Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Serie A
onakva ludnica na tribinama samo je prisutna na ovom mecu,koji likovi 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
koja ludnica.. levati iz Torina bi se mogli ugledati..
mislim iskljucivo iz Torina, jer u bilo kojem drugom gradu bi mogla biti onakva atmosfera..
mislim iskljucivo iz Torina, jer u bilo kojem drugom gradu bi mogla biti onakva atmosfera..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
kalčo ulazi u dramitačan završetak. ovakva neizvjesna sezona nije zadugo vidjena. a kvaliteta je se podigla u odnosu na prošlu godinu. simpatije idu na stranu rome
- mexy_whites
- Kontakt:
Valjda ce Roma uzet Scudetto da glupi Murinjo zacepi usta...bh hrvat je napisao/la:kalčo ulazi u dramitačan završetak. ovakva neizvjesna sezona nije zadugo vidjena. a kvaliteta je se podigla u odnosu na prošlu godinu. simpatije idu na stranu rome
Side before self
danas sigurna pobjeda FORZA INTER
Sigurno glup nije a da je prepotentan i da je to čovjeku taktika jest. Kako da je neko glup kad osvoji nešto, titulu lige, LP ili neki kup u bilo kojem klubu dok je radio ?! Trebaš imat pameti i to dosta... Al et, to što ga većina mrzi što je tako dobar ne znači da je glup, dapače, trebao bi ga cijenit bez obzira na njegove riječi i izjave, jer i to je dio njegove taktike ;=)mexy_whites je napisao/la:Valjda ce Roma uzet Scudetto da glupi Murinjo zacepi usta...bh hrvat je napisao/la:kalčo ulazi u dramitačan završetak. ovakva neizvjesna sezona nije zadugo vidjena. a kvaliteta je se podigla u odnosu na prošlu godinu. simpatije idu na stranu rome
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- L'Avvocato
- Kontakt:
Glup je u smislu odnosa sa javnošću, sa svojim kolegama trenerima, protivnicima, novinarima itd.
On može da bude klasa trener, da poznaje trenerski posao kao niko drugi ali isto tako moze da bude glup ko qrac kad treba začepiti usta i ne dizati tenzije te davati izjave kakve je imao obicaj davati.
On može da bude klasa trener, da poznaje trenerski posao kao niko drugi ali isto tako moze da bude glup ko qrac kad treba začepiti usta i ne dizati tenzije te davati izjave kakve je imao obicaj davati.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nije ni tada glup, jer i to radi sa ciljem i taktički 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa to ga i čini jačim od ostalih. Sav pritisak skida sa igrača i preuzima ga na sebe. Pa njegove pressice su bile najposjećenije, kako u Portu, tako i u Chelsea-u, a sada i u Interu. Reći za Mourinha da je glup je smiješno. Možda iritantan, arogantan...Ali glup, nikada.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da ti nisi drugo jaMonolog je napisao/la:Pa to ga i čini jačim od ostalih. Sav pritisak skida sa igrača i preuzima ga na sebe. Pa njegove pressice su bile najposjećenije, kako u Portu, tako i u Chelsea-u, a sada i u Interu. Reći za Mourinha da je glup je smiješno. Možda iritantan, arogantan...Ali glup, nikada.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne, ja sam JEDINI JA. HAHAHAHAHAHAHHAGunnerS je napisao/la:Da ti nisi drugo jaMonolog je napisao/la:Pa to ga i čini jačim od ostalih. Sav pritisak skida sa igrača i preuzima ga na sebe. Pa njegove pressice su bile najposjećenije, kako u Portu, tako i u Chelsea-u, a sada i u Interu. Reći za Mourinha da je glup je smiješno. Možda iritantan, arogantan...Ali glup, nikada.![]()
![]()

Tek sad vidjeh da si i ti gore napisao nešto slično, tako da...
