Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 18:12

adoo11 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Izgleda samo razlika izmedzu Mese i papeta onaj sutio i miran na klupi ovaj blebece i skace ostalo isto sranje.Ovu dvojicu neznam ko gura ali je neko dobro jak.Nemogu zamislit Vrsajevica ni u Andori a ne za nas da igra.Moj Mesa sta ce ti oni.
Neko mora ispasti sa predhodnog spiska , kako neko reče 3 igrača.Posto su ova dvojica ublehasa dobila poziv svaki drugi dostadasnji reprezentativac sem Hadzica ako se ne nadje na spisku je greska.
Nesto imam osjecaj da su Sejo i Haris van spiska al' vidjet cemo opet.
Po kojoj osnovi Haris?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2015, 18:13

Cartman je napisao/la:Po kojoj osnovi Haris?
Ma nikakav osjećaj, nego Depo i Hoff nisu objavili na svojim sajtovima da su ova dvojica dobili poziv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 28 maj 2015, 18:14

Cartman je napisao/la:
adoo11 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Izgleda samo razlika izmedzu Mese i papeta onaj sutio i miran na klupi ovaj blebece i skace ostalo isto sranje.Ovu dvojicu neznam ko gura ali je neko dobro jak.Nemogu zamislit Vrsajevica ni u Andori a ne za nas da igra.Moj Mesa sta ce ti oni.
Neko mora ispasti sa predhodnog spiska , kako neko reče 3 igrača.Posto su ova dvojica ublehasa dobila poziv svaki drugi dostadasnji reprezentativac sem Hadzica ako se ne nadje na spisku je greska.
Nesto imam osjecaj da su Sejo i Haris van spiska al' vidjet cemo opet.
Po kojoj osnovi Haris?
Neko je predhodnih dana pisao kako oficijalna stranica od Deportiva nije objavila da je BH reprezentacija uputila poziv Harisu, a dosad su to redovno cinili , štavise i sad su objavili za igrace koji igraju za nacionalne selekcije osim za Medunjanina.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 maj 2015, 18:16

Sabinho je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Ako je istina da je pozvao Tinkija i Minuticu onda Meša kod mene ima veliki minus..
Taj minus ce mu svakako predstavljati odredjenu smjernicu kako da u buducnosti vodi reprezentaciju.
Volim Mešu nije tajna nikakva, jedna je od legendi moga kluba ali više volim BiH, i za razliku od mnogih forumaša dok bude radio dobro podržavat cu ga, cim pocne raditi gluposti kao što je ova kritikovat cu ga, ne pljuvati, nego normalno kritikovati, ukazivati na njegove greške, a necu braniti neodbranjivo kao mnogi što i danas brane Papeta koji nas je u crno zavio slabim rezultatima u ovakvoj grupi i sa katastrofalnim skautiranjem igrača, još gorim odnosom prema potencijalnim igračima, i izjavama za medije koje su za doživotnog zatvora..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 18:17

Crno nam se pise ako ce Bazdarevic na ovakav nacin vodit repku. :thumbdown:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2015, 18:20

Šturm objavio da je Hadžić dobio poziv
Voli te tvoje Sarajevo.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 28 maj 2015, 18:25

Ljudi, moramo shvatiti da Mesa ne posmatra igrace kao vecina navijaca ove reprezentacije ili određena skupina navijaca.Njemu su vjerovatno Tino,Avdija,Hadzic jednaki kao Mujdza, Medunjanin , Salihovic...
Vecina nas ovdje ove momke posmatra kroz prizmu Safeta Susica, tzv Germanije..ali selektor nema averziju prema tim igracima.
Mislim da je nerealno ocekivati da ce ih Mesa prekriziti sa spiska tek tako.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 maj 2015, 18:26

edoo3 je napisao/la:Ljudi, moramo shvatiti da Mesa ne posmatra igrace kao vecina navijaca ove reprezentacije ili određena skupina navijaca.Njemu su vjerovatno Tino,Avdija,Hadzic jednaki kao Mujdza, Medunjanin , Salihovic...
Vecina nas ovdje ove momke posmatra kroz prizmu Safeta Susica, tzv Germanije..ali selektor nema averziju prema tim igracima.
To je to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 28 maj 2015, 18:27

edoo3 je napisao/la:Ljudi, moramo shvatiti da Mesa ne posmatra igrace kao vecina navijaca ove reprezentacije ili određena skupina navijaca.Njemu su vjerovatno Tino,Avdija,Hadzic jednaki kao Mujdza, Medunjanin , Salihovic...
A relano je ocekivati da se jedan Sejad Salihovic prekrizi sa spiska ?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 18:30

Ako on gleda igrace iz Hajduka i Bundeslige i La Lige isto, onda ima vece psihicke probleme od Safeta Susica.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 maj 2015, 18:32

Ma Mesa jos jednom potvrdio da je jednodimenzionalan trener bez nedostatka muda.
1946

