A bilo je i kusura.DragonGirl je napisao/la:Da je i minuta bolje i 1 minuta nego 0 minuta...![]()
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DragonGirl
- Kontakt:
Taj je kusur samo šlag na tortu...Pivopija je napisao/la:A bilo je i kusura.DragonGirl je napisao/la:Da je i minuta bolje i 1 minuta nego 0 minuta...![]()
- DragonGirl
- Kontakt:
Čini se kako je sve izvjesniji njegov odlazak iz Hoffenheima, ovaj put zaista, kao potencijalne nove destinacije spominju se Turska, Engleska i Al-Ahli, klub iz Emirata.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... s_fussball
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... s_fussball
- DragonGirl
- Kontakt:
Vidim da je danas dobio čak pola sata protiv Bayera... 
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da Salihovic nije dobio poziv za kvalifikacionu utakmicu. Nadam se da su ga nehotice izostavili ovi iz Hoffenheima, objavili da je Bicakcic dobio poziv za utakmicu protiv Izraela, nista ne govore o Seji.
http://www.achtzehn99.de/volland-und-to ... iert-rudy/
http://www.achtzehn99.de/volland-und-to ... iert-rudy/
Što? Ja baš mislim da on nije toliko bitan igrač u našoj reprezentaciji.Virtu4l je napisao/la:To bi bila katastrofa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Salihovića smo potrošili na njemu neprirodnoj poziciji, uvijek je krpio rupe na lijevoj strani i nikad nije dobio pravu priliku u vezi gdje mu je i mjesto.FaraonTM je napisao/la:Što? Ja baš mislim da on nije toliko bitan igrač u našoj reprezentaciji.
Volio bih ga vidjeti u nekom trokutu sa Bešićem i Pjanićem, umjesto recimo Medunjanina. Mislim da je samo jednom ili dva puta igrao u vezi, ako se dobro sjećam protiv Njemačke i još neka utakmica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Problem je sto je on totalno grohnuo, nikako ne moze da uhvati ritam. Povrede ga unistise, zadnja utakmica koju je odigrao je cini mi se ona protiv Nigerije na SP, stvarno velika steta. Ovakva gromada od igrica, fizicki je u top formi uvijek, ali koliko vidim, ova zadnja loza mu neda mira.
Sto se tice ovog, ja mislim da je ipak samo greska. Povrede nema, jer je odigrao zadnju utakmicu, tako da vjerujem da ce Bazdarevic racunati na njega bio je i na proslom okupljanju, ali opet otkazao zbog povrede.
Sto se tice ovog, ja mislim da je ipak samo greska. Povrede nema, jer je odigrao zadnju utakmicu, tako da vjerujem da ce Bazdarevic racunati na njega bio je i na proslom okupljanju, ali opet otkazao zbog povrede.
**** ga ipak je on 6 najskuplji igrac reprezentacije. Jest da je sklon povredama. Samo da ima kvalitet i iskustvo to ima. E sad da nije jedan od 25 igraca prema kvalitetu neznam bas.
Ne mora znaciti da su pogrijesili, ni Deportivo na svojoj oficijalnoj stranici nije objavio da je Medunjanin dobio poziv a za ostale igrace koji igraju u nacionalnim selekcijama je objavljeno tako da je moguce da ih je Mesa uskratio poziva s obzirom da ni jedan ni drugi nisu u formi.Opet ne zelim nista da prejudiciram-
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Goalgetter
- Kontakt:
To stoji @Ajax, kvalitet i iskustvo su debelo na njegovoj strani. Samo trenutna je forma upitna, kad vec godinu i po nije uvezao 5 utakmica zaredom u klubu, a kamo li u reprezentaciji.
