Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 maj 2015, 13:32

zdrav Kedira je igrac kojeg vrijedi i platiti 15-ak miliona..besplatan, nema potrebe govoriti kakav bi posao bio

ali jedini upitnik je to zdravlje, forma i stanje povrede- valjda budemo imali srece tu

sto se tice bekova po meni se treba isprsiti za Darmiana, nesto mi je po volji :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 26 maj 2015, 13:34

Celikovac je napisao/la:Ocigledno se racuna na Asamou na toj poziciji, sto se meni nikako ne svidja, ali tako je...
Slazem se sa tobom. Otici cu cak i malo dalje i reci da kada bi Asa imao ponude bio bi prvi kojeg bih prodao, dobar igrac za klupe, a ni na poziciji beka, a ni u vezi ne moze parirati ovima koji su vec u klubu. Drag je svima i sumnjam da ce otici, ali gledajuci realnost, on uz Nanda i Ogbonnu, to su igraci koji se mogu realno prodati i zaraditi jer u kasu kluba mora nesto i uci ove sezone, a oni su najbolji profil.

Caceres kada je zdrav moze odgovoriti na svim mjestima u odbrani i on je neko koga vrijedi cekati jer ima kvalitet. Vjerujem da je sljedeca godina konacno njegova.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 maj 2015, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 26 maj 2015, 13:36

Eh vidis ja sam tu suprotnog misljenja. Ja smatram da on u veznom redu moze biti bolji igrac i od Marchisia i od Vidala kakav je sada. To govorim od kako je dosao u klub. Sto se tice lb pozicije, uvijek moze biti prosjek.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 maj 2015, 13:41

ja opet mislim da je Kaseres kandidat za unovciti.. fantastican i drag igrac, ali ovo sa povredama je previse i treba ga prodati dok se moze..jos jedna povreda i niko ga nece htjeti

Ogbona i Kaseres out- Darmian i Rugani in sto se tice odbrane

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 26 maj 2015, 13:42

Previse je jednodimenzionalan, borba je tu, kada ima dan cak je i jako dobar, ali manjak vizije u igri, problem nekoristenja obje noge i tako dalje.
Marchisiu i Vidalu on ne moze parirati. Marcha je u formi zivota. Nas najbolji veznjak ove godine, uz Pogbu koji je manje konstantan bio, a Vidal je na putu povratka u staru formu.

Ne znam, po meni on moze biti zrtvovan jer u vezi on nece igrati, realno, vec je dugo tu, 2 trenera su tu vec i nije odigrao par tekmi u vezi, a ono sto je odigrao se meni nije svidjelo.

Ne smeta mi svakako, drag mi je, mislim da jos nije ni ostvario neki potencijal koji ima.

Ultras cesto spominje Martina, ali to bi bila greska. Polivalentan igrac, a Barza lagano odlazi, Chiello u godinama. Rekao bih da je sljedeca godina kljucna da se ustali, bez povreda.
Ogbonna se prodaje, ostaju Rugani i Martin kao solucije i to jako dobre solucije.

#MaxOUT

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 26 maj 2015, 13:53

Asa ima tehniku i dribling o kojem Marchisio moze samo da sanja, plus puno je fizicki snazniji. Eh sad desna noga jeste losa, ali bila je i od Davidsa...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 26 maj 2015, 14:10

Ali je zato Marchisio taktički bolji igrač i to na kub. Za tehniku se definitivno ne slažem.

Davids je potpuno drugačiji igrač od Asamoaha i nema potrebe praviti tu neku paralelu.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 26 maj 2015, 15:20

Asamoah nema bolju tehniku od Marchisia. Ako je tehnika koju Asa pokazuje ono biciklo pa vracanje lopte nazad onda :lol: Marcha je vec neko vrijeme tip igraca koji tehnicku potkovanost i ne treba a itekako je ima i u vise navrata ju je ispoljavao kada igra ofanzivnije.
Asamoaha bi ja licno prodao dok se mogu uzeti neke pare za njega. Nije dovoljno dobar ni za pozicije beka ni veznjaka trenutno. Nije bas ni otporan na povrede a onu formu prije africkog kupa nije nikad vise pokazao. Ogbona i Martin bi se trebali prodati takodje. Martin mi je medju najdrazim igracima ali mi djeluje toliko rovit da imam osjecaj da nema teorije da moze povezati 20 zescih utakmica bez povrede.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 26 maj 2015, 15:33

