FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 26 maj 2015, 21:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:u mamu mu je.em..ako je to zelji bila revijalna i nebitna utakmica, po kojem onda standardu nama zadnje kolo na Kosevu nije revijalna i nebitna utakmica idiote
Odigraće i Sarajevo i Sloboda revijalnu utakmicu. Boli nas qrac, i jedne i druge :D
4.10.2009.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2015, 21:46

Nema potrebe da se igraju ikakve revijalne utakmice. Ni Sarajevo ni Sloboda ne treba da narusavaju reputaciju na takav nacin. To cemo prepustiti onima koji imaju iskustva sa takvim stvarima dok imena nasih klubova (Sarajeva i Slobode) ne trebamo blatiti. Naravno, mi kako god da uzmemo taj mec dopirace price da nam se pustilo medjutim preporucujem u takvim situacijama samo da postavite ovo pitanje: Ako su drugoplasirani i treceplasirani tim lige protiv nas skupa u cetiri meca osvojili dva boda i zabili isto toliko golova sta onda da se ocekuje od jedne ekipe koja dijeli sedmu odnosno osmu poziciju sa jos jednom ekipom?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 maj 2015, 22:00

Volio bih kada bi subotnju utakmicu riješili što ranije, znači oni 2-0 do neke 60. minute, a onda i neke od ovih juniora ubaciti, čisto da osjete atmosferu. Sigurno bi to za njih bio veliki podstrek.
Gledam Handžić prvi strijelac juniorske lige, treba njega na ljetnim pripremema ozbiljnije priključiti prvom timu.

Juniori u četvrtak u 17h na stadionu Asim Ferhatović Hase igraju revanšfinala Kupa, da li će kapije stadiona biti otvorene?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 maj 2015, 22:09

Nekako smo se previse opustili, mene sve veca nervoza udara...
Nzm bgmi, strah je tu od neuspjeha.. Uzass..
Valjda kad se covjek vise puta oprzi, pa je mnogo oprezniji nakon svega..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 26 maj 2015, 22:24

Kako me iznervirao ovaj debil sa s.o.u.r.c.e.ba, zeljo sa djecom izasao pu!
Al razumijem ga sada AHAHAH :D
SVE SE VRACA SVE SE PLACA MAJMUNE ! :beba:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 22:26

dajte taj link da vidim sta prica izdrkotina
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 maj 2015, 22:28

http://www.s-o-u-r-c-e-.ba/clanak/2320784235741/sport/%E2%80%9EAbdulahova%E2%80%9D-Sloboda,-%E2%80%9EHusrefovo%E2%80%9D-Sarajevo-i-tuzlanska-osveta-%C5%BDelji

Izbrisi crtice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 maj 2015, 22:31

Ne znam zasto se zamarate takvim glupostima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 maj 2015, 22:40

koja je to stoka jbt,eto njima bila rekreacija,a mi ko fol trebamo zapet,nogu nekom slomiti...
koja je to licemjerje jarane,kako ih nije stid :puke:
nisam ja djaba rekao,vi ste gospoda za njih,karajte drugovi,samo derite,pojacajte se i napadnite evropu,
uvjek je kulturnija raja bila uz sarajevo,
zelim vam puno srece akobogda,a oni koji prate nasu temu,culi su vijesti danas,karanje je umjetnost i upravo pocinje..
bice iza nas dugoooo dugooo :salut:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 26 maj 2015, 22:45

Sabinho je napisao/la:Nema potrebe da se igraju ikakve revijalne utakmice. Ni Sarajevo ni Sloboda ne treba da narusavaju reputaciju na takav nacin. To cemo prepustiti onima koji imaju iskustva sa takvim stvarima dok imena nasih klubova (Sarajeva i Slobode) ne trebamo blatiti. Naravno, mi kako god da uzmemo taj mec dopirace price da nam se pustilo medjutim preporucujem u takvim situacijama samo da postavite ovo pitanje: Ako su drugoplasirani i treceplasirani tim lige protiv nas skupa u cetiri meca osvojili dva boda i zabili isto toliko golova sta onda da se ocekuje od jedne ekipe koja dijeli sedmu odnosno osmu poziciju sa jos jednom ekipom?
:clap: :clap: svaka cast druze,ne zalagat ime klubova za sitne interese.Nismo nikad pa se nadam da ce bit i u subotu tako.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2015, 22:50

