Olimpik Sarajevo

Orton
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Orton » 27 maj 2015, 21:58

aleksandar_veliki je napisao/la:
Orton je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Jedini osvajac trofeja do sada je Olimpic. Prvo skoci pa reci hop, kazu dobri stari Bosnjani...
Na papiru apsolutno tacno.Ali i ti i ja znamo ono sto znamo :D
Ja sam prije par dana napisao da bi vam se Husref volio napiti krvi neego hljeba se najesti i dalje stojimk iza svoje tvrdnje. Nece to biti lako kako vecina vas misli...

No, tema je Olimpic, pa nema smisla da raspravljamo o vama i drugima.

Vukovi, bravo, bravo, bravo...
Slabo ti poznajes Husrefa onda.
Ali tema je Olimpik kao sto kazes,i sve cestitke klubu

simon
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la simon » 27 maj 2015, 22:34

Cestitke na osvajanju trofeja, svaka cast !
Ti si opet šampion !

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 27 maj 2015, 22:37

Cestitke na osvajanju trofeja :)
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 27 maj 2015, 22:55

Ja, kao navijac Olimpica, zahvalio bi se svim osobama,kako navijacima tako i simpatizerima ali i ljubiteljima nogometa koji su danas dosli da naprave kakvu takvu atmosferu.
Da se utakmica igrala u nekom kasnom terminu 100% bi iz Gorazda dosao da bodrim omiljeni klub ali na zalost nije. Nadam se da ce u Kupu Uefa termin biti kasni i da cu moci gledati tekmu.

Ono sto moram naglasiti jeste da nama najvise odgovaraju stadioni do pet hiljada gledalaca gdje se moze napraviti jedna fina atmosfera sto danas nije moglo kosevo pruziti buduci da je rijec o olimpijskom stadionu. Nadam se da ce u buducnosti nas "dom" da bude doveden u red i da cemo moci nesmetano da igramo sve domace utakmice na istom.

Istina je da nemamo organizovanu grupu navijaca ali isto tako je istina da nase vrijeme tek dolazi i da ce ovim uspjehom ali i ucestvovanjem u europi Fk Olimpic rasti u srcima mladje raje koja ce u buducnosti ciniti navijacku okosnicu.

Zahvaljujem onim momcima koji su stajali i navijali iznad navijackog panoa"vukovi". Bilo vas je malo ali u mojim ocima kao da vas je bilo dvije hiljade. Svaka cast momci i samo nastavite.
Zaista mi je drago i zbog Mirze ali prije svega zbog gospodina predsjednika koji je unatoc mnogim problemima uspio da se izbori ali i ostvari ove ciljeve.
Uvjeren sam da cemo u narednim sezonama biti konstantno u vrhu BH nogometa i ucesnici u europskim takmicenjima.
Hvala svim forumasima koji su na ovom forumu pruzali podrsku omiljenom klubu. Ako je Mirza ovu titulu poklonio predsjedniku Gracicu , ja u moje ime ovu titulu poklanjam omiljnom forumasu i navijacu Olimpica gospodinu Mokroguzu koji je kao najaktivniji clan ovog foruma konstantno nas izvjestavao ali i drzao zivim kako ove tako i proslih sezona.

Gospodine Mokroguzu , frajeru, gazijo ziv i zdrav bio sto godina :opaopa:

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 27 maj 2015, 22:57

Puno sreće u europi

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 27 maj 2015, 23:07

Cestitke Olimpicu...

SRETNO U EUROPI !

Rios

Post Postao/la Rios » 28 maj 2015, 00:25

Bravo Vukovi,bravoo :clap: Cestitke od sveg srca na osvojenom prvom trofeju :clap: Sretno u Evropi !
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 28 maj 2015, 00:29

Jedva cekam da vidim i vase rezultate u evropi.

Cestitam i sretno

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 maj 2015, 00:34

@gorazdak i tebi takodjer moj gorazdaku 1000 godina :mrgreen:
Odlican post :thumbup:

Ovo je bila jako uzbudljiva sezona, vazna klubu iz vise razloga ja mislim. Osim sad ekonomske inekcije kolika god bude, gradjani BiH su se bolje upoznali ekipom i klubom, igraci dozivjeli tu danasnju podrsku, a ove pobjede ja mislim da su temelj jakog karaktera za daljeg razvoja. Uz par afirmisanih mladica, najmanji kadar u ligi a opet izdrzali rigorozan tempo i izisli na kraj kao pobjednici i nadmasili rezultat prosle sezone - ova godina definitivno je upisana zlatnim slovima u historiji kluba. :D
Ja licno hocu reci hvala publici, medijima, sunavijacima, igracima, strucnom stabu, upravi, predsjedniku i najvaznije Allahu. Dozivjeli smo nesto ogromno danas. :bih:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 maj 2015, 00:47

