Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
A u PM još samo treba da ih uzme i Napoli iduće kolo 

Re: Serie A
A što mislite da Lazio neće igrati LP?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bravo Roma
. Ode Lazio u helac u samo 2 kola
, ubit ce ih i Napoli
Mozda scenerio koji najvise i odgovara za Seriu A, jer koliko god dobro Lazio igrao, mislim da u CL-u puno vise moze napraviti Roma i Napoli.

Mozda scenerio koji najvise i odgovara za Seriu A, jer koliko god dobro Lazio igrao, mislim da u CL-u puno vise moze napraviti Roma i Napoli.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Da ne znam pozicije na tabeli pomislio bih da je Roma uzela scudetto. 
Šteta za Lazio, zaslužili su biti nagrađeni za sezonu, ali još nije kasno, malo težim putem se izboriti za LP, što u zadnjem kolu, što u kvalifikacijama gdje se može težak protivnik izvući.

Šteta za Lazio, zaslužili su biti nagrađeni za sezonu, ali još nije kasno, malo težim putem se izboriti za LP, što u zadnjem kolu, što u kvalifikacijama gdje se može težak protivnik izvući.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 maj 2015, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
3 mesto , nista nije sigurno. Treba ce im sreca u kval. samo da ne bude ko napoliFaraonTM je napisao/la:A što mislite da Lazio neće igrati LP?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bice laciu jako tesko u napulju, zadnjih 7 kola samo 2 pobjede imaju
.

FaraonTM je napisao/la:A što mislite da Lazio neće igrati LP?
Zato shto je sledeci mech na SPu jednak ovome danas iz Engleske: pobednik dobija sve - luzer gubi sve.
Re: Odg: Serie A
Kakve bi tek Padoin transparente trebao pisatL'Avvocato je napisao/la:Drugo mjesto: Za nas minimalni uslov (ili zahtjev), za vas trijumf svjetskih razmjera (ili osvajanje svjetskog prvenstva).JoseMourinho je napisao/la:Prevod za nas netalijane
Paćenici

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
ne znam, poraz kao poraz, kontam, al' ne mogu se pomirit' s porazom, kad poraziš sam sebe
neka nas i Napoli derne, pa će imat' kad mislit', kako, zašto i đe zapelo
neka nas i Napoli derne, pa će imat' kad mislit', kako, zašto i đe zapelo
Kakva radost

Pa sve i da Napoli dobije iducu, opet je gol razlika na strani Lazia. Ili se gleda medjusobni omjer? 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Na kraju ce sugavi Napoli vratit Lazio u prosjecnost i ubit i ovo malo poleta u njima. Izletom u LP su i mogli nesto izgraditi, bojim se da ce ih eventualni poraz od Napoli-a samo unazaditi u narednim godinama.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Medjusobni prika, tako da bi Napoli isao u CLrope11 je napisao/la:Pa sve i da Napoli dobije iducu, opet je gol razlika na strani Lazia. Ili se gleda medjusobni omjer?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Komentator rece da lacio ne smije izgubiti.rope11 je napisao/la:Pa sve i da Napoli dobije iducu, opet je gol razlika na strani Lazia. Ili se gleda medjusobni omjer?

Jedino što im valja je koreografija.
Na stranu duel na SP gdje lično mislim da Lazio neće izgubiti, pričam o kvalifikacijama, idu u Play off i mislim da ih niko neće dobiti tako lako.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Provocirao si mnogo, seruckao za sve pare, qurchio se sve u 16, a znash dobro da je pozicija Lazija u velikom delu posledica cedjenja Rome, Napolija i Firence u Evropi. Sad je red da se znoji bulja u poslednjem kolu...Chinaglia je napisao/la:ne znam, poraz kao poraz, kontam, al' ne mogu se pomirit' s porazom, kad poraziš sam sebe

[youtube][/youtube]neka nas i Napoli derne, pa će imat' kad mislit', kako, zašto i đe zapelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Lazio mora izbjeci neke kao United, Valencia, Leverkusen, Ajax, Fener, Basel, Shakhtar, Monaco.. Eto to su neki opasni timovi.
A Napoli ima bolji koeficijent pa bi lakse izbjegao neke od tih
A Napoli ima bolji koeficijent pa bi lakse izbjegao neke od tih

Pioli i igrači su sami krivi, imam osjećaj da ni oni nisu znali da li idu na bod ili pobjedu, u većini slučajeva dođe kazna. Iako ni Roma danas nije zaslužila pobjeda, ali oni su znali šta rade igrali su na bod i na kraju dođe i pobjeda 
Ali ekipa koja je pucala na skudeto i iz koje su pričali da imaju bolje ekipu na kraju slave drugo mjesto, još kao neku proslavu prave

Ali ekipa koja je pucala na skudeto i iz koje su pričali da imaju bolje ekipu na kraju slave drugo mjesto, još kao neku proslavu prave

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
lijepo sam rekao da igranje u evropi utiče na igrače, što se odrazi na fizičku spremu i rezultate, al' ne u tolikoj mjeri koliko se ovdje piše, jer sa moje tačke gledišta, tako se previše osporavaju odlične igre i rezultati LazijaMaGiCa je napisao/la:Provocirao si mnogo, seruckao za sve pare, qurchio se sve u 16, a znash dobro da je pozicija Lazija u velikom delu posledica cedjenja Rome, Napolija i Firence u Evropi. Sad je red da se znoji bulja u poslednjem kolu...Chinaglia je napisao/la:ne znam, poraz kao poraz, kontam, al' ne mogu se pomirit' s porazom, kad poraziš sam sebe![]()
mislim, ne znam šta bi se ovdje pisalo da je Lazio dobio, vjerovatno Lazio ne bi dobio kredit', nego bi se trazili razlozi zašto je riomma izgubila .. Pioli je popušio derby, katastrofalno vođenje istog i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.