Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlFantasista
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlFantasista » 25 maj 2015, 20:16

Ma Napoli primio 50 golova ove sezone, gdje će ba oni u Ligu prvaka...
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 maj 2015, 20:17

tuzlak1987 je napisao/la:Ma Lazio mora izbjeci neke kao United, Valencia, Leverkusen, Ajax, Fener, Basel, Shakhtar, Monaco.. Eto to su neki opasni timovi.

A Napoli ima bolji koeficijent pa bi lakse izbjegao neke od tih :)
Dzaba Napoliju sve to, kad ce ADL da uzme Svinjishu koji ce mu razlokati tim. :facepalm:

Jedan deo mene zheli da vidi mocne milanske klubove bash zato da se ne bi ponavljala ispadanja Udinesea, Sampe ili Napolija u kvalama. :roll:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 maj 2015, 20:17

što se tiče toga oko LP, Lazio bi bio ne nosilac i moguci protivnici bi bili: Man Utd, Bayer L., Valencia, Shaktar i Ajax
postoji mogucnost da budu nosioci samo jedna, a to je da Ajax i Shaktar ispadnu u Q3 tj. da ih prodju ovi slabiji protivnici

Što se tiče napolija, ako bi on išao u LP onda bi bio nosioc u Playoffu i u trečem šeširu za grupe LP ;)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 maj 2015, 20:18

Odlazi Benitez 100% tako da Napoli ne može biti slabiji nego što trenutno jeste.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 maj 2015, 20:23

Au kakav samar na kraju ahaha.Hajmo Napoli

Igraj lacio igraj lacio nema veze nema veze :rol: :rol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 maj 2015, 20:25

Chinaglia je napisao/la:lijepo sam rekao da igranje u evropi utiče na igrače, što se odrazi na fizičku spremu i rezultate, al' ne u tolikoj mjeri koliko se ovdje piše, jer sa moje tačke gledišta, tako se previše osporavaju odlične igre i rezultati Lazija
Naravno da utiche na rezultate, jer se timovi troshe mnogo vishe. Ovako se Lazio spremao na 1 tekmu u 7 dana, a drugi su morali da putuju diljem Evrope i da igraju u ritmu sreda-nedelja. A niko u ligi nema tim za tako neshto - sem Juventusa.

Polozhaj Lazija na tabeli ne korespondira sa kvalitetom, vec sa igrama. A igre su produkt toga shto se SSL najmanje troshio od svih konkurenata.

Da je SSL stigao do npr. 1/4 finala LE, borbe u zadnjem kolu za LS ne bi ni bilo, jer ne bi Lazio imao seriju od koliko (15ak mecheva?) bez poraza.

mislim, ne znam šta bi se ovdje pisalo da je Lazio dobio, vjerovatno Lazio ne bi dobio kredit', nego bi se trazili razlozi zašto je riomma izgubila .. Pioli je popušio derby, katastrofalno vođenje istog i to je to
Uglavnom ovo. Izgubio je mech u kome je trebalo da bude 0:0 ili izgubio je mech u kome je trebalo da zatvori 1:1 na desetak minuta. :tokralju:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 maj 2015, 20:28

L'Avvocato je napisao/la:Odlazi Benitez 100% tako da Napoli ne može biti slabiji nego što trenutno jeste.
Koliko ti nemash pojma choveche... :crazy:

Manuel je napisao/la:Au kakav samar na kraju ahaha.Hajmo Napoli

Igraj lacio igraj lacio nema veze nema veze :rol: :rol:
Jbga, dobili vas jednom u kupu, pa sad misle da se fudbal vishe ne igra na rezultat. :rol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 maj 2015, 20:40

slika
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 maj 2015, 20:42

Yebiga osvojili su taj kup i dosta od njih.Jest da Roma odavno nista nije osvojila al draze mi je fakat da sveke godine igramo Ligu Sampiona nego da osvojimo kup pa makar bio i sa Laciom.