Mokroguz je napisao/la:@gorazdak i tebi takodjer moj gorazdaku 1000 godina :mrgreen:

Ovo je bila jako uzbudljiva sezona, vazna klubu iz vise razloga ja mislim. Osim sad ekonomske inekcije kolika god bude, gradjani BiH su se bolje upoznali ekipom i klubom, igraci dozivjeli tu danasnju podrsku, a ove pobjede ja mislim da su temelj jakog karaktera za daljeg razvoja. Uz par afirmisanih mladica, najmanji kadar u ligi a opet izdrzali rigorozan tempo i izisli na kraj kao pobjednici i nadmasili rezultat prosle sezone - ova godina definitivno je upisana zlatnim slovima u historiji kluba. :D
Ja licno hocu reci hvala publici, medijima, sunavijacima, igracima, strucnom stabu, upravi, predsjedniku i najvaznije Allahu. Dozivjeli smo nesto ogromno danas. :bih:
ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 28 maj 2015, 01:39

Mokroguz je napisao/la:@gorazdak i tebi takodjer moj gorazdaku 1000 godina :mrgreen:

Zahvala treba ici gradjanima Sarajeva, vecinom su vam pitari bili na tekmi ;) Na kraju krajeva vise je bilo gledalaca nego u sirokom.
Lede je legenda, kralj, pola ekipe, cini mi se da vam samo jos golmana nije igrao. On je jedan od rijetkih koje bih volio vidjeti da se vrati u maticni klub.
Slozio bih se da je ovo promocija olimpica a jos veca ce promocija biti u evropi i vjerujem da ce Mr. Gracic znati iskoristiti to.
cestitke i sretno vam u evropi!
Numquam Desistemus!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 maj 2015, 01:50

Velike cestitke. Ja mislim da od kada ste usli u ligu nisam napisao negoativnog komentara o vama. Jednostavno osvjezenje za ligu , pozitivna vrijednost. Unatoc onolikom podapinjanju i ziganju sugradjana vam.
Veoma mi je drago sto ste osvojili kup.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 28 maj 2015, 02:06

Cestitam Olimpicu na osvajanju kupa!Svaka cast I kapa do poda .

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 maj 2015, 02:44

Evo da se i ja javim poslije mnogih. :D Čestitam igračima, stručnom štabu i upravi FK Olimpic na čelu sa predjednikom Nijazom Gracićem na osvojenom Kupu BiH. :) Veoma mi je drago zbog osvojenog trofeja i uloženog truda kroz čitavu sezonu da bi se isti osvojio. O suđenju koje je imao i sudijama koji su sudili ovom klubu u toku čitave sezone mogu samo reči da su bili smiješni. :crazy: Ako neko može postaviti snimak utakmice neka postavi na jednu od tema. Unaprijed hvala. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 28 maj 2015, 06:29

DrustveniParazit je napisao/la:Al' dresovi su vam moćni pravo. :D
Ne znam koja je po redu ovo garnitura, ali svakako je lijepa :kafa: mada sam ja više za tradiciju, zeleno bijele vertikalne pruge...
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 28 maj 2015, 08:00

čestitke igračima,upravi kao i navijačima..imam osjećaj da će Gracić sastaviti veoma dobru ekipu za Evropu i da će dogurati barem do trećeg pretkola,u svakom slučaju želim im puno sreće..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 maj 2015, 08:59

patriot je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Al' dresovi su vam moćni pravo. :D
Ne znam koja je po redu ovo garnitura, ali svakako je lijepa :kafa: mada sam ja više za tradiciju, zeleno bijele vertikalne pruge...
+1 za zeleno bijele vertikalne pruge :)

Svidjaju mi se crno zelene ove godine, a i klasicni zeleno bijeli su mi dragi.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 28 maj 2015, 10:32

Cestitke na osvojenom kupu :clap: i sto veci uspjeh u Evropi vam zelim :salut:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 28 maj 2015, 13:04

PES2012 je napisao/la:Daj izbaci ovog Jusufovica [PERSEVERING FACE][PERSEVERING FACE][PERSEVERING FACE][PERSEVERING FACE]
taj Jusufovic vam je odigrao mozda i najbolje , laovski poso odradio i na stoperu nakon crvenog , e znam jel te stig vog posta care ???

Jusufovic je trenutno mozda i najskuplji igrac olimpika s obzorm na to da je mlad i vrlo trazen igrac , neces prodati bogicevica od 33 godine ili regoja .... cuvajte jusufovica ko oci u glavi on ce vam donjeti milion KM

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 maj 2015, 20:34

Dobar je Jukson :mrgreen: Bice on veliki igrac

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.