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 28 maj 2015, 18:34

@adoo11 Ja prvi imam veliki respekt prema igracima tipa Sejada, Harisa, Mujdze...i mislim da nijedan nisu u toliko katastrofalnoj formi da se ne nadju na spisku, ako ni zbog cega drugoga radi iskustva i tog fudbalskog znanja koje im se ne moze osporiti bez obzira na formu, ali isto tako smatram se jednim od rijetkih na ovom forumu koji je ocekivao da ce Tino, Avdija , Anel nastaviti dobijati poziv i nakon Safeta.
Jednostavno Mesa stvari posmatra na malo drugaciji nacin od nas.
#15.10.2013 !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2015, 18:34

Head je napisao/la:Ma Mesa jos jednom potvrdio da je jednodimenzionalan trener bez nedostatka muda.
:hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 maj 2015, 18:35

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma Mesa jos jednom potvrdio da je jednodimenzionalan trener bez nedostatka muda.
:hmmmmm:
Da ima muda izostavio bi istrosene igrace sa spiska. Cetvrti klub HNL-a da daje 2 reprezntativca jedne zemlje koja ima rejting ucesca na prethonom SP je sramota.
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 maj 2015, 18:36

Jbg, kad se Pape mogao uciti na reprezentciji, morace i Mesa izgleda. Smatram da Vrsajevic nema mjesta ni da spisak sastoji 50 igraca, protiv Austrije je jos jednom dokazao o kakvom se igracu radi. Dok Tino moze da bude na spisku, iako mu je forma ocajna.

Ne slazem se sa svim odlukama, ali o tom po tom, vidjecemo ga na djelu protiv Izraela, i kako ce ekipa izgledati na terenu. U nikada goroj situaciji nismo bili sto se tice forma igraca, i trebace mnogo toga nadoknaditi izuzetno dobrom taktikom i odabirom igraca.

Svakako, nije ovo posao koji ce preko noci biti odradjen, tek je drugo okupljanje reprezentacije pod Mesom.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 28 maj 2015, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 18:37

edoo3 je napisao/la:@adoo11 Ja prvi imam veliki respekt prema igracima tipa Sejada, Harisa, Mujdze...i mislim da nijedan nisu u toliko katastrofalnoj formi da se ne nadju na spisku, ako ni zbog cega drugoga radi iskustva i tog fudbalskog znanja koje im se ne moze osporiti bez obzira na formu, ali isto tako smatram se jednim od rijetkih na ovom forumu koji je ocekivao da ce Tino, Avdija , Anel nastaviti dobijati poziv i nakon Safeta.
Jednostavno Mesa stvari posmatra na malo drugaciji nacin od nas.
Poziv Avdiji Vrsajevicu je validan razlog za otkaz. Mozda cak i za metak u celo.

Mujdza inace igra u zadnje vrijeme, a i Medo je relativno standardan cijelu sezonu. Ako izbaci Medu ili Seju, a ostavi ove panjeve, onda fakat nije normalan. Razumno objasnjenje za pozive panjevima iz Hajduka ne postoji.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 maj 2015, 18:40

Begovic
Sehic
Delac ili neko drugi( treci golman je nebitan)

Mujdza
Vranjes
Zukanovic
Spahic
Bicakcic
Sunjic
Kolasinac
Subic

Cimirot
Besic
Medunjanin
Lulic
Salihovic
Hajrovic
Visca
Pjanic
Prcic

Djuric
Ibisevic
Zec
Dzeko

Ovo je trebao biti spisak.
1946

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 28 maj 2015, 18:41

Medo je sto se tehnike tice doktor za vecinu nasih reprezentativaca, Sejin slodonjak je pola gola.
Ako se odrekao ove dvojice zarad Avdije koji je 12 igrac protivnicke ekipe i Tinceka koji Salihu i Haretu moze jedino kopačke ocisitit Mesu definitivno treba kritikovati.
Da napomenem da Hajdukovci nisu u nista boljoj formi od igraca Primere i Bundeslige.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 18:45

Slazem se sa spiskom Heada, i to je spisak koji bi svako normalan i objavio.

Osim za Subica, nisam ga nikad gledao, pa necu nista govorit. Cuo sam da je dobar.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 28 maj 2015, 18:50

@Cartman druze mislim da si me pogresno shvatio.Ja nisam ni u kojem slucaju protiv poziva Medunjaninu i Salihovicu cak štaviše mislim da obojica zasluzuju poziv prije Susica.Medunjanin je imao odlicnu polusezonu iza sebe, u ovoj godini je isto imao solidnu minutazu.Salihovic takođe imao određenu minutazu.I jos prije sam rekao da ce prije Medunjanin ili Salihovic podvaliti dobru loptu Dzeki ili Ibisevicu nego npr.Susic ili Prcic bas zbog tog iskustva i dugogodisnje saradnje na terenu.
Ali Mesa iz njemu poznatih razloga se nije odrekao ni Susica i Vrsajevica ,ne kazem da podrzavam njegovu odluku ali mi je nekako bilo ocekivano da ce oni nastaviti dobijati poziv i poslije Papetovog mandata i nikad nisam vjerovao u price koje su na ovom forumu potencirali pojedini forumasi u smislu da ce ih Mesa izostaviti sa spiska vec prvu utakmicu.
#15.10.2013 !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 19 gostiju.