FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naznake se sporadično pojavljuju već godinama, teško da od toga bude ista.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Prvo treba riješiti sjever, jer koliko sam ja cuo pola onih postojecih radnji imalo je neke dogovore sa bivsim uposlenicima kluba (koji su uspjesno otjerani). I ti njihovi dogovori ne donose pare koje bi trebalo da donose u klub tj. dogovarano je po principu: je tebi ovo ti meni ono (privatno naravno).Velahalve je napisao/la:Ja mislim da od Istoka nema još uvijek ništa, dovoljno mi govori to, da su ogradili prostor za gostujuće navijače, i izgleda da im je to samo bilo u planu što se tiče stadiona, za narednu godinuzaboljisportuBiH je napisao/la:Krivo mi sto ja spomenuh taj istok i onda krenu priča. Ja sam mislio samo da je realno napraviti istok. Mislim da trba imati projekat i onda napraviti šta se može, po tom projektu. Napraviti istok je najlakše i ne znam što to nebi iskoristitli, pa ostale tribine otom potom. Projekat stoji i čeka da se krene sa sljedećom tribinom.
Ordagić bi fakat dobrodošao. Misim da bi moamk odmah upao u prvih 11 i da mu je Željo najbolja opcija za nastavak karijere. Svuda u svijetu igrači idu korak po korak i to je najbolji put, ovi što preskoče stepenicu većinom ne ostvare ono što su mogli. Nažalost menadžeri su ti koji uništavaju djecu sa nerelanim ambicijama. Eno onaj mali MIćo Kuzmanović bi sad imao sigurno lijepu sezonu da je došao u Želju, ovako ne znam jel ušao u JAgodini, a još taj klub ispod nivoa Želje.![]()
Ljudi, budimo realni, nemamo generalnog sponzora, a zamišljamo nekakve Istoke, stadione, a nismo 15 godina jedan blok postavili, nema se para, klub želi da sanira dugove, pa će se valjda tada pokrenuti neka realna priča oko stadiona. Druga je stvar kada bi došao neki investitor, i rekao, ja gradim tribine-Moji su poslovni prostori ispod tribina u narednih ne znam koliko godina, Želji ide prihod od ulaznica i to je to.
Ja se samo nadam, kao i svi Manijaci, da ćemo AKOBOGDA, doživiti, da naš klub igra evropske utakmice na našoj Grbavici.
Pozdrav plava braćo
Ako ce se raditi ispravno (a tako se sada radi u klubu) trebalo bi sve ono nadogradjeno srusiti. Od onih buregdjija pa nadalje jer je ono sta su oni nadogradili ruglo koje usput receno i nije regularno sagradjeno

