Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
@BBBukva i Cmizderlin - je li to sad prihvatamo da su golovi primljeni u golmanov ugao pacerski primljeni? Neki dan kad sam secirao Čechov performans kad ga je mrtvi Santos ugurao u njegov ugao, a Van Persie uvalio iz vrlo zayebanog ugla, to nije bio kiks.
Almunia je bio yebeni rezervni golman u finalu. Koga je Wenger trebao imati na klupi? Kahna? Ne branim Wengera za umobolnu odluku da Almunia bude prvi golman u godinama poslije, yebem i njega za škrtarenje na, npr., Schwarzeru (400.000 funti), nego za tu priču u finalu gdje Barcu sa Ronaldinhom, Eto'om i društvom Arsenal sa 10 igrača drži na konopcima, sve dok Fabregas i Flamini imaju goriva, sve funkcioniše osim završnice Henryja. Ako mislite da je Wenger trebao tu zabiti gol, onda ništa.
Almunia je bio yebeni rezervni golman u finalu. Koga je Wenger trebao imati na klupi? Kahna? Ne branim Wengera za umobolnu odluku da Almunia bude prvi golman u godinama poslije, yebem i njega za škrtarenje na, npr., Schwarzeru (400.000 funti), nego za tu priču u finalu gdje Barcu sa Ronaldinhom, Eto'om i društvom Arsenal sa 10 igrača drži na konopcima, sve dok Fabregas i Flamini imaju goriva, sve funkcioniše osim završnice Henryja. Ako mislite da je Wenger trebao tu zabiti gol, onda ništa.
- 4R5EN4L8IH
- Kontakt:
Hvala Bogu pa ne igramo one dosadne kvalifikacije. Svake predsezone kad ih igramo ja osjedim, izgubim kose. Sada ličim na Patricka Stewarta a tek mi je 30 godina.
Kvalitetno ti njih druze patosirasArtetitis je napisao/la:@BBBukva i Cmizderlin - je li to sad prihvatamo da su golovi primljeni u golmanov ugao pacerski primljeni? Neki dan kad sam secirao Čechov performans kad ga je mrtvi Santos ugurao u njegov ugao, a Van Persie uvalio iz vrlo zayebanog ugla, to nije bio kiks.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Samo Cech ima par takvih golova mada nijedan nije ni na lik ovima iz "milion" utakmica ovaj konj je usao sa klupe u finalu i odma primio dva komada iz mrtvih uglvoa u istom mecu u hebenom finalu u utakmici gdje odbrana igra sa igracem manje i ti Ronaldinho, Eto i ku??i im ne mogu gola dati i onda stane spodoba koja nije ni trebala biti na klupi i primi kretenske golove i jos bude nagradjen za to, nisam znao da trebas biti Kahn da ti Beleti iz mrtvog ne bi zabio gol...Artetitis je napisao/la:@BBBukva i Cmizderlin - je li to sad prihvatamo da su golovi primljeni u golmanov ugao pacerski primljeni? Neki dan kad sam secirao Čechov performans kad ga je mrtvi Santos ugurao u njegov ugao, a Van Persie uvalio iz vrlo zayebanog ugla, to nije bio kiks.
Henry je i tu utakmici odlicno odigrao, nezaustavljiv je bio koliko god vi pokusali to osporiti nije zabio ok zakazao je finising ali mi bi svejedno bili prvaci da neki genije nije vidio u klaunu golmanski potencijal. Opet cu da ponovim strucnjacima ako je Henry kriv za finale a ne Wenger onda budite dosljednji i recite da je za sve titule i rekorde u to doba ukljucujuci 49 utakmica bez poraza kriv Henry ico a ne voajer. Ali ne, kad se prica o uspjesima iskljucivo se voajeru pripisuju a za poraze u finalima kao i vecini velikih utakmica pod voajerom nije kriv on vec najbolji igraci.
Pomirite se sa cinjenicama a one ukazuju da je voajer obican sarlatan koji u toliko godina karijere ima citave 3 titule, nikad niej osvojio LP niti je ikada pobjedio u evropskom finalu, precijenjen trener koji je debelo naplatio i ono malo sto je osvojio jer je medju pet-deset najplacenijih menadzera svijeta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koliko paja ne konta neke stvari je bol za mozak al doslovno. Čovjek se poziva na dosljednost, a teško da u jednoj rečenici može biti dosljedan sam sebi, a kamoli u čitavom postu i da ne idem dalje.
A TEK ŠTA JE PISAO POD NICKOM PAJA.
Nadam se da će ti neki moderator izaći u susret i odmorit te malo od foruma jer se brinem za tebe
edit:
http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... &p=4278641#
Da malo pričamo o pametnijim stvarima.
Sančez odma poslije FA kupa ima da igra za yebeni čile čitavo ljeto, i onda odma liga počinje ranije. A prošle godine svjetsko igrao gotovo čitavo.
Bojim se za njega sljedeće sezone
A TEK ŠTA JE PISAO POD NICKOM PAJA.

