Logično je očekivati da opet sjedne na klupu nekad u budućnosti. Vjerujem da je i njemu to cilj i da ide ka tome. Ali, mislim da neće još.
Sretno Neno, sretno Titane u nastavku!

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
BaDa12 je napisao/la:Neno je posebna osoba u našem sportu, njemu se lako sve halali!
Logično je očekivati da opet sjedne na klupu nekad u budućnosti. Vjerujem da je i njemu to cilj i da ide ka tome. Ali, mislim da neće još.
Moze se jedino vratit kad Mirza odelumani je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Neno je posebna osoba u našem sportu, njemu se lako sve halali!
Postao je nas najbolji trener,vijeme je da se vrati.
Njemac je uzeo pasos i neka ga tamo, da hoce biti jos losiji slijedece sezone.barbarezsergej je napisao/la:Sad sam gledo alba bajern, bajern je talasika I stvarno mi je zao sto djedovic ostaje u ovoj ekipi
Zato su uzeli KuzmićaLotus je napisao/la:Nema Todorovica na spisku pozvanih igraca Srbije.Znaci mozemo ga ocekivat u nasoj reprezentaciji..
Trenutno nam je daleko potrebniji todorović nego kuzmić jer imamo dva centra a na vanjskoj liniji rupuPauleta je napisao/la:Zato su uzeli KuzmićaLotus je napisao/la:Nema Todorovica na spisku pozvanih igraca Srbije.Znaci mozemo ga ocekivat u nasoj reprezentaciji..
bhsport je napisao/la:Herr Đedović![]()
Ocigledno je Nermin u naletu inspiracije. DobarrrrrrrLloriS je napisao/la:bhsport je napisao/la:Herr Đedović![]()
![]()
bhsport je napisao/la:Herr Đedović![]()