FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 17 maj 2015, 20:00

Cestitke na pobjedi danas mnogo smo jaki :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 maj 2015, 20:07

Svaka čast momci. Sačuvali obraz :thumbup:
Eh da Miću ide svaki put kao što je danas. Hajd da se i ovo završi

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 maj 2015, 20:50

Samo da pozdravim sve one koji su tvrdili da je prodata utakmica. Idiotizam od Jugoistoka, sa kojeg su "specijalci", Lukavcani, psovali nasim igracima jer "izbacujemo Orasje" necu komentarisati.

Poseban pozdrav za agu.

Morao sam ovo napisati, inace sam off na forumu sto se pisanja tice.

Vozdra.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 19 maj 2015, 17:28

samo posteno, do kraja ;)

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 19 maj 2015, 20:53

prodali bi neki,ali znaju scenarij.strah je najjaca emocija

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 maj 2015, 21:59

Da li ce Tarik Kuki pokloniti 3 boda? :lol:

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 24 maj 2015, 14:50

Kako je meni gotivno, pregotivno ime za klub "Radnički", da sam milioner osnovo bi klub s tim imenom :lol: Dosta puta u historiji ste mjenjali ime kluba, ali Radnički ipak ostao na kraju. Boje ko i kod Želje, grb sličan, čak i godina osnivanja ista, Radnik=Željezničar, tu je to negdje sa imenom. Poslijeratni period najuspjesniji period u historiji kluba, kad su i Siuksi bili u velikom broju na tribinama, sjecam se jos ko dijete toga kad bi igrali protiv Želje ili Sarajeva, ali covjece, kako vrijeme leti, to je bilo prije 15-ak godina. Nisam nikad bio u Lukavcu, ali sam cuo da je fina carsija i znam neke raje od tamo. Ima li ijedan privredni gigant da malo pogura ovaj klub, da se vrati na stare staze.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 24 maj 2015, 15:15

patriot je napisao/la:Kako je meni gotivno, pregotivno ime za klub "Radnički", da sam milioner osnovo bi klub s tim imenom :lol: Dosta puta u historiji ste mjenjali ime kluba, ali Radnički ipak ostao na kraju. Boje ko i kod Želje, grb sličan, čak i godina osnivanja ista, Radnik=Željezničar, tu je to negdje sa imenom. Poslijeratni period najuspjesniji period u historiji kluba, kad su i Siuksi bili u velikom broju na tribinama, sjecam se jos ko dijete toga kad bi igrali protiv Želje ili Sarajeva, ali covjece, kako vrijeme leti, to je bilo prije 15-ak godina. Nisam nikad bio u Lukavcu, ali sam cuo da je fina carsija i znam neke raje od tamo. Ima li ijedan privredni gigant da malo pogura ovaj klub, da se vrati na stare staze.
Ima,ali nece.

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 26 maj 2015, 16:20

Cudno kad izgubimo nema izvjestaja od zoma. pogotovo kad golmanu upadaju golovi za koje samo budala misli da nisu pusteni. e sad je pitanje sta sa capljinom. hoceli biti kako ovaj momak renato pise ili cemo mi dati capljini a da oni dadnu mladosti.
RADNICKI-CAPLJINA 1 HEND capljina nikada nije pobijedila radnicki od kada je upo u ligu na domacem terenu
jednom x ostalo porazi u lukavcu svaki poraz tako da u ovom mecu nece niti putovati 7 standardnih prvotimaca
da nebi bili kartonirani ili dobili crveni karton jer kljucni mec i opstanak sa 34 boda koji im je dovoljan vide u domacoj
utakmici protiv mladosti

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 26 maj 2015, 16:33

ako se ne boje,a posto je strah najjaca emocija i sami znamo sta radi strah kad insana savlada