Nadam se da će ti neki moderator izaći u susret i odmorit te malo od foruma jer se brinem za tebe
edit:
http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... &p=4278641#
Da malo pričamo o pametnijim stvarima.
Sančez odma poslije FA kupa ima da igra za yebeni čile čitavo ljeto, i onda odma liga počinje ranije. A prošle godine svjetsko igrao gotovo čitavo.
Bojim se za njega sljedeće sezone

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako ne zayebemo u finalu kupa, Alexis ce vjerovatno propustiti Community Shield. Copa America se igra u Cileu, Alexis ce ici 150 na sat kao i uvijek, a prvenstvo zavrsava nekad sredinom jula.
Otud bi dovodjenje nekog mamoyeba tipa Benzema ili Reus bilo prava stvar, da u sezonu krenemo kako treba.
Otud bi dovodjenje nekog mamoyeba tipa Benzema ili Reus bilo prava stvar, da u sezonu krenemo kako treba.
- Schneiderlin
- Kontakt:
Artetitis je napisao/la:@BBBukva i Cmizderlin - je li to sad prihvatamo da su golovi primljeni u golmanov ugao pacerski primljeni? Neki dan kad sam secirao Čechov performans kad ga je mrtvi Santos ugurao u njegov ugao, a Van Persie uvalio iz vrlo zayebanog ugla, to nije bio kiks.
samo ću ovo reći malim voajeroljubcima koji bacaju drkicu na starog klošara,to se odnosi i na ovu situaciju s proljevom od španjolske rupe
DA VOAJER ZNA ŠTA RADI,NEBI SE BORIO ZA 4.ILI MAX 3.MJESTO CIJELO JEDNO DESETLJEĆE :kafa:NE 3 ILI 4 GODINE NEGO **** 10 GODINA
Ah voajer je koliko naš toliko i tvoj. Navijamo za isti klub tako da.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Eto ga, novi avatar. Priprema za slavlje, mani se voajera....topnik1 je napisao/la:Ah voajer je koliko naš toliko i tvoj. Navijamo za isti klub tako da.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Eto ga, novi avatar. Priprema za slavlje, mani se voajera....topnik1 je napisao/la:Ah voajer je koliko naš toliko i tvoj. Navijamo za isti klub tako da.
Nek smo se i mi slikali jednom & га

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
*jednoĆ. Arteta najgori, Ziru bukva, Voajer aut, ima da izgube sad od ovog davida vilje.topnik1 je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Eto ga, novi avatar. Priprema za slavlje, mani se voajera....topnik1 je napisao/la:Ah voajer je koliko naš toliko i tvoj. Navijamo za isti klub tako da.
Nek smo se i mi slikali jednom & га![]()
Ogadili ste mi temu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nemoj bit takav, osjeti toplinu.Gunner4 je napisao/la:Ogadili ste mi temu.
Re: $: RE: Re: Arsenal
Ne radi toga nego vec dva dana ista prica se ponavlja tacno nista zanimljivo da se procita...bega_afc je napisao/la:Nemoj bit takav, osjeti toplinu.Gunner4 je napisao/la:Ogadili ste mi temu.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
A mi pomislili da ne dijeliš toplinu
.
Brat gooner

Brat gooner
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: $: RE: Re: Arsenal
Dobro je, mislio sam vec da laziras s tim gejpederastim Ziruovim avatarom. Nas si znaci, samo duboko...Gunner4 je napisao/la:Ne radi toga nego vec dva dana ista prica se ponavlja tacno nista zanimljivo da se procita...bega_afc je napisao/la:
Nemoj bit takav, osjeti toplinu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Samo duboko hahahahahahahaha
Sta se smijes Vedo, imas najgejpederastiji nik od svih topnika.QUARTERBACK je napisao/la:Samo duboko hahahahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.