AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

daffy
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la daffy » 19 apr 2010, 19:01

treba znat gdje mozes hodati.. :D

znam da u Torinu smijes nositi bez problema 'rekvizite' Juventusa, ali ima jedan dio grada u kojem ako te vide sa dresom, salom, kapom, boxericama :mrgreen: Juventusovim odma te kolju :lol: kod nas to vazi za citav grad :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 apr 2010, 21:31

atmosfera sa treninga rome jutros :D :D :D oplako sam kad sam vidio taddeija
[youtube][/youtube]
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 apr 2010, 21:51

Zbog ovog volim ovaj klub sve vishe i vishe, jednostavno se za ove pobjede zivi u bukvalnom smislu. Roma npr dobije Reala ili Juventusa, 3 dana se slavi, ori-gori Rim, dok recimo Juventus slicne utakmice dobije, sutra dan kao da nishta nije bilo.

Vidi ba ovde dosli navijaci i skandiraju igracima :D

Imal gdje trening lazia od jutros? :mrgreen: :mrgreen:
nema potpisa

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 19 apr 2010, 22:11

rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jao, ja komentatora ludog :lol: :lol:
Nema sta pravi derbi, pogotovo drugo poluvrijeme je bilo extra za gledati.
Vraca se talijanska liga malo nazad.

Ovaj drugi Gol od Vucinic'a je prava Golchina.
A komentatori pukli totalno... :mrgreen:
Rođeni

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 apr 2010, 23:47

odakle ti taj zakljucak Admire??

:roll: to nismo pjevali pobjedu protiv intera i gol Marchisija jedno 100 puta?? malo vi brkate Juve sa klubovima poput intera, Chelsea, Citya i ostalih koji nemaju dusu i koji ne zive.. ne mora znacit ako je Juve najuspjesni klub u Italiji da nema dusu, i da navijaci ne zive za taj klub.. ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 apr 2010, 23:51

daffy je napisao/la:odakle ti taj zakljucak Admire??

:roll: to nismo pjevali pobjedu protiv intera i gol Marchisija jedno 100 puta?? malo vi brkate Juve sa klubovima poput intera, Chelsea, Citya i ostalih koji nemaju dusu i koji ne zive.. ne mora znacit ako je Juve najuspjesni klub u Italiji da nema dusu, i da navijaci ne zive za taj