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 26 maj 2015, 17:06

Ne znam....Kako je počela utakmica u Banovićima mi smo bili bolji..Glup je Jaretov gol, al' on se nadavao onakvih golova, pogotovo direktno iz kornera....Šuba i Čejvan su standardno loši, Čejvan nek' ide na kraju a Šubi treba napravit oproštaj k'o što su navijači Liverpoola napravili Gerrardu....Terza je sekundu bolji, ali u Banovićima 0.....Meša nas je toliko puta spasio i kako je branio, za nepovjerovati je ovo što se desilo u Banovićima....Drugo poluvrijeme je loše, više liči na to da im je neko rekao da popuste komšijama jer nas drugačije teško mogu pobijediti i sa onakvom igrom nemaju šta tražiti u Doboj-Kaknju......Ne znam za poništene golove, onako sa tribine se ne može procijeniti da li su ofsajdi ili ne.....Basrak je bio loš u drugom poluvremenu odnosno nije imao puno upotrebljivih lopti, ali da je kojim slučajem bio umjesto Ele u prvom poluvremenu, i da je Jaganjac počeo od 1. minute sigurno nebi rezultat na kraju glasio 3-0 i teško da bi uopšte izgubili.....Ova ekipa može igrati kad hoće a uz to da im se ne prebacuje nikakav pritisak....Moje mišljenje je da se na kraju iz ove ekipe mogu zadržati (a teško da će neki od njih ili možda svi navedeni) Meša, Dženo, Basrak i možda Husić, možda još nešto, a od navedenih Meša kao zamjena....Banovići imaju 7 bivših igrača Radničkog, nama nisu valjali, a tamo se bore za PL (naravno svi su se oni i mogli vratit u Radnički prije Budućnosti)..SIOUX-i svaka čast, samo mogu spomenuti da sam se nasmijao na to kad su Ljumani pjevali "Zašto nisu došli SIOUX-i", a ono SIOUX-a više nego njih.. :D :D :D
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 maj 2015, 17:25

Savez kaže u 17:30, plakati u 17h. I u koliko počinje utakmica u Lukavcu?

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 26 maj 2015, 17:53

studeni je napisao/la:Savez kaže u 17:30, plakati u 17h. I u koliko počinje utakmica u Lukavcu?
U 17:30 počinje.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

street
Kontakt:

Post Postao/la street » 26 maj 2015, 18:22

Da vidimo koliko ste poštena ekipa. Kad ste znali pomutit planove Bratstvu odradite isto to i sutra u Gošku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 26 maj 2015, 18:43

da ti agalo nesto kaze,gosk ti je grad a nije klub,a sutra mi s njima igramo.Boze Petra.pusti sebi dave clarke-a,malo da te sapere.mea sellam.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 maj 2015, 18:44

street je napisao/la:Da vidimo koliko ste poštena ekipa. Kad ste znali pomutit planove Bratstvu odradite isto to i sutra u Gošku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisi upucen dobro ,ne igramo sa Goskom vec sa Capljinom :urnebes:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 26 maj 2015, 18:46

agalo je napisao/la:da ti agalo nesto kaze,gosk ti je grad a nije klub,a sutra mi s njima igramo.Boze Petra.pusti sebi dave clarke-a,malo da te sapere.mea sellam.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 27 maj 2015, 13:29

posto je renato vladar bh.sporta i ja mu skidam kapu.znaci jede ovdje sve ljude s foruma.on je rekao da je capljini danas masakr,onda i ja da otprilike potvrdim 5 ili 6 golova u mreži čapljine.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 maj 2015, 16:09

agalo je napisao/la:posto je renato vladar bh.sporta i ja mu skidam kapu.znaci jede ovdje sve ljude s foruma.on je rekao da je capljini danas masakr,onda i ja da otprilike potvrdim 5 ili 6 golova u mreži čapljine.
Rijetki su jaci od tebe ali izgleda da on jeste taj :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 maj 2015, 21:04

Prošić nije normalan, fakat
Momcima svaka čast na današnjoj borbi :clap:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.