Tako je govorio i jedan navijac Borca, pa su primili 4 komada i to sva cetiri zbog odbrane...bad_boy je napisao/la:Samo da ne bude nereda,to je najbitnije sutra,a sto se tice igre,mislim da ce biti dobra,jer Sloboda i Zeljo imaju dobre igrace,mada su se Željini vise pokazali dosad,valjda i nasa jednom proradi,imamo jaku odbranu,sredina sa Gavaricem,Okanovicem moze puno pruzit,i napad Smajlovic i Mostarlic bi trebao doci do izrazaja,Smajlovic brz,prodoran,Mostarlic jak u duelima,Mujic mozda dobije sansu sa klupe,jer i on moze dosta pokazati u sutrasnjem mecu,sve u svemu,ocekujem vrlo zanimljiv mec.

Ma ne vjerujem da ce biti nereda... bili smo u poprilicnom i u Sirokom i u Mostaru i u Prijedoru i sve je proslo bez incidenata...
Ovaj vas Smajlovic mi je izgledao kao dobar igrac... igrao je dobro u Zvijezdi... Mujic je Senad? on je vec stariji igrac, jel? Kad smo kod Mujica, onaj vas Muhamed se po meni dobro z.a.j.e.b....o... nije los igrac.. trebao je doci kod nas, ali mu valjda ovi iz Olimpika oprali mozak, pa... on bi se bas uklopio u ovu nasu mladu ekipu sa Viscom, Stanicem, Bekricem i kompanijom... Nije mi jasno kako ne razmislja da iz Olimpika ne moze daleko, jer to je ipak klub bez tradicije, bez navijaca, dok da je dosao u Dolinu sada bi imao sansu da igra u Evropi i da se eventualno proda...
Ma tekma ce biti siguno dobra i bice golova... nadam se samo bez sudijske lakrdije i ostrih startova, jer nikome ne bi valjalo da mu se povrijedi neki bitan igrac...