Glavaš: Željina lokomotiva stat će na Tušnju
"Nisam nezadovoljan igrom u Istočnom Sarajevu, iako smo izgubili od glavnog konkurenta za opstanak. Štedio sam nekolicinu prvotimaca kako bi što spremnije dočekali derbi sa Željezničarom. Uvažavam i respektujem tim sa Grbavice, smtram kako će "Željo" biti novi prvak BiH, ali isto tako mislim kako će njihova lokomotiva stati u srijedu na Tušnju", kaže trener Slobode Vlatko Glavaš.
Za razliku od meča sa Slavijom u okršaju sa Željezničarom od prve minute će zaigrati: Mujkić, Milošević, Gavarić, Krasić, Bekić, Okanović...
"Mogu vam odmah izdiktirati prvih jedanaest, jer smo, hvala Bogu, svi zdravi i spremni za nastavak niza bez poraza na Tušnju. Ovog proljeća smo savladali tri bivša prvaka: Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg, a savladaćemo i budućeg i njegovog najbližeg pratioca, a to je Borac", naglašava Glavaš.
Treba reći kako Željezničar 1.170 minuta ne zna za poraz, dok Sloboda na Tušnju nije primila gol 566 minuta ili od novembra prošle godine.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.