@edoo3, ma dobro to, ali za Bicu vec objavise, logicno bi bilo i da za Seju odmah objave, kao sto to uvijek odrade, njih u paru uvijek spomenu
. Ali nadamo se da je greska 
@edoo3, ma dobro to, ali za Bicu vec objavise, logicno bi bilo i da za Seju odmah objave, kao sto to uvijek odrade, njih u paru uvijek spomenu
To bi već bilo kockanje Baždarevića. Ko će mu onda igrati u vezi, a još bitnije ko će biti na klupi. Nema mi logike da se u istom trenutku odrekne Salihovića i Medunjanina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je istina, al' to bi se moglo reći za Salihovića od prije nekih godinu i po, za ovog danas veoma je teško od njega išta očekivati pogotovo neke veoma dobre partije koje bi nas odvele na Euro...Virtu4l je napisao/la:Salihovića smo potrošili na njemu neprirodnoj poziciji, uvijek je krpio rupe na lijevoj strani i nikad nije dobio pravu priliku u vezi gdje mu je i mjesto.FaraonTM je napisao/la:Što? Ja baš mislim da on nije toliko bitan igrač u našoj reprezentaciji.
Volio bih ga vidjeti u nekom trokutu sa Bešićem i Pjanićem, umjesto recimo Medunjanina. Mislim da je samo jednom ili dva puta igrao u vezi, ako se dobro sjećam protiv Njemačke i još neka utakmica.
Njemačka i igrao je u onom porazu protiv Egipta u sredini čini mi se.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mesa, ako budes prioritet dao Pjevacu i Tinkiju Vinkiju nad Haretom i Sejom :'( necu te respektovati sekunde vise, a Bog mi je svjedok da te gotivim pravo 
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ne znači da nije dobio poziv, možda je isti odbio iz nekog razloga.
- DragonGirl
- Kontakt:
Jeste sklon povredama, više nego bilo koji naš igrač, ali trenutno nije povrijeđen, zdrav je, bio je u kadru Hoffenheima zadnjih nekoliko utakmica, na nekima je i igrao, dakle u kakvoj-takvoj je formi, možda čak i boljoj od nekih naših drugih igrača trenutno, iako ga je, istina, Gisdol potisnuo u potpuno drugi plan u timu. Čitala sam da je u subotu u Berlinu trebao ući u igru, ali je sudac valjda nešto spetljao, pa nije i otišao je ljut u svlačionicu. Zaista ne vidim razlog zbog kojeg bi ga Meša izostavio. A zašto je bitan igrač? Provrtili smo to pitanje ovdje milion puta, ali eto. Bitan je zbog toga što već 7 godina igra u Bundesligi, bitan je zbog toga što je jedan od najboljih izvođača penala i slobodnih udaraca u Evropi, bitan je zbog toga što itekako ima iskustva u nogama, bitan je zato što može pokriti više pozicija u timu. Ako stvarno imamo taj luksuz da odbacimo takvog igrača bez velike potrebe onda nam je barem četvrtfinale na EP zagarantovano, da ne govorim o samom plasmanu na njega. 
Zadnja izmjena: DragonGirl, dana/u 26 maj 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ma niko ne govori o njegovom odricanju, nego je upitno koliko on realno nama može pomoći. Ja njega ne vidim nikako u prvih 11 osim u slučaju neke povrede.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Neka ga na klupi k'o i Ibisevica al moraju bit na spisku.FaraonTM je napisao/la:Ma niko ne govori o njegovom odricanju, nego je upitno koliko on realno nama može pomoći. Ja njega ne vidim nikako u prvih 11 osim u slučaju neke povrede.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Treba nam iz istog razloga kao Medunjanin, oni znaju stati na loptu, igrati bez panike, posebno Medunjanin. Ne znam ko bi mogao igrati u vezi sa Bešićem i Pjanićem ako budemo igrali sa jednim napadačem. Ostaje samo Štilić.FaraonTM je napisao/la:Ma niko ne govori o njegovom odricanju, nego je upitno koliko on realno nama može pomoći. Ja njega ne vidim nikako u prvih 11 osim u slučaju neke povrede.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.