Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
7 KM.gollum je napisao/la:Koliko kostaju karte za Istok, odnosno Zapad, za prvenstvene utakmice Sarajeva?
Istok je 7, zapad je 10 KMMadafaka je napisao/la:7 KM.gollum je napisao/la:Koliko kostaju karte za Istok, odnosno Zapad, za prvenstvene utakmice Sarajeva?
navijac tesko bolestan i treba mu novac za operaciju....bad_boy je napisao/la:Za sta je ova akcija ZAJEDNO NA ISTOJ STRANI,jel nekom treba pomoci,ili svi na jednoj strani za Vedrana ? Ako moze odg.nije provokacija.
Pomoc za Brata sa tribine SRĐAN CICObad_boy je napisao/la:Za sta je ova akcija ZAJEDNO NA ISTOJ STRANI,jel nekom treba pomoci,ili svi na jednoj strani za Vedrana ? Ako moze odg.nije provokacija.
Akcija svi na istoj strani se vecinom odnosi na smjenu uprave i da smo svi na strani FKS , kojem trebaju novi ljudi , ona ne znaci da su svi primorani doci na sjever nego da se pokaze solidarnost da smo svi za bolje sutra ...bad_boy je napisao/la:Za sta je ova akcija ZAJEDNO NA ISTOJ STRANI,jel nekom treba pomoci,ili svi na jednoj strani za Vedrana ? Ako moze odg.nije provokacija.
ne zna se jos nista..... mislim da nije ni pocela sjednica....SAUDIN23 je napisao/la:pozdrav za pitare iz zenice od robijasa hej imateli informaciju kako je registrovana utakmica sarajevo sloboda to je danas treba da bude konacna odluka
adnan_hz je napisao/la:ne zna se jos nista..... mislim da nije ni pocela sjednica....SAUDIN23 je napisao/la:pozdrav za pitare iz zenice od robijasa hej imateli informaciju kako je registrovana utakmica sarajevo sloboda to je danas treba da bude konacna odluka
ma danas ce pasti odluka.... posto je sloboda skoro i osigurala opstanak... jedini razlog sto prije nismo dobili 3 boda je jer su slobodi stelili opastanak.. sad kad su uspjeli vratice nam 3 boda... a izvrsni odbor ne donosi ionako konacnu odluku.. mislim jeste njihova konacna odluka ali oni samo salji zahtjev takmicarskoj komisiji da mora promjeniti svoju odluku.... i na odluku izvrsnog odbora nema zalbe... moze jedino se sloboda zaliti uefi a znamo i samo na cijoj strani je uefa...cena je napisao/la:adnan_hz je napisao/la:ne zna se jos nista..... mislim da nije ni pocela sjednica....SAUDIN23 je napisao/la:pozdrav za pitare iz zenice od robijasa hej imateli informaciju kako je registrovana utakmica sarajevo sloboda to je danas treba da bude konacna odluka
To ce trajati do kraja prvenstva od toga nema nista ,ni danas nece nista odluciti, ja mislim da se sve zna ko je prvi ko u Evropu ko ispada!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Lavcina, Tatamata1946 i 43 gosta.