Ma ne obazirati se na ovakve stvari. Treba napast Slobodu od pocetka sa punom snagom. I sa najboljih 11. I kad bi bili motivisani bi jako tesko zaustavili ovakvo Sarajevo. Trebalo bi Sarajevo vec u prvom poluvremenu da zabije bar jedan gol. Jednostavno ne vidim nacina kako bi Sloboda zaustavila sve te igrace. Ocekujem odlicnu partiju Benke i Stojceva. :D :D I punooooooooo golova.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 maj 2015, 22:58

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam zasto se zamarate takvim glupostima
Upravo tako, meni je taj s.urce portal zadnji izvor informacija, jedino što sm kod njih s pažnjom propratio je onaj interviju sa Dinom Selimovićm od prije godinu i nešto.
Pokušavaju napraviti neki uvod u kolo a iz njih viri neprofesionalnost i subjektivnost, jedini koji po meni naprave najkvalitetniji uvod u kolo je 033sport. Šteta što su jedini. Tu i tamo sportsport.ba ubaci fin uvod pojedine utakmice, ali ja bih nekako želio više. Nadam se da će se u narednoj sezoni svi popraviti, i da će više biti analitike a manje mahalanja i subjektivnih članaka.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 maj 2015, 23:01

Ma znaju da su zajebali i da Sloboda sad ne bi od njih prihvatila nikakve premije pa se tim tekstovima zele kao izvuci i Slobodi neki pritisak nabiti ali dzaba vam, Sarajevo ce prvak biti a Slobodi zelim da vam od naredne sezone evropu uzima :D

edit: i ti @pantelija :D manje pisi na drugim temama, pogotovo onim koje su vezane za komsije i gdje njih inace ima pa ces mozda uspjeti sastaviti koji mjesec bez bana :D
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 26 maj 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 maj 2015, 23:10

THEC je napisao/la:Ma znaju da su zajebali i da Sloboda sad ne bi od njih prihvatila nikakve premije pa se tim tekstovima zele kao izvuci i Slobodi neki pritisak nabiti ali dzaba vam, Sarajevo ce prvak biti a Slobodi zelim da vam od naredne sezone evropu uzima :D
Sloboda ce igrati u najjacem sastavu....CASNO,POSTENO....ZA SEBE ZA GRAD ZA NAVIJACE ZA OBRAZ ZA TRADICIJU...ako Sarajevo sa ovakvom ekipom pred 30 000 ljudi nije u stanju da pobijedi i nije za titule....licno sam bio da se utjera do kukova ovim strumfetama al kao bolesnik Slobode jednostavno ne mogu protiv sebe...a i bolje je da se ne spustamo na njihov nivo...ako nista zbog boljitka BH fudbala....namjestene tekme i titule nikom sa 2 grama mozga u glavi ne trebaju...pogotovo ne Sarajevu,Borcu,Slobodi,Celiku,velezu i zelji...nek bude dobra tekma i nek bolji pobijedi :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 maj 2015, 23:13

Ma ja i ne trazim da Sloboda dodje sa juniorima i skine gace, neka dodju i igraju posteno a ja sam siguran da smo kvalitetniji i da cemo pobijediti al je fazon sto ce ta aBd nasa pobjeda biti predstavljena tako kao da je SLoboda prodala utakmicu jer kazem ti komsije bi vas sigurno pokusale premirati ali znaju da pare od njih ne biste prihvatili zbog onog od prije neku godinu pa se ovakvi tekstovi kao na ****.ba pisu
Pyro is not a crime !

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 26 maj 2015, 23:17

To sto mi navijaci mislimo je jedno al sto uprave misle je drugo. Opet kazem Sloboda ce igrati al ne vjerujem da ce ginuti nema razloga jer evo i sami vide kako se to sve vrati.

BelminM23
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 26 maj 2015, 23:19

DrustveniParazit je napisao/la:Još jednom da pitam, ima li iko iz SBK (nebitno koji grad) da ide u subotu na utakmicu? :D
Ima li neko da ide na utamicu, a da mora kroz Doboj proci ?

Samo mi za nazad treba. Hah

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 maj 2015, 23:31

Fuj, ko se sve danas naziva novinarom. Kad procitam ovakve bljuvotine i gadosti, ne mogu se nakajati sto izabrah ovaj, nekad castan, poziv... Nek se srame tekstom bez grama etike, casnog novinarskog kodeksa i profesionalizma !!!
S druge strane, zbog ovakvih mi je drago sto Klub raste iz dana u dan. Nek zavrse na aparatima od muke, gamad neprofesionalna !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 26 maj 2015, 23:37

Harise pazi ledja. :evil: :twisted:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 maj 2015, 23:47

Treba stoku javno prozvati, kakvi tekstovi :facepalm: :facepalm:
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, LondonBlues i 69 gostiju.