Ja, kao navijac Olimpica, zahvalio bi se svim osobama,kako navijacima tako i simpatizerima ali i ljubiteljima nogometa koji su danas dosli da naprave kakvu takvu atmosferu.
Da se utakmica igrala u nekom kasnom terminu 100% bi iz Gorazda dosao da bodrim omiljeni klub ali na zalost nije. Nadam se da ce u Kupu Uefa termin biti kasni i da cu moci gledati tekmu.
Ono sto moram naglasiti jeste da nama najvise odgovaraju stadioni do pet hiljada gledalaca gdje se moze napraviti jedna fina atmosfera sto danas nije moglo kosevo pruziti buduci da je rijec o olimpijskom stadionu. Nadam se da ce u buducnosti nas "dom" da bude doveden u red i da cemo moci nesmetano da igramo sve domace utakmice na istom.
Istina je da nemamo organizovanu grupu navijaca ali isto tako je istina da nase vrijeme tek dolazi i da ce ovim uspjehom ali i ucestvovanjem u europi Fk Olimpic rasti u srcima mladje raje koja ce u buducnosti ciniti navijacku okosnicu.
Zahvaljujem onim momcima koji su stajali i navijali iznad navijackog panoa"vukovi". Bilo vas je malo ali u mojim ocima kao da vas je bilo dvije hiljade. Svaka cast momci i samo nastavite.
Zaista mi je drago i zbog Mirze ali prije svega zbog gospodina predsjednika koji je unatoc mnogim problemima uspio da se izbori ali i ostvari ove ciljeve.
Uvjeren sam da cemo u narednim sezonama biti konstantno u vrhu BH nogometa i ucesnici u europskim takmicenjima.
Hvala svim forumasima koji su na ovom forumu pruzali podrsku omiljenom klubu. Ako je Mirza ovu titulu poklonio predsjedniku Gracicu , ja u moje ime ovu titulu poklanjam omiljnom forumasu i navijacu Olimpica gospodinu Mokroguzu koji je kao najaktivniji clan ovog foruma konstantno nas izvjestavao ali i drzao zivim kako ove tako i proslih sezona.
Gospodine Mokroguzu , frajeru, gazijo ziv i zdrav bio sto godina