"11-ka, je*em te u usta!" (ko je bio, shvatit će)

Zato sto jedan stadion mogu prijaviti 2 klubapatriot je napisao/la:Svaka cast Zenici, ali zasto bi pored svog grada igrali u drugom!?Elegant je napisao/la:Olimpik euro utakmice igra u Zenici ili na Kosevu ?
Nebitno je takmicenje,2 mogu tj. tako je bilo do sada,ne znam jel' se sta mijenjaloSGD53 je napisao/la:Je li jedan stadion po takmičenju ili jedan stadion za dva kluba uopšte. Ako je po takmičenju onda mogu sva 3 kluba igrati na Koševu jer 1 klub će igrati LP a dva će igrati EL, ako je ukupno.. onda bi se moglo desiti da Željo i zadnju ove sezone i prvu u EL igra u Zenici, ali o tom potom.
Mozda nesto i bude od toga, posto u istom tom gradu nema drugog stadiona koji zadovoljava pravila uefe, ni kantonu čak...AdiFKS je napisao/la:Mislim da je bitan broj ekipa. Tesko da ce UEFA dati zeleno svjetlo da tri ekipe igraju na jednom stadionu.
Na papiru apsolutno tacno.Ali i ti i ja znamo ono sto znamoaleksandar_veliki je napisao/la:Jedini osvajac trofeja do sada je Olimpic. Prvo skoci pa reci hop, kazu dobri stari Bosnjani...Orton je napisao/la:Osvajaci trofeja imaju prednost pri prijavi stadiona.
Neka ovi bez trofeja idu u Zenicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.