Napoli ako uzme ide u kvale al problem je kako ce to Miha posloziti.Ja sam ubjedjen da ce lik unistiti Napoli.Cim su ga u drugom dijelu sezone malo procitali ne moze nikoga dobiti.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 maj 2015, 20:44

:cool:

slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 maj 2015, 20:52

Manuel je napisao/la:Yebiga osvojili su taj kup i dosta od njih.Jest da Roma odavno nista nije osvojila al draze mi je fakat da sveke godine igramo Ligu Sampiona nego da osvojimo kup pa makar bio i sa Laciom.
Upravo tako. Kup Italije je so overrated.

Napoli ako uzme ide u kvale al problem je kako ce to Miha posloziti.Ja sam ubjedjen da ce lik unistiti Napoli.Cim su ga u drugom dijelu sezone malo procitali ne moze nikoga dobiti.
Mihajlovic ce vratiti Napoli u 2009. Nije mi jasno kako ljudi koji vode klub to ne znaju ili ne vide :!: :?: :facepalm:
Chovek je bukvalno hodajuci konflikt, bez ikakvog iskustva u vodjenju contendera i pritom uopshte nema viziju na shta treba igra da mu lichi.
Izabrati Mihajlovica umesto Emeryja, Spallettija, Montelle i slichnih i dati mu u ruke ozbiljan tim - pa to mozhe samo neko retko glup ili zhestoko pijan/drogiran.
:damn:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 maj 2015, 20:56

Umjesto da sad napravite korak naprijed i da svake sezone budete konkurentni i da igrate Ligu Sampiona vi cete napraviti korak unazad.Da su doveli bilo kojeg trenera od tih sto si nabrojao bili bi i iduce sezone medju tri najbolje ekipe a ovako fakat tesko mada hajmo mu dati sansu :)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 25 maj 2015, 20:57

Pioli govori..

slika

Garsija :puke:

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 25 maj 2015, 21:03

Vratite Mazzaria.
Roma non si tifa, si ama!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 maj 2015, 21:05

MaGiCa je napisao/la: Koliko ti nemash pojma choveche... :crazy:
A dobro, znam da svršavaš na Beniteza redovno iako je lik truba od trenera. Mancini i on ruku pod ruku.
★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 maj 2015, 21:08

slika

Čekaj, je li moguće da su ovako slavili DRUGO mjesto? :urnebes:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 maj 2015, 21:09

manje-više, svi treneri bi im bili isti, niti sa jednim od ovih što je nabrojao Magični, ne bi bili konkurent za Scudetto, isklljučivo zato što nemaju ekipu za tako nešto! LP i Coppa Italia u najboljem slučaju, to može i Benitez, to je moja poenta ;) malo bolji ili malo lošiji trener (pri čemu ne tvrdim da je Benitez bolji od njih, ili obrnuto) mislim, u čemu je razlika?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 maj 2015, 21:11

L'Avvocato je napisao/la:A dobro, znam da svršavaš na Beniteza redovno iako je lik truba od trenera. Mancini i on ruku pod ruku.

Reche mi chovek koji nosi fudbalskog Metuzalema na avataru. Joj zemljo, otvori se... :facepalm:

Benitez je imao slabu sezonu, ali je on za razne Mihajlovice, Mancijinije i sl. pulene Sergio Bertija 1 combo Bele Guttmanna i Rinusa Michelsa, lichno.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 maj 2015, 21:17

Benitez je bolji trener od Mancinija pa nek prica ko sta hoce.Pa lik osvojio Ligu Sampiona,Ligu Evrope,dvije titule sa Valensijom pored Barse i Reala i da sad ne nabrajam sve a opet nekom Mancini bolji ahaha.Jes da je Mancini osvojio titule sa Interom i Man.Sitijem al kako sretno ih je osvojio to svi znaju a jos u Evropi nema ni upola uspjeha ko Rafa.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 maj 2015, 21:32

Neka Mancinija, Beniteza i njima sličnih na klupama naših protivnika i sve 5. Ja prezadovoljan.
★★★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.