Sve u svemu, dijelimo mišljenje da Jose nije glup. Baš naprotiv.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- mexy_whites
- Kontakt:
Kad kazem da je glup ne mislim da je retardiran
Covjek mi se ne svidja jer ima mnogo srece kroz cijelu karijeru i u velikom dijelu kupi zasluge ranijih trenera timova koje je vodio....S portom je imao srece u LP ko niko do sad jer je manchester uniteda izbacio golom iz ofsajda u 87.minuti a zatim je dobio deportivo i monako u daljim fazama lige prvaka...znaci tu se provukao...
Drugo, u medjuvremenu je Ranieri s Abramovicevim parama prvu sezonu novog celzija ostvario sasvim solidan rezultat i zbog toga sto nije osvojio ligu otpusten je. Murinjo je to docekao kupio jos nekoliko igraca i pokupio dijelom i ranierijeve zasluge u osvojenim titulama sljedece 2 god. No cim se malo ferguson pojacao odma se pokazalo da od murinja nema hljeba(uzima mu ferguson 2 titule i trecu sezonu murinjo dobiva nogu).
Zatim dolazi u Italiju gdje mu je Mancini sklopio ekipu s kojom bi svako osvojio ligu. Da je to tako pokazala je LP te godine kada nisu mogli prdnuti opet protiv fergusonovog scumchestera. Ove sezone je u LP opet imao srece prvo u grupi a drugo protiv Celzija u prvoj utakmici gdje je celzi mogao zavrsit posao...Naravno svaka mu cast sto ih je prosao i extra odigrao u gostima mada mislim da je celzi imao tada samo los dan. Dobiva CSKa sretno i izbacuje ga al sad ce se vidjet ta njegova "taktika" protiv Barcelone. Mozda ju i dobije al cisto sumnjam...
U medjuvremenu u Italiji je stekao mnoge neprijatelje zbog stalnih optuzivanja sudaca i tako tih stvari mada ocigledno nije vidio da interu suci najvise pomazu u Serie a.
Sve u svemu ovo jest moje subjetkitvno misljenje al ima ovdje i puno realnosti tj. da je imao mnogo mnogo srece u karijeri....

Drugo, u medjuvremenu je Ranieri s Abramovicevim parama prvu sezonu novog celzija ostvario sasvim solidan rezultat i zbog toga sto nije osvojio ligu otpusten je. Murinjo je to docekao kupio jos nekoliko igraca i pokupio dijelom i ranierijeve zasluge u osvojenim titulama sljedece 2 god. No cim se malo ferguson pojacao odma se pokazalo da od murinja nema hljeba(uzima mu ferguson 2 titule i trecu sezonu murinjo dobiva nogu).
Zatim dolazi u Italiju gdje mu je Mancini sklopio ekipu s kojom bi svako osvojio ligu. Da je to tako pokazala je LP te godine kada nisu mogli prdnuti opet protiv fergusonovog scumchestera. Ove sezone je u LP opet imao srece prvo u grupi a drugo protiv Celzija u prvoj utakmici gdje je celzi mogao zavrsit posao...Naravno svaka mu cast sto ih je prosao i extra odigrao u gostima mada mislim da je celzi imao tada samo los dan. Dobiva CSKa sretno i izbacuje ga al sad ce se vidjet ta njegova "taktika" protiv Barcelone. Mozda ju i dobije al cisto sumnjam...
U medjuvremenu u Italiji je stekao mnoge neprijatelje zbog stalnih optuzivanja sudaca i tako tih stvari mada ocigledno nije vidio da interu suci najvise pomazu u Serie a.
Sve u svemu ovo jest moje subjetkitvno misljenje al ima ovdje i puno realnosti tj. da je imao mnogo mnogo srece u karijeri....
Side before self
Kada dobije Barselunu reci ces da je imao srece,hahaha...
Koji kompleksasi majko draga,ti si imao srece sto nisi 100% retardiran nego 60%...
Koji kompleksasi majko draga,ti si imao srece sto nisi 100% retardiran nego 60%...
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Mexy
Znaš kako se kaže:"Sreća prati hrabre"! Da je imao sreće, naravno da jeste, pa svi veliki treneri su je imali. SAF u finalu lige prvaka '99, Guardiola u prošlogodišnjem polufinalu LP, Benitez u Istambulu. Dakle, sreća je neizostavan faktor svakog sportiste, pa i "običnog" čovjeka.
