Ja prestao igrati kad sam zaboravio sve sa acconuta gdje sam bio u nekoj bronzi kuknjavaSveti je napisao/la:igra li ko lola da bacimo koju partiju
Skinuo jos jednom, krenuo ali mi se ne da ispocetka sve

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja prestao igrati kad sam zaboravio sve sa acconuta gdje sam bio u nekoj bronzi kuknjavaSveti je napisao/la:igra li ko lola da bacimo koju partiju
ja sam na EUNE, bio sam SILVER II, ali sam pao, igraju teski levati pa zeznu game-ove :/ vise mi se i ne ulazi zbog takvih likovaAjsKjub je napisao/la:Igra ko na EUNE??
sonpenn je napisao/la:Moze li mi neko dat dobar link od GTA SA. Pozelio da malo poigram![]()
![]()
Daj da i ja ga odigram, meni najbolja igra na segi bilaR32 je napisao/la:Joj neki dan naisao na "bomberman", bilo nekad davno na onim sega igricama, jesam se zarazio, isti mi cejf ko i prije
ako mislis samo split screen a ne online ondabavarian_bk je napisao/la:Šta biste predložili da se skine od nekih "auta " , da se može igrati multiplayer ?
http://lmgtfy.com/?q=league+of+legendsMElloo je napisao/la:Sta je taj lol jel to fazon isto Wow ?
nije samo na LoL-u i na CS-u i bilo kojoj drugoj timskoj online igri, ljudi su retardirani, i oni i Rusitheboss_RD07 je napisao/la:Nikad nisam mrzio nijedan narod dok nisam instalirao LoL. Yebena poljska vnaGo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.