Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 29 maj 2015, 00:15

slika
slika

:?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 29 maj 2015, 00:48

Pogba je sve napisao i nema se tu šta dodati osim da je Obgonna spora kretenčina koji igra kao da je termin. Sjetim se utakmice protiv Fiorentine i odma mi muka. Nosi ga, bacili pare ni za šta. Zaboravljate Islu :lol:

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 29 maj 2015, 01:49

Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 29 maj 2015, 01:57

Grozan je ovaj roze dres..
Vidi grba jbt.. Totalno nastran dres.. :lol:

Ne zna se šta je gore, dolazak raspalog Khedire ili ovo..

Loše skroz.. :kafa:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 maj 2015, 02:02

evo mediji brazilski javljaju top senzaciju,barca kupila nekog gersona,valjda za 20 miliona,i juve bio u pregovorima ozbiljnim i barca ga capila ispred nosa juventusu,svi ga hvale,wonderkind neki,17 godina samo a vec igracina,neodoljivo podsjeca na pogbu,istu poziciju igra

ne znam jel neko od vas pratio tog gersona jer juve ga izgleda pratio i htio potpisati, kakav je,da li je istina sto se prica da je wonderkind neki,ja nikad cuo ni vidio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 29 maj 2015, 02:05

Ma kakav Gerson, pojma nema..

:kafa:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 29 maj 2015, 02:55

IlCapitano je napisao/la:slika
slika

:?
ne daj bože nikome.. šta je ovo naopačke grb

ovaj crni isti ko u Reala onaj

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 29 maj 2015, 09:42

Romariooo je napisao/la:evo mediji brazilski javljaju top senzaciju,barca kupila nekog gersona,valjda za 20 miliona,i juve bio u pregovorima ozbiljnim i barca ga capila ispred nosa juventusu,svi ga hvale,wonderkind neki,17 godina samo a vec igracina,neodoljivo podsjeca na pogbu,istu poziciju igra

ne znam jel neko od vas pratio tog gersona jer juve ga izgleda pratio i htio potpisati, kakav je,da li je istina sto se prica da je wonderkind neki,ja nikad cuo ni vidio
Slusaj stari, Juve kada nekoga zeli, on to i dobije tako da ti mogu reci da mi nismo bili zainteresovani za tog djecaka. :)

Brazilac plus 17 godina, ne ide to sa Juventusom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 maj 2015, 10:05

Neka Brazilaca što dalje od nas. Hvala, ali ne trebaju nam nove epizode od po jednu sezonu. Nakon čega odvale stomačine i izlaze po diskotekama.

Ovaj dres je mrtvi fake. I rozi i crni pijačari.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 maj 2015, 12:16

Pa dobro, i Spanci su imali epitet da slabo uspijevaju u Italiji, a vidimo da to nije slucaj. Brazilci u Juventusu imaju slicnu etiketu, ali opet to je individualno, generalizacija je napravljena.

Cuo sam za neki nas interes, ali sigurno ne za te pare.
A na tom nekom Sp-u za mlade kazu da je bilo boljih igraca i da nije specijalno odigrao.
Svakako smo popunjeni u vezi, a zamjena Pirla bi se mozda i mogla traziti u zemljama koje bacaju akcenat na tehniku.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 maj 2015, 15:58

Zamjena za Pirla je Verratti. Mi dalje ne trebamo tražiti. Ako ne ovog ljeta, dolazi narednog sigurno.
★★★

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 29 maj 2015, 16:12

Veratti je pod must!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 29 maj 2015, 16:34

VelaHavle je napisao/la:Veratti je pod must!
:thumbup: Ogromna zelja ! Kako su samo skrti bili onda :(

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 29 maj 2015, 16:43

firefirefirely je napisao/la:
Pogba, Kondogbia i Veratti su bili u opticaju i naravno uzeli su najbolju kada samo skontaš da je tada Pirlo dobro igrao a Veratti je još mlad bio. Mislim da ćemo ga vratiti ali za godinu možda ili dvije.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 maj 2015, 17:28

VelaHavle je napisao/la:
firefirefirely je napisao/la:
Pogba, Kondogbia i Veratti su bili u opticaju i naravno uzeli su najbolju kada samo skontaš da je tada Pirlo dobro igrao a Veratti je još mlad bio. Mislim da ćemo ga vratiti ali za godinu možda ili dvije.

Ja sumnjam da ce on doci kod nas ikad jer on ce poslije PSG pucati na Real,Barcu.....

Mi smo propustili sansu da ga dovedemo za male pare ali smo previse skrtarili nazalost :eh:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 maj 2015, 18:53

U sezoni gdje smo tek ušli u LP, 12 miliona za igrača bez minute u Serie A nije bio mali novac. Iz današnje perspektive da, ali tada ne.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 maj 2015, 19:28

Put do finala, vrijedi pogledati. :thumbup: Puno nekih dodirnih tačaka sa 2003, baš gledam Gigia, čovjek u 37 godini brani možda drugu najbolju sezonu karijere, baš kao te 2003 kada je imao fantastičnu sezonu.

Oly je baš bio prelomni momenat sezone, nezaslužen poraz u gostima sa sijaset promašenih šansi, tačnije bravura Roberta i onda revanš kada smo okrenuli. I Nando toliko kritikovan, ali je dao ključne golove za prolaz grupe, slomio je Malmo jer su se dugo držali i onda za 2-2 protiv Olya kada smo na kraju dobili.

Nevjerovatni key pasovi Marchisia, u svim ključnim utakmicama, on je moj adut u finalu, nadam se da Max priprema neko iznenađenje, a svakako bi bilo to da se ubacuje iz drugog plana jer to rijetko radi od kada je Max tu. On u fazi završnice može biti neki faktor iznenađenja jer su se vjerujem već dobro prostudirali mehanizmi protivnika.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 maj 2015, 20:07

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Padoin, Bonucci, Ogbonna, Evra; Pogba, Pirlo, Marchisio; Vidal; Tevez, Llorente.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 maj 2015, 20:19

Pogba je napisao/la:

Put do finala, vrijedi pogledati. :thumbup: Puno nekih dodirnih tačaka sa 2003, baš gledam Gigia, čovjek u 37 godini brani možda drugu najbolju sezonu karijere, baš kao te 2003 kada je imao fantastičnu sezonu.

Oly je baš bio prelomni momenat sezone, nezaslužen poraz u gostima sa sijaset promašenih šansi, tačnije bravura Roberta i onda revanš kada smo okrenuli. I Nando toliko kritikovan, ali je dao ključne golove za prolaz grupe, slomio je Malmo jer su se dugo držali i onda za 2-2 protiv Olya kada smo na kraju dobili.

Nevjerovatni key pasovi Marchisia, u svim ključnim utakmicama, on je moj adut u finalu, nadam se da Max priprema neko iznenađenje, a svakako bi bilo to da se ubacuje iz drugog plana jer to rijetko radi od kada je Max tu. On u fazi završnice može biti neki faktor iznenađenja jer su se vjerujem već dobro prostudirali mehanizmi protivnika.
Da, da dobro si to primjetio sa Gigiem i Marchom. Doduše, Gigi je i 2006. branio perfektno, ali je Cannavaro pokupio kajmak što bi se reklo.

Machisio igra sezonu karijere, nevjerovatan je. Mislim da je imao dvije ili tri slabije utakmice, ali nas niti jednom nije previše koštao. U ključnim utakmicama je bio savršen. Taktički genije. Nadam se da će i finale da odradi na sličan način. Bilo bi lijepo da nastavi trend i završi sezonu na najljepši mogući način. Ista stvar je i sa Tevezom, samo što se Tevezov učinak lakše primjeti.

Nando je imao slabiju sezonu nego što se to očekivalo, ali sreća za nas je bila u tome što se pojavio Morata i uklopio savršeno u Maxov sistem. Pa samo kad pogledaš ovaj klip možeš vidjeti koliko je Morata jak u prijemu lopte i kretnjama između defanzivaca. Iskorištava prostor i napada gol kad god može. Nando nije taj tip i tu je ta razlika koja čini da on izgleda lošije nego što zapravo jeste.
★★★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2015, 23:29

Advokat, jesi to ti? :wtf:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.