Koji to trener nije došao na gotovo? Guardiola je ubacio 2-3 novaka, ali je prošle godine naslijedio Rijkaardovu ekipu. Manchiny je sad u CIty-ju naslijedio Hughesa. Samo ukoliko dugo ostaneš u nekom klubu, onda se za tebe može reći da nisi došao na gotovo, te da si stvaraoc nove generacije. Dakle, u ovom trenutku to bi bili SAF i Wenger. Mourinho se nije nigdje dugo zadržao, a koji će to predsjednik dati odriješene ruke treneru da dovede 20 igrača u prelaznom roku?
Zar je iko očekivao da će prošlogodišnji Inter proći Man.Utd? Pa Manchester je ubijao sve svoje protivnike, sve dok nisu došli do finala?
Da je Manchini tako dobar, ostao bi on još u Interu, no Manchini se ne može porediti sa Mourinhom, što zbog trenerskog znanja, to zbog igara koje igraju ti veliki.
Znaš kako se kaže:"Sreća prati hrabre"! Da je imao sreće, naravno da jeste, pa svi veliki treneri su je imali. SAF u finalu lige prvaka '99, Guardiola u prošlogodišnjem polufinalu LP, Benitez u Istambulu. Dakle, sreća je neizostavan faktor svakog sportiste, pa i "običnog" čovjeka.
Koji to trener nije došao na gotovo? Guardiola je ubacio 2-3 novaka, ali je prošle godine naslijedio Rijkaardovu ekipu. Manchiny je sad u CIty-ju naslijedio Hughesa. Samo ukoliko dugo ostaneš u nekom klubu, onda se za tebe može reći da nisi došao na gotovo, te da si stvaraoc nove generacije. Dakle, u ovom trenutku to bi bili SAF i Wenger. Mourinho se nije nigdje dugo zadržao, a koji će to predsjednik dati odriješene ruke treneru da dovede 20 igrača u prelaznom roku?
Zar je iko očekivao da će prošlogodišnji Inter proći Man.Utd? Pa Manchester je ubijao sve svoje protivnike, sve dok nisu došli do finala?
Da je Manchini tako dobar, ostao bi on još u Interu, no Manchini se ne može porediti sa Mourinhom, što zbog trenerskog znanja, to zbog igara koje igraju ti veliki.
- mexy_whites
- Kontakt:
wow al ti pucas od argumenata svaka ti cast....Grande je napisao/la:Kada dobije Barselunu reci ces da je imao srece,hahaha...
Napisi nesto normalno kad ulazis u konverzaciju s bilo kim glupane nenormalni...
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Uredu je sve to nisam nista ni govorio za ostale trenere al ne moze se taj murinjo toliko dizat da bi mu se mogao dati epitet najboljeg na svijetu(a neki mu to ocigledno pridaju)....Kad pogledas Fergusona sta je sve osvojio, Wengera koji izvlaci godinama maximum a nema nekog keša, kad pogledas Lippija s Juventusom sta je radio, kad pogledas Magatha sta je radio s mizernim Wolfsburgom ili sta radi s ne bas jakim Salkeom onda se ne moze reci da je neki murinjo najbolji na svijetu.Monolog je napisao/la:@ Mexy
Svaka tebi cast na postu bar napises neke cinjenice i das svoje misljenje a ne ko neki retardirani likovi koji stavljaju postove "retardiran si glup si" itd. bez ikakvog cilja osim provokacije....

Side before self
- JuveSissoko
- Kontakt:
mourinho je dobar trener,al je malo precjenjen,pa i Raineri je dosao do polufinala lige prvaka sa Cheslea,a imao je slabije igrace nego Mourinho,tip zna posao al brate napravise od njega sveca medju trenerima,sta je onda ferguson ???
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- mexy_whites
- Kontakt:
slazem se potpunoJuveSissoko je napisao/la:mourinho je dobar trener,al je malo precjenjen,pa i Raineri je dosao do polufinala lige prvaka sa Cheslea,a imao je slabije igrace nego Mourinho,tip zna posao al brate napravise od njega sveca medju trenerima,sta je onda ferguson ???

