MortemHz je napisao/la:On voli Sarajevo pravi je hordas,sin od Vincenta Tana pravi je Hordas !
Kakva ce ludnica biti majko mila.
Ja kad krene huk sa Koseva ima sve da gori. A tek kakav ce docek imati Zeba sa istoka, ako bude lud pa izađe da igra.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:On voli Sarajevo pravi je hordas,sin od Vincenta Tana pravi je Hordas !
Titula je bordo bijela, ne beri brigu nego uzivaj i euforisi, to nam sad treba.kanarinac je napisao/la:ljudi imamo jos jednu utakmicu a mi slavimo titulu ljudi spustite malo euforiju da nam se nece obiti o glavu
nedo bog desi se nesto nemoguce udavit cu te heheHead je napisao/la:Titula je bordo bijela, ne beri brigu nego uzivaj i euforisi, to nam sad treba.kanarinac je napisao/la:ljudi imamo jos jednu utakmicu a mi slavimo titulu ljudi spustite malo euforiju da nam se nece obiti o glavu
Head je napisao/la:Titula je bordo bijela, ne beri brigu nego uzivaj i euforisi, to nam sad treba.kanarinac je napisao/la:ljudi imamo jos jednu utakmicu a mi slavimo titulu ljudi spustite malo euforiju da nam se nece obiti o glavu
DaDrustveniParazit je napisao/la:Jel' mi sad u LŠ ako prođemo jedno pretkolo tj. dođemo u treće i tu izgubimo onda igramo plej-of EL?
Sa pametnim pojačanjima moglo bi se tu nešto napraviti.MortemHz je napisao/la:DaDrustveniParazit je napisao/la:Jel' mi sad u LŠ ako prođemo jedno pretkolo tj. dođemo u treće i tu izgubimo onda igramo plej-of EL?
kanarinac je napisao/la:ljudi imamo jos jednu utakmicu a mi slavimo titulu ljudi spustite malo euforiju da nam se nece obiti o glavu
Robin Morvin Lokelani Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele TanAdiFKS je napisao/la:Kako se zove sin Vinsent Tana?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DoktorXabaras i 51 gost.