Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la L'Avvocato » 28 maj 2015, 17:59

Ogbonna je ljenčuga.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 28 maj 2015, 18:01

Chiellini i Bonucci su do prije 2 godine isto ovako nazivani kiksarama, ovaj drugi nerijetko i panjem. Danas su najbolji stoperski par Evrope.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 maj 2015, 18:07

Celikovac je napisao/la:Ogbonna i Llorente su dobri igraci i siguran sam da ce biti ponuda za njih. Prvi od dolaska u Juve ima problem s nedostatkom kontinuiteta, da igra bilo gdje drugo standardno bio bi stijena od igraca. Llorente ima problema sam sa sobom i to je napadac kojem treba prilagoditi igru, Allegri neka odluci jel mu treba on ili neki drugi napadac. Meni licno su obojic jako prirasli za srce, pogotovo Baskijski lav.
baskijski lav je odlican igrac, samo izgleda u juventusu se ne snalazi, mali morata je izrastao u odlicnog igraca i lorente se pored njega ne moze naigrati, vjerujem da ce otici, a i barca ga prati vec duze, spominje se da bi mogao biti doveden kao back up neki, sad ne znam sta mislite, koliko bi kostao, kakva mu je situacija s ugovorom, kad istice i te stvari
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 maj 2015, 18:11

Celikovac je napisao/la:Chiellini i Bonucci su do prije 2 godine isto ovako nazivani kiksarama, ovaj drugi nerijetko i panjem. Danas su najbolji stoperski par Evrope.
Giorgio i Bonucci su još uvijek kikseri, ja od tog stava ne bježim. Za razliku od Barze. Imaš te štopere koji ti samom svojom pojavom ulijevaju sigurnost i koji rijetko kad naprave grešku koja košta ekipu. S druge strane imaš štopere poput već pomenute dvojice koji su vrhunski kada igraju, ali u nikada ne znaš da li će napraviti nešto što bi nas koštalo gola ili nekog crvenog kartona.

Što se tiče Ogbonne, čovjek je ljenčuga, nema osjećaj za pozicioniranje, fajterski duh a još je i mlakonja. Naravno, sve je ovo moje mišljenje. Moguće je da si ti u pravu, nisu ga naši tek tako doveli, ali eto, tako mi djeluje od kako je stigao u klub.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 28 maj 2015, 18:15

Ogbonna je igrao u Torinu ono sto je kod nas Bonucci u liniji sa tri, ne da je bio odlican nego najbolji stoper lige van Juventusa. Osjecaj za pozicioniranje po meni ima itekako dok mu je glavni nedostatak skok igra. Tehniku takodjer ima vrhunsku i pasove puno bolje nego i sam Bonucci.

Sto se tice Barzaglija tu se slazem, on je za mene najbolji stoper kojeg sam ja ikad gledao u Juventusovom dresu. A Juve pratim od 1995. godine.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 maj 2015, 18:35

Ogbonna je obrambeni Vučinić, po meni. Može igrati odlično, ali treba mu prvo kontinuitet, a drugo - jeste ljenčuga kako kaže @Advokat, tj. vrlo je pasivan na momente. A ima apsolutno sve osobine da bude vrhunski stoper.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 maj 2015, 18:37

96/97 :kafa:

slika
Don't believe the hype.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 maj 2015, 18:39

Romariooo je napisao/la: baskijski lav je odlican igrac, samo izgleda u juventusu se ne snalazi, mali morata je izrastao u odlicnog igraca i lorente se pored njega ne moze naigrati, vjerujem da ce otici, a i barca ga prati vec duze, spominje se da bi mogao biti doveden kao back up neki, sad ne znam sta mislite, koliko bi kostao, kakva mu je situacija s ugovorom, kad istice i te stvari
Nando je igrač koji se najbolje snalazi unutar 16 i lani je pod Conteom zabio 18 golova jer se igra više svodila da mu se omogućava završnica napada, a u tome je majstor. Ove godine 9 golova ukupno, a sve iz razloga jer se sistem pomalo promijenio, a konkurencija u ekipi povećala, svi su igrali, Juventus već par sezona uvijek ima 5 napadača i svi dobijaju neki prostor. Nije mu legao Maxov sistem, a rekao bih i da se on malo uspavao, dosta ovisi od motivacije koja je malo nestala ove sezone.

Ima on još ugovora, ali sve su prilike da će se prodati ako neka odgovarajuća ponuda dođe. Ušao je tridesetu godinu pa vjerujem da je neka cifra do 10-11M eura ona koja se ne bi odbila. Ima on dosta da pruži, a navijači ga vole, jedan od onih koji je za kratko vrijeme postao ljubimac publike zbog ljudskih vrijednosti, ali i partija lani, nije se još desilo da je zvižduk dobio u ovoj sezoni, a mogao je komotno i to dovoljno govori o odnosu njega i publike. Jako je bitan za svlačionicu, a Juventus radi na podmlađivanju napada i po meni bi on trebao još da ostane u klubu jer i dalje može pomoći ekipi. Tevez ide 2016 i opasno je ostati sa jako mladim napadačima, uvijek je dobro imati kvalitetnog starijeg igrača koji će pomoći na terenu i van njega, savjetima i bilo kako drugo.