Side before self
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije mi cilj da idem tako nisko te da vrijeđam ljude. Daleko od toga. Na forumu sam da bih čuo tvoje mišljenje, te poslije dao svoje, nebitno da li će nam se ista poklapati ili ne.mexy_whites je napisao/la: Uredu je sve to nisam nista ni govorio za ostale trenere al ne moze se taj murinjo toliko dizat da bi mu se mogao dati epitet najboljeg na svijetu(a neki mu to ocigledno pridaju)....Kad pogledas Fergusona sta je sve osvojio, Wengera koji izvlaci godinama maximum a nema nekog keša, kad pogledas Lippija s Juventusom sta je radio, kad pogledas Magatha sta je radio s mizernim Wolfsburgom ili sta radi s ne bas jakim Salkeom onda se ne moze reci da je neki murinjo najbolji na svijetu.
Svaka tebi cast na postu bar napises neke cinjenice i das svoje misljenje a ne ko neki retardirani likovi koji stavljaju postove "retardiran si glup si" itd. bez ikakvog cilja osim provokacije....
Shvatih šta želiš reći, nisam ni ja rekao da je najveći, ali je definitivno najzaminljiviji i medijski najeksponiraniji, a to je nešto što samo pomaže igračima. Jedino što ne volim kod njega je što ne zna primiti poraz. Uvijek mu je neko kriv:sudija, vrijeme, teren...Nikad on sam zbog neke neodgovarajuće taktike.
Magath je svaki tim vodio sa upjehom. Stuttgart, Bayern, Wolfsburg i sad Schalke. On je fenomem kada je u pitanju trenerski posao.
Wenger štedi novac, ima odličan scouting i zato je tamo gdje jeste, no Wenger nema ono što Mourinho ima - titule. A titule govore ko je kakav trener, htjeli mi to priznati, ili ne.
- mexy_whites
- Kontakt:
Ma mislim na neke druge likove a ima ih na forumuMonolog je napisao/la:Pa nije mi cilj da idem tako nisko te da vrijeđam ljude. Daleko od toga. Na forumu sam da bih čuo tvoje mišljenje, te poslije dao svoje, nebitno da li će nam se ista poklapati ili ne.mexy_whites je napisao/la: Uredu je sve to nisam nista ni govorio za ostale trenere al ne moze se taj murinjo toliko dizat da bi mu se mogao dati epitet najboljeg na svijetu(a neki mu to ocigledno pridaju)....Kad pogledas Fergusona sta je sve osvojio, Wengera koji izvlaci godinama maximum a nema nekog keša, kad pogledas Lippija s Juventusom sta je radio, kad pogledas Magatha sta je radio s mizernim Wolfsburgom ili sta radi s ne bas jakim Salkeom onda se ne moze reci da je neki murinjo najbolji na svijetu.
Shvatih šta želiš reći, nisam ni ja rekao da je najveći, ali je definitivno najzaminljiviji i medijski najeksponiraniji, a to je nešto što samo pomaže igračima. Jedino što ne volim kod njega je što ne zna primiti poraz. Uvijek mu je neko kriv:sudija, vrijeme, teren...Nikad on sam zbog neke neodgovarajuće taktike.
Magath je svaki tim vodio sa upjehom. Stuttgart, Bayern, Wolfsburg i sad Schalke. On je fenomem kada je u pitanju trenerski posao.
Wenger štedi novac, ima odličan scouting i zato je tamo gdje jeste, no Wenger nema ono što Mourinho ima - titule. A titule govore ko je kakav trener, htjeli mi to priznati, ili ne.

A neznam bas, ima i Wenger titula nije bas da ga je Murinjo bolji po tome, a i mislim da bi vecina strucnjaka stavila Wengera ispred Murinja gledajuci cjelokupnu karijeru jednog i drugog i okolnosti u kojima su radili, koliko para su imali na raspolaganju i tako to....mada murinjo je mladji i mene boli sto ce otici u man utd ili u real pa i tamo pokupiti neke trofeje...sve na dlanu

Side before self