ponudit nasoj repki sto nemaju Vranjes i Susic. Idemo dalje Spahic pozvan bez kluba i ako mi je drag to nema u normalnom svijetu nigdje. Medunjanin prije Seje,ja mislim da je Medo manje igro nego Sejo, dosta utakmica nije bio ni na klupi nego na tribini :shock: , Vedo moj omiljeni igrac, ali ako Sejo nije igrao sta je onda sa Vedom ??? Bravo mesa dokazo si da si isti kao i prethodnici ne krojis ti spisak nego drugi ;) ! Igraci koji su bili kod Sliskovica (Mulina, Kerkez,Hota, Bosnjak itd..) su zlatni za ovo sada sta se desava i sta nas jos ceka . Zapamtite ove rijeci !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

AdoS
Kontakt:

Post Postao/la AdoS » 29 maj 2015, 11:23

[youtube][/youtube]
Ovo je još uvijek smiješno :lol: :lol:

Ali što se tice drugog dijela sezone u Poljskoj zasluzen poziv.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 maj 2015, 11:25

OK spisak, 26 igraca. Tri - cetiri su visak, po mom misljenju, Avdija , Tino, Anel , Dujkovic, ali hajde, barem imamo 22 igraca koji su pristojni.
Rivaldo je u dobroj formi, tu se nema sta puno prigovoriti, iako bih ja prije pozvao Scuka.
Salihovic je stvarno izvan forme i , uglavnom, povrijedjen ali bi bilo dobro da je tu. Realno je da nema Cimirota i Bajica, konkurencija je ipak prejaka za njih.
Vidjecemo ko ce biti u protokolu od 23 igraca na utakmici, tipujem da ce Cocalic , Avdija i Tino biti na tribinama.
Mesa, pozitivna ocjena, bice jos bolje na slijedecem okupljanju. Nadam se da ce obavijestiti javnost sta se desava sa potencijalnim, prije svih Milicevicem i Marticem.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 29 maj 2015, 11:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 maj 2015, 11:28

Opet tino i avdija. Bravo meša.
naprijed rejal

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2015, 11:32

Neka te je stid Mehmede.

Nadam se da su Tino, Avdija i Stojan kupili pozive, jer inace nam je selektor debil. Bolje bit korumpiran nego glup. Onaj prosli je bio i jedno i drugo. :bih:
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 maj 2015, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 maj 2015, 11:33

Rivaldo je tu, Hadžić je tu, Tino Sven dok Scuk i dalje ostaje bez poziva.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 maj 2015, 11:33

Cekao sam zvanicnu potvrdu, prvi zuti karton za Mesu, Tino i Minutica nema sta traziti u repki. Mesa zovi Corica iz Sirokog, Memiju iz Zelje ili bilo kojeg beka iz nase lige mjesto Avdije, ruku dajem da nije losiji.
Minus je za Seju Salihovica i za pjevaca, plus ide za 4 spice.
Takodjer Ratko nema sta ovdje da trazi, uzas. Jos nema ni Cimirota.

Veliki minus za ovaj spisak, opravdanje ne moze biti da je tek preuzeo repku jer je tu vec 6 mjeseci i morao je roditi desnog beka da ne gledam vise ovog uhljupa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 maj 2015, 11:36

Scuk i Mahmutovic su igraci koji su , mozda, trebali dobiti poziv, a nisu. Umjesto Djurica i Tina, Avdije ili Hadzica.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2015, 11:38

Mucki su izbaceni Prcic, Sejo (legenda ove repke) i Cimirot, a tu je Tino i jos ubacen veliki talenat Stojan. Fuj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Principatus » 29 maj 2015, 11:39

Sabinho je napisao/la: Ako je istina za Stojana onda samo naklon do poda za Mesu jer je to najveci dokaz da covjek prati igrace i gleda njihove tekme. Ako je na osnovu drugog dijela sezone iko zasluzio poziv onda je to Stojan.
Nazalost si u pravu. :mrgreen: Stojana ne gotivim zbog one sprdnje sto je sebi dopustio na svom debiju, niti je pokazao ista posebno. No ne pratim ga, ali kako SalePD i ti pisete, izgleda da je zasluzio poziv zbog aktuelno izuzetno jake forme. Ovo sa Salihovicem mi ne pase, ali vise zbog subjektivnih, nego objektivnih razloga.

VHS nema sta traziti u reprezentaciji i to ostaje za zuti karton za Mesu. Nije jos vrijeme za teske kritike, jer treba vremena da se pojedine stvari promijene. Ali ako recimo Burnic zaigra za BVB a ne bude vec clan A repke e to ce biti za kritiku. Hocemo da vidimo Milicevica, Martica i druge, a ne sto puta kako Avdija pokusava da hoda na dvije noge.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 maj 2015, 11:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:OK spisak, 26 igraca. Tri - cetiri su visak, po mom misljenju, Avdija , Tino, Anel , Dujkovic, ali hajde, barem imamo 22 igraca koji su pristojni.
Rivaldo je u dobroj formi, tu se nema sta puno prigovoriti, iako bih ja prije pozvao Scuka.
Salihovic je stvarno izvan forme i , uglavnom, povrijedjen ali bi bilo dobro da je tu. Realno je da nema Cimirota i Bajica, konkurencija je ipak prejaka za njih.
Vidjecemo ko ce biti u protokolu od 23 igraca na utakmici, tipujem da ce Cocalic , Avdija i Tino biti na tribinama.
Mesa, pozitivna ocjena, bice jos bolje na slijedecem okupljanju. Nadam se da ce obavijestiti javnost sta se desava sa potencijalnim, prije svih Milicevicem i Marticem.
Mislim da u protoklu necwe biti Poljaci jer njihovo zadnje kolo je 7., na pripreme dolaze 9., tako da cisto sumnjam da ce biti medju 23. No, nikad se ne zna. Rekao sam bice jedno veliko iznenadjenje :).
Mozda, ipak, Rivaldo je debitant, a u odlicnoj formi, vjerujem da ce njega uvrstiti. Sto bi ga zvao inace ?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 maj 2015, 11:41

Cartman je napisao/la:Mucki su izbaceni Prcic, Sejo (legenda ove repke) i Cimirot, a tu je Tino i jos ubacen veliki talenat Stojan. Fuj.
Nevjerovatno nemogu jos da vjerujem. Kakav skandal nosonje Mehmeda, Prcic i Sejo doktori fudbala za ovog Ajdukovca i Rivalda, ali jbg nije dovoljno bit dobar na terenu treba imat i veze jake i dubok dzep da se plati za poziv :stop: .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 29 maj 2015, 11:41

Cartman je napisao/la:Neka te je stid Mehmede.

Nadam se da su Tino, Avdija i Stojan kupili pozive, jer inace nam je selektor debil. Bolje bit korumpiran nego glup. Onaj prosli je bio i jedno i drugo. :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

jocker

Post Postao/la jocker » 29 maj 2015, 11:42

Ne znam sto vam smeta Vranjes,glavni igrac svoje ekipe i kapiten.Gledao sam par utakmica i odusevio se.Bravo za Mesu!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], dedo26, HariTz, kakarut, tutankamon1905 i 61 gost.