A sto se tice istoka ima nekih naznaka ali to i ako bi bilo bit ce za god-dvije dok se za to steknu uslovi.
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Treba prekinuti svaku pricu oko stadiona od toga nece biti nista jos par godina ako ne i duze iz mnogo razloga.
Prioritet FK Željeznicar je da se konstantno bude u vrhu tabele, igraju euro takmicenja, proizovode i prodaju igraci iz naseg pogona.
Sad na ljeto uprava ima puno posla, da privuce partnere, fantomskog generalnog sponzora, da se najbolji igraci prodaju ali ne za klikere i na sve to da se ekipa pojaca prije svega za ligu a i za euro takmicenja. Svi smo svjedoci da liga blago napreduje, igra se bolji fudbal i sve je teze boriti se za bodove.
Otplata dugova je posebna prica.
Prioritet FK Željeznicar je da se konstantno bude u vrhu tabele, igraju euro takmicenja, proizovode i prodaju igraci iz naseg pogona.
Sad na ljeto uprava ima puno posla, da privuce partnere, fantomskog generalnog sponzora, da se najbolji igraci prodaju ali ne za klikere i na sve to da se ekipa pojaca prije svega za ligu a i za euro takmicenja. Svi smo svjedoci da liga blago napreduje, igra se bolji fudbal i sve je teze boriti se za bodove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
A euro utakmice su za nešto malo jače od mjesec dana, tako da ako mislimo nešto napraviti trebamo sto prije posložiti ekipu,mada mislim ako ostane ova ekipa na okupu da možemo bolje proći nego prošle godine kada su nas napustili jako bitni igraciElegant je napisao/la:Treba prekinuti svaku pricu oko stadiona od toga nece biti nista jos par godina ako ne i duze iz mnogo razloga.
Prioritet FK Željeznicara je da se konstantno bude u vrhu tabele, igraju euro takmicenja, proizovode i prodaju igraci iz naseg pogona.
U subotu protiv starih mušterija. Nadam se invaziji, gostovanje uopšte nije skupo, idemo podržati Želju po posljednji put u ovoj uzbudljivoj ali i teškoj sezoni zbog smrti naša dva brata. Volim te Željo!
RIP
Mirza Raščić!
Haris Selman!
RIP
Mirza Raščić!
Haris Selman!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ekonomski uslovi i logika postoje, postoji koncepcija i matematika da ga neko može napraviti i profitirati iz tog posla, bilo kroz koncesiju na stadion bilo kroz neki objekat koji će mu ostati na ostatku naše zemlje. kad će se pojaviti neko ozbiljan - ne zna niko, kao što niko ne zna hoće li neko dati zadovoljavajuću ponudu za nekog našeg igrača sutra, na zimu ili nikad. ali postoji logika da se to radi u čistom poslovnom interesu, a radi se neuporedivo aktivnije i ozbiljnije nego dosad na pronalaženju nekoga takvog.
Kako je ovaj fudbal otisao u helac, Man City daje 85. miliona funuti za Pogub a mi sanjamo skromni stadion i par pravih pojacanja za klub. 

Cijena za Zenicu je 11KM, kome se ide a nije uplatio večeras od 17:00-19:00
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Ja i pričam o tome da neko napravi taj famozni istok i dobije prostore na korištenje. Ne msilim da mi pravimo. I to je realna priča, samo treba malo više voljeVelahalve je napisao/la:Ja mislim da od Istoka nema još uvijek ništa, dovoljno mi govori to, da su ogradili prostor za gostujuće navijače, i izgleda da im je to samo bilo u planu što se tiče stadiona, za narednu godinuzaboljisportuBiH je napisao/la:Krivo mi sto ja spomenuh taj istok i onda krenu priča. Ja sam mislio samo da je realno napraviti istok. Mislim da trba imati projekat i onda napraviti šta se može, po tom projektu. Napraviti istok je najlakše i ne znam što to nebi iskoristitli, pa ostale tribine otom potom. Projekat stoji i čeka da se krene sa sljedećom tribinom.
Ordagić bi fakat dobrodošao. Misim da bi moamk odmah upao u prvih 11 i da mu je Željo najbolja opcija za nastavak karijere. Svuda u svijetu igrači idu korak po korak i to je najbolji put, ovi što preskoče stepenicu većinom ne ostvare ono što su mogli. Nažalost menadžeri su ti koji uništavaju djecu sa nerelanim ambicijama. Eno onaj mali MIćo Kuzmanović bi sad imao sigurno lijepu sezonu da je došao u Želju, ovako ne znam jel ušao u JAgodini, a još taj klub ispod nivoa Želje.![]()
Ljudi, budimo realni, nemamo generalnog sponzora, a zamišljamo nekakve Istoke, stadione, a nismo 15 godina jedan blok postavili, nema se para, klub želi da sanira dugove, pa će se valjda tada pokrenuti neka realna priča oko stadiona. Druga je stvar kada bi došao neki investitor, i rekao, ja gradim tribine-Moji su poslovni prostori ispod tribina u narednih ne znam koliko godina, Želji ide prihod od ulaznica i to je to.
Ja se samo nadam, kao i svi Manijaci, da ćemo AKOBOGDA, doživiti, da naš klub igra evropske utakmice na našoj Grbavici.
Pozdrav plava braćo

