naravno nekako mi nije tesko pao ovaj poraz...jer sam vidio da su se momci borili...a i mi na tribini smo izgarali...Grad je nas DS je napisao/la:Ma nista brate, nije se ni ocekivalo nista vise od ovoga, realno. Bitno je da se smo se pokazali u dobrom svjetlu, i na tribini i na terenu. Znam da nista nemamo od toga ali ovo možemo gledati kao najpozitivniju varijantu porazaU subotu, svi u boj!!!
mi smo kompletni...slani grad je napisao/la:jel vi izlazite u najjacem sastavu ili imate povrijedzenih i kartoniranih....kod nas ce bit sarolik sastav...vidjet cemo moze li se sta uradit...o pobjedi je suludo pricat a bod bi bio veliki uspjeh s obzirom na sastav...nas jos ceka dosta teskih utakmica i bitno je da se niko ne povrijedi...mozda mozemo do boda ali nada zadnja umire...nadam se dobroj utakmici i neka pobijedi bolji....
JEDAN GRAD-JEDNA LJUBAV
Hvala buraz. Da je vise takvih ljudi bilo bi bolje. Ja sam bio na utakmici, na zapadu. Kad sam cuo sta kreteni sa zapada (ne lesinari, vec civili) dovikuju nasim navijacima i igracima, rekao sam da vise nikad necu otici pogledati Borac u Banjaluci.? 2 - ? je napisao/la:? " $ у $ ? на $ $ $ ? ? у Европу " $ & & " & $ у ?. А ? тога сте наравно $ " на & " & $ се на " $. $ за & " $!
" ? " "? $ & репортажу!gogineman je napisao/la:A vi ste bili na utakmici i gledali sta se desavalo pa to govorite
Ma da..Rudar je toliko bogat i uticajan klub u PL..pa dobija penale svku utakmicuNeprilagodjen je napisao/la:vi ne znate nikako drukcije dati gol nego iz penala