Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
mandraX je napisao/la:Jašta neg' snaga.Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise![]()
Dušo draga, oči bi ti ispale.
Allez
Curiliko Jelena nije ti dobro
Snaga nego sta, rusilac, beton, stijena
:uostalom vecina nasih momaka je kršna Dzeko,Seo,Medunjanin,Begovic ,Djuro
Takvi su ti Bosanci
Snaga nego sta, rusilac, beton, stijena
Takvi su ti Bosanci
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Tko zna sto VISE na slici ti Jelena trazis. Pogotovu slika sa nogometnog igralista. Nesto vise se trazi na nekakvim drugim slikama.Ziko je napisao/la:Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti Zico trazi slike zena za nesto vise, nisi zar ti i Jelena jedno te isto.
Nismo ja se ne služim tim stvarima,ali dođe vrijeme da se i ja sa nekim složim.dubrovnik je napisao/la:Tko zna sto VISE na slici ti Jelena trazis. Pogotovu slika sa nogometnog igralista. Nesto vise se trazi na nekakvim drugim slikama.Ziko je napisao/la:Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo ja se ne služim tim stvarima,ali dođe vrijeme da se i ja sa nekim složim.Ziko je napisao/la:Tko zna sto VISE na slici ti Jelena trazis. Pogotovu slika sa nogometnog igralista. Nesto vise se trazi na nekakvim drugim slikama.Ziko je napisao/la:Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gdje bas sa Kolasincem da se slazes hebo te? Cuvaj se care.
Koji providni trolovi koji svaku temu sjebu, zar ne mogu administratori uci u trag ip adresi i konacno trajno banovati ove kretene?
Pa kome je uopste u interesu praviti javasluk od foruma, ovi jedni te isti zakuhaju, drugi se naivno nakace na to i ode tema u nekom desetom smjeru...
Pa kome je uopste u interesu praviti javasluk od foruma, ovi jedni te isti zakuhaju, drugi se naivno nakace na to i ode tema u nekom desetom smjeru...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Seo salje HSV u zweitu
Vidim u 26. minuti Seo dobio žuti, a u 27. izašao iz igre Pierre-Michael Lasogga. Mislim da znamo svi šta se desilo

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nije. Lasogga Se prije povrijedio.Ibizevic je napisao/la:Vidim u 26. minuti Seo dobio žuti, a u 27. izašao iz igre Pierre-Michael Lasogga. Mislim da znamo svi šta se desilo![]()
![]()
Koji legendarni naslov na jednom domacem portalu.
Kolašinac rušio sve pred sobom, smirivao ga Olić
Ovaj mladic postaje pomalo legenda. Pazi Jelena sto pises ako Seo procita mogla bi i ti biti srusena. 
Kolašinac rušio sve pred sobom, smirivao ga Olić
Sead Kolašinac: "Mnogi previše hvale moje grube startove. Sa druge strane ima i onih koji me optužuju, ali oni zaboravljaju da ja igram fudbal, a ne umjetničko klizanje. Startovi su sastavni dio moga posla. Jedva čekam Izrael! Volim te Bosno! "
Ne bih bio u koži izraelskih igrača, nema para.
Ne bih bio u koži izraelskih igrača, nema para.
Gledao sam ga protiv HSV-a, iskreno bio je kriminalan. Apsolutno kriminalan. Izgledao je nevjerovatno spor, slab sa loptom i izgubljen u vremenu i prostoru jednostavno. Nikad ga nisam vidio ovako loseg. Ocito da je povreda ostavila velike posljedice, sto je i normalno. Imao je i jedan moronski start za koji je trebao dobit crveni.
Isto tako stojim iza toga da nikad nece bit vrhunski bek, ali moze bit vrhunski stoper. Ne nudi dovoljno u napadu za ovo prvo.
Isto tako stojim iza toga da nikad nece bit vrhunski bek, ali moze bit vrhunski stoper. Ne nudi dovoljno u napadu za ovo prvo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Gledao sam ga protiv HSV-a, iskreno bio je kriminalan. Apsolutno kriminalan. Izgledao je nevjerovatno spor, slab sa loptom i izgubljen u vremenu i prostoru jednostavno. Nikad ga nisam vidio ovako loseg. Ocito da je povreda ostavila velike posljedice, sto je i normalno. Imao je i jedan moronski start za koji je trebao dobit crveni.
kome ti prijetiš ????
reci mu to u lice ako smiješ
FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Momciluko, nije ti dobro. 
Momak nije dobro ni sekunde, previše ga udarila skandinavska zima
Sve sto sam napisao je istina. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.