ziher je napisao/la:Nije bilo grubog starta u Orasju a nasa 4 igraca povrijedjena, kako to, da nisu mozda potukli na liniju? Jedan od Vasih igraca prije tekme u tunelu porucuje, citiram "Sad cemo Vam j.... majku". Vas igrac namjerno gazi naseg Sisica pred pomocnim i ne dobija crveni. Sudija mase ofsajd a nas igrac krece a nase polovice u napad. Nas stoper dobio lakat u po' cela i ima kvrgu velicine jajeta i to je po tebi korektna igra? Spominjes 97 min utakmice u Kaknju, a je li i jedan grub start bio na Vasim igracima, naravno da nije. A ako ono sudjenje nazivas korektnim onda ja ne znam kakvo bi po tebi bilo nekorektno sudjenje. Nije problem u tome sto ste Vi morali pobjediti, to mi je OK, ali nije mi OK da nas unakazite kako bi nam otezali put ka prvom mjestu. Ja sam se svojim ocima uvjerio u stanje nase ekipe jutros i zato molim te postedi nas palamudjenja jer sta god rekao, jutrosnja slika momaka koji su igrali u Sarajevu, Celiku, Zelji i ostalim premijerligasima, momaka koji jedva hodaju govori mi o korektnom odnosu domacina jucer. Sve je u redu, ja Vama zelim da ostanete u ovoj ligi a mi cemo izaci jaci iz svega i u srijedu se vratiti na prvo mjesto i do kraja tu ostati.
Ja ti odgovorno tvrdim da grubih, namjernih startova nije bilo. Bice snimak pa ga pogledaj, a ja cu ti, ako zelis, poslati i cijelu utakmicu. Sto se tice sudjenja, stvarno, ali bas stvarno nemam pojma o cemu pricas. Bilo je krajnje korektno i imajuci u vidu tezinu utakmice vise nego odlicno. Kao sto rekoh, bilo je gresaka na stetu obije ekipe, ali nista strasno. Vi ste ocekivali da dodjete i da vam se Orasje skloni da pobijedite. Zaboravljas da se i ti momci bore za nesto. I samo da znas, Mladost je najlosija ekipa koja je ove godine gostovala u Orasju, Branitelj je za vas Chelsea, bolje su se pokazale ekipe koje se bore za opstanak nego vasi premijerligaski manekeni koji bi htjeli da im sve utakmice budu zavrsene prije pocetka.