Sami odlican back-up igrac, i ne dolazi da bude u prvih 11, plus ce doci dzaba!!!! Odlicna stvar ako dodje :bow:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 maj 2015, 15:40

Igrači koji bi mogli otići i na koji bi se mogla uzeti neka lova su Ogbonna, Llorente. Sigurno da nas napusta i Pepe njemu ističe ugovor 30.06. Tu su De Ceglie i Marrone koji će sigurno na nove posudbe, jer su sad dovedeni prvi jer je Parma bila krizi da ne bi ostao na ulici,a drugom propao transfer u Španiji. Tu je i Romolu za kojeg se još ništa ne zna, da li će biti obnovljena posudba ili vraćen Veroni. Matri takođe ide nazad u Genou/Milan.

Kad se sve pogleda ostajemo na 20 igrača tako da će sa pojačanjima roster proširiti na 25 igrača što je i taman za igranje na tri fronta.

Ako bi za Ogbonnu i Llorentea uzeli 25M Marotta se može udarati nogom u guz***.

Nema smisla da prodaju Ogbonnu i Caceresa jer ostajemo onda na tri stopera Bonucci-Chiellini-Rugani i Barzagli koji je nažalost sve češće povrijeđen tako da Caceres mora ostati.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 26 maj 2015, 16:08

Da li bi Khedira pristao da i ovdje bude rezerva. Spominje se neka plata od 4-4,5 miliona što je previše s' da neki ključni igrači imaju manju platu...
slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 26 maj 2015, 16:09

Ne može se na osnovu 2-3 utakmice na poziciji veznog procijeniti njegov kvalitet..
Asa ga itekako ima..
Previše je forsiran na lijevom beku/krilu - pa se smisao za driblinzima, prodorima i "uspješnim biciklima" :mrgreen: negdje izgubio.. Jednostavno se Lištajnizirao.. :D
Istina je da djeluje previše ograničeno, nekako stisnuto, šta znam.. Ali se radi o jako kvlitetnom i zahvalnom igraču..

Eto sad će dovesti Kediru, koji je star + istrošen (čitaj povrede) + spor + velika plata..
Šta Juveu može ponuditi takav igrač? :think:
Po meni ništa..
Već imamo Sturara, koji može biti kvalitetna zamjena Vidalu, imamo Asamoaha koji može mijenjati bilo koga u vezi..
Tu je i Pereyra..

Igrač takvog profila fkt nije potreban.. Možda više ne računaju na Asu, ili prodaju Vidala, što nije isključeno..

Ako već žele veznjaka, neka se okrenu mladim nadama - potencijalnim nasljednicima Pirla, odnosno igračima koji su tehnički potkovani - igračima sa vizijom i umijećem kreiranja :mrgreen: .. Kakav Kedira ba..

Evo kao zainteresovani su za Rahmana Babu. Konačno razmišljaju i o drugim pozicijama, bravo.. :mrgreen:

Rugani (CB), Baba (LB), Donsah (DM/CM/RB) :salut:

Donsah će odma na pozajmicu..

Evo pročitah da će vratiti Berardija i Zazu.. :hmmmmm:
Vjerovatno odlaze Ljorente, Pepe i Coman (pozajmica)..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 maj 2015, 16:12

slika

Niko kao Padoin :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 maj 2015, 16:14

Khedira je fantastičan igrač, taktički izuzetan, samo ako bude zdrav i spreman....
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 maj 2015, 16:14

Ma cisto sumnjam da je Baba imalo realna opcija, gdje se spominju finansijski malo jace ekipe tipa Chelsea sumnjam da imamo ikakve sanse.
Alessandro Del Piero !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 maj 2015, 16:15

Dybala, Zaza, Rugani, Darmian, Kedira i jedan kreativac kapitalac na mjesto ofanzivnog veznog..u toj zabludi zivim za ovo ljeto :mrgreen:

ps Zaza nije zelja , nego nazalost realnost

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 26 maj 2015, 16:28

Zaza nema ništa ponuditi ovoj ekipi i ne bi donio poboljšanje, tako da nam ne treba...
Kun fejekun!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 maj 2015, 20:26

Zadnje od Di Marzia, sutra i prekosutra najvjerovatnije niz medicinskih testova za Khediru i ako sve prođe dobro potpisat će ugovor.

#MaxOUT

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 26 maj 2015, 20:27

Nek ga vode dr.Arsli da mu malo mozak pogleda

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 maj 2015, 20:35

Khedira? Nadam se da ovo nije istina, Juve zasluzuje/mora/moze bolje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.