- JoseMourinho
- Kontakt:
pa i jeste plan jedini tako izgradit istok, da neko drugi to odradi i dobije prostorije 

Prije desetak godina smo imali ponude za izgradnju istoka al je propalo, da se to uradilo na vrijeme do sad bi ona presla u nase vlasnistvo i mogli bi razmisljati o necem drugom 

o čemu bi onda sad pisali 

-
- Kontakt:
To je sirbeg nudio, mogu mislit kakvi su uslovi bili.Puno zavisi i od toga, sigurno bi vecina ljudi bila na istoku - preglednija utakmica, nova tribina - bolji uslovi.
Pripreme za evropu ce poceti odma poslije Zenice.Kako super rece Oda je predlozio pojacanja, gdje skripi..
A sto se tice gostovanja volio bi stvarno da bude invazija prava, znate valjda svi da momke treba maksimalno podrzat, i znate da je to uvijek bilo jedno od boljih gostovanja.Ajde svi, ne treba nikog molit ali probudite inat u sebi, uplatite pare..Sica je to za ono sto su nam momci priredili ove sezone.Nek vide da smo uz njih.
Pripreme za evropu ce poceti odma poslije Zenice.Kako super rece Oda je predlozio pojacanja, gdje skripi..
A sto se tice gostovanja volio bi stvarno da bude invazija prava, znate valjda svi da momke treba maksimalno podrzat, i znate da je to uvijek bilo jedno od boljih gostovanja.Ajde svi, ne treba nikog molit ali probudite inat u sebi, uplatite pare..Sica je to za ono sto su nam momci priredili ove sezone.Nek vide da smo uz njih.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Da je prije desetak godina bilo pametnih i poštenih ljudi u klubu mi bi sad bili Partizan ili Maribor. Imali bi stadion i svoj kamp, a titula kao Rangersi.
Ali nije
Ali nije
-
- Kontakt:
Teško da će ići puno raje u Zenicu. Zaslužili momci jesu ali fazon je kao i na tekmi sa Travniko da raja ne vjeruje da to pitari nisu davno završili pa se i ne nadaju nečemu.
Doci ce i to na svoje, pa i sad nemamo puno pa smo miljama ispred nekih koji imaju pa opet jedva.lazar je napisao/la:Da je prije desetak godina bilo pametnih i poštenih ljudi u klubu mi bi sad bili Partizan ili Maribor. Imali bi stadion i svoj kamp, a titula kao Rangersi. Ali nije

Re: RE: Re: FK Željezničar
Nisu pitari bitni uopste, bitan je Zeljo, bitni su oni momci koji iz kola u kolo ostavljaju srce na terenu, njih treba podrzati i zahvaliti im se za ovu sezonu i pogotovo fenomenalnu drugu polusezonu, mi smo nas cilj ispunilizaboljisportuBiH je napisao/la:Teško da će ići puno raje u Zenicu. Zaslužili momci jesu ali fazon je kao i na tekmi sa Travniko da raja ne vjeruje da to pitari nisu davno završili pa se i ne nadaju nečemu.

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Trebali smo se zahvaliti protiv Travnika i ujedno napuniti našu kasu, a ne Čelikovuanonimni je napisao/la:Nisu pitari bitni uopste, bitan je Zeljo, bitni su oni momci koji iz kola u kolo ostavljaju srce na terenu, njih treba podrzati i zahvaliti im se za ovu sezonu i pogotovo fenomenalnu drugu polusezonu, mi smo nas cilj ispunilizaboljisportuBiH je napisao/la:Teško da će ići puno raje u Zenicu. Zaslužili momci jesu ali fazon je kao i na tekmi sa Travniko da raja ne vjeruje da to pitari nisu davno završili pa se i ne nadaju nečemu.
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.