Što se tiče Ogbonne, branio sam ga često, ali on ne napreduje u igri niti to može realno kada je rezerva, ali ne vidim nikakav napredak u bilo kom aspektu. Nemamo puno igrača za prodati, a u kasu kluba nešto mora ući i vidim njega kao žrtveno janje. Mali Rugani se mora forsirati, a zdrav Caceres je previše koristan ekipi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 28 maj 2015, 18:45

Caceres je super igrac ali kada je zdrav. Upravo ova stavka "kada je zdrav" je najznacajnija u recenici jer on je vise van nego na terenu. Mislim da je to prvi igrac kojeg se treba rijesiti. I Barza je sklon povredama, ali on je legenda kluba, i kad se vrati ne treba mu dugo da udje u formu.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 28 maj 2015, 18:52

Caceres se ne prodaje nikako. Zasto prodavati vrlo dobrog igraca koji ti moze pokriti sve pozicije u odbrani, nema logike. Plus mu godine dobre, samo malo vise zdravlja i odlican.
Prvi koji leti je Ogbona i na njegovo mjesto ce Rugani, meni je to pravi potez.
Ja bih vrlo rado i Nanda prodao, ako dode pristojna ponuda ali nije pod moranje.
Dobar potez je prodati i Asu a dovesti mladog bocnog igraca, naravno lijevog, desno je nedodirljivi brzi voz. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 28 maj 2015, 19:06

Hvala Bogu pa se ti nista ne pitas ;)

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 28 maj 2015, 19:11

Celikovac je napisao/la:Hvala Bogu pa se ti nista ne pitas ;)
Dobro si mi to rekao. LP

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 maj 2015, 19:19

[youtube][/youtube]

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 maj 2015, 19:45

Ogbona je pi.cka...imao je sve preduslove da postane igrac ali nema srca, i zato nije niti ce kad postati igrac za Juventusa..po svemu moze biti bolji od Bonucija, manje kikseva, bolji u skok igri, ali Bonuci ima srce i mu.da na glavu se baciti dok ovaj to nema..je.es stopera koji se povlaci iz duela..Bonuci kiksa, ali ima srca nastaviti dalje kao da se nista nije desilo (o Kijeliniju kad ne pricam), dok kod Ogbone samo pitanje vremena kad ce se uvuc nervoza, a nakon greske mozes ga izvaditi komotno jer nema trunku samopouzdanja...

Kaseres je druga prica- susta suprotnost, ali ubise ga povrede...od njih 2 bi bio strasan 1 igrac, sa srcem Martina i fizikalijama Ogbone- ovako su za prodati obojica..

normalno da mi je zao kad ide bilo koji od igraca koji nam je donio puno radosti, ali nekad treba gledati interes tima..radije bih vidio sta mogu Rugani i recimo Darmian za te pare, nego jos jednu godinu nerviranja uz Ogbonu i povrede Kaseresa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 28 maj 2015, 20:05

slika

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 maj 2015, 20:41

Marvin je napisao/la:slika
Ja sam zaboravio da je ovaj igrac ikad postojao :crazy:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoVero » 28 maj 2015, 21:03

Rajaz je napisao/la:Kakav je ovo ručak juventusovci, šta je ovo :mrgreen:

[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1610936_827558413947008_8383752732831694777_n.jpg?oh=bc660af9329abec657a53988caa3e3ca&oe=55F29DF4[/img]
Cuj kakav..pa rucak od 10€
#ALLEGRIOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 maj 2015, 22:40

Trebao je Marotta dovesti Abatea, ionako nam treba zamjena za Lichsteinera, a ne možeš naći boljeg za 0 :D , ako već neće kupovati ovaj prijelazni rok nekog na beka onda njega dovesti, a naredno ljeto krenuti u lov na beka za budućnost.

Darmian je preskup to je negdje oko 20M, a upitno da li on vrijedi taj novac, mislim da se van Italije može naći bolji bek.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 28 maj 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 maj 2015, 22:57

Ja bih bez problema dao 18-20 miliona za Darmiana, samo je problem što mislim da bi Cairo od nas tražio i više. :?

Protiv Abatea ne bih imao ništa protiv kao rezerva da dođe.
slikaslika
slikaslika
slikaslika
slika
Melem na oči Beppeu :mrgreen:

Za Konoplyanku baš i nemamo mjesta, a baš bih ga volio vidjeti kod nas. Još navija za Juve. :salut:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 maj 2015, 23:26

ima ovdje dobrih igraca koji bi i nama koristili : De Jong, Vlar, Abate, Kedira, Neto...ne bih imao nista protiv bilo kojeg od njih za free

Abate je jako dobar bek, ne moze bek izvuci ekipu zato se i uklopio u sivilo Milana
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.