Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Iskreno ne vidim puno dilema:
Begovic
Mujdza - Spahic - Bicakcic - Zukanovic
Pjanic - Besic
Visca - Medunjanin - Lulic
Dzeko
Po trenutnoj formi iskreno ne bi stavio Kolasinca. Odron u prosloj tekmi. Mozda bi i sa takticke strane bilo pametnije stavit Vranjesa nego Ermina, jer ce odbrana sigurno stajat visoko, a Vranjesova brzina bi bila korisna protiv kontranapda Izraelaca.
Na papiru dobra ekipa, ali kad znamo kako mnogi igraju ove sezone i kako sama repka igra vec duze vrijeme...

Ma to je to samo je dilema ko će na desetku, mada više šansi dajem Medunjaninu nego Štili. A i volio bih vidjeti Medu na desetci, on ima dobru tehniku i zna dati završni pas a i isto mu je mrsko trčat kao i Misketu tako da bi to moglo biti to

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
DragonGirl
-
Kontakt:
Postao/la DragonGirl » 29 maj 2015, 00:10
Nije poenta u tome da li bi Sejo igrao protiv Izraela illi ne, poenta je u tome da se neko tako hladnkrvno nakon toliko godina jednostavno odstrani sa spiska bez ikakvog konkretnog razloga. Ja shvatam i znam da nam ovdje niko ne treba radi ukrasa i starih zasluga ali čovjek je zdrav! Igrač sa toliko iskustva, igrač lige petice, igrač takvog udarca, igrač koji je igrao koliko - toliko ove sezone, igrač koji je trenutno u NIŠTA LOŠIJOJ formi nego neki drugi na spisku i zaslužuje da sjedi barem na klupi u pripravnosti! Po meni je izraziti luksuz odreći se iz čista mira nekog takvog, ako ga neće zamijeniti nekim boljim i Meša me zaista, ali zaista duboko razočarao s ovakvom odlukom za koju nikako ali nikako ne nalazim realno opravdanje!

-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 29 maj 2015, 00:13
Sad Mahmutovic sjedi pod tusem i place..
Cuj hladnkrvno ga, pa mora se odstranit kad ne igra ili lose igra. Ne moze biti pozivan evo 3 godine, a da ne odigra partije postene.. Zaebite sjecanja, zabio je i Sanel Jahic Belgiji pa gdje je sad..
-
FaraonTM
-
Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:Nije poenta u tome da li bi Sejo igrao protiv Izraela illi ne, poenta je u tome da se neko tako hladnkrvno nakon toliko godina jednostavno odstrani sa spiska bez ikakvog konkretnog razloga. Ja shvatam i znam da nam ovdje niko ne treba radi ukrasa i starih zasluga ali čovjek je zdrav! Igrač sa toliko iskustva, igrač lige petice, igrač takvog udarca, igrač koji je igrao koliko - toliko ove sezone, igrač koji je trenutno u NIŠTA LOŠIJOJ formi nego neki drugi na spisku i zaslužuje da sjedi barem na klupi u pripravnosti! Po meni je izraziti luksuz odreći se iz čista mira nekog takvog, ako ga neće zamijeniti nekim boljim i Meša me zaista, ali zaista duboko razočarao s ovakvom odlukom za koju nikako ali nikako ne nalazim realno opravdanje!

Pa čovjek nije sastavio dvije utakmice ima više od godinu dana, za repku 90.minuta zadnji put odigrao ni sam ne znam kad (možda protiv Latvije u Rigi tačno prije dvije godine) a o tom da sastavi dvije,tri tekme nije još od Ćirinog vakta...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Sheyi
-
Kontakt:
Ako je dobio onaj Baggio, a Sejo nije, onda ga ****
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 29 maj 2015, 00:23
Zato Baggio ne fula utakmice, 90 minuta standardno..
-
Cartman
-
Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Ako je dobio onaj Baggio, a Sejo nije, onda ga ****
Jos nam on treba za potpuni ugodjaj.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
pingpong
-
Kontakt:
Head je napisao/la:Pa ka'e, sta treba procepit ljudino.

Hahahaha

-
DragonGirl
-
Kontakt:
Postao/la DragonGirl » 29 maj 2015, 00:27
Ja govorim o trenutnom stanju, a trenutno činjenično stanje je da čovjek nije u ništa lošijoj formi od ostalih i ništa manje nije igrao barem ovu polusezonu, nego neki drugi, da bi se tako odstranio, jer po tim kriterijima on sigurno ne bi trebao biti jedini koji dobija šut kartu.
-
FaraonTM
-
Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:Ja govorim o trenutnom stanju, a trenutno činjenično stanje je da čovjek nije u ništa lošijoj formi od ostalih i ništa manje nije igrao barem ovu polusezonu, nego neki drugi, da bi se tako odstranio, jer po tim kriterijima on sigurno ne bi trebao biti jedini koji dobija šut kartu.
Od svih veznjaka realno je u najlošijoj formi, on i Medunjanin ne zna se ko je gori.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Sheyi
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Zato Baggio ne fula utakmice, 90 minuta standardno..
Stojan Vranjeś, 30 utakmica, 8 golova i tri asistencije. Bez poziva.

-
arhimed89
-
Kontakt:
Cuj Tino i Avdija.
Sjeba mi lik dan,ma sta dan sjeba mi cef dok cekam tekmu s Izraelom.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
X31987
-
Kontakt:
nemoj mi tog padavičara spominjati hljeba ti
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
-
dubrovnik
-
Kontakt:
DevilsAdvocate je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:DevilsAdvocate je napisao/la:Budimo realni Vrsajevic koliko god smotan bio bolje ce odigrat desnog beka od Vranjesa ili Bicakcica, jer je brz i kod kontri moze pomoc, a svi se sjecamo gola Kipra kad je Bicakcic ko popisan ostao a Kipranin onaj ga preletio ko Bolt tako da ne smijemo sebi dozvolit lukszuz da sa stoperima igra na beku nemojte dzaba srat jer nema se ko pozvat umjesto Vrsajevica, mozda ima al nista bolji ni gori... Tino Sven i Hadzic nisu toliko losi igraci, dal su dobri ne znam al necemo Mesu odma osporavat, vidit cemo jel zna sta radi, rezultati govore, zadnjeg veznog nemamo osim Besica tako da je tu Hadzic dobra zamjena jer boljeg nema nazalost, volio bi i Mesa da ima...
Jesmo li mi samo jedan gol od Cipra primili. Ako nismo sjecas li se drugog gola?
Sjecam se, Avdija je zatvorio igraca, nije ga ovaj ni prediblo ni pretrco, ovaj bezveze ubacio i nasi stoperi ko kamile stali gledaju covjek zabi neometan...

Sjecas li se ti naseg gola ko je asistiro Vedi ?? Avdija ''smoto sa dvije lijeve'' poslao savrsen centarsut...
Bez veze ubacio a brate nemam vise komentara na to. Ako onako bekovi zatvaraju centarsuteve sa krila onda ja ne znam sta gledam sve ove godine. I to krila mocnog Cipra. Znam ja kako on nabacuje i probija vidi se sta od Hajduka on i slicni uradice.
-
Cartman
-
Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Sheyi je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zato Baggio ne fula utakmice, 90 minuta standardno..
Stojan Vranjeś, 30 utakmica, 8 golova i tri asistencije. Bez poziva.

Jesi li siguran?
E ako nam jos to priredi Mesa...

-
Virtu4l
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:E ako nam jos to priredi Mesa...

Plakaćete vi za sultanom od Zavidovića

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 29 maj 2015, 00:48
Krivi za gol 33% Avdjja, 33% stoperi (garant Bicakcic tu bio negdje jer je on mrtvi kikser) i 33% Begovic jer je slabu procjenu imao..
-
X31987
-
Kontakt:
1% vjetar
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
-
Cartman
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Cartman je napisao/la:E ako nam jos to priredi Mesa...

Vec placemo.

-
BaDa12
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Cartman je napisao/la:E ako nam jos to priredi Mesa...

Vec placemo.

Tako tipično za vas. Ne znate cijeniti dok to ne izgubite.
Jedva čekam spisak da pohvatam šta ste sve danas ovdje pisali. Vidim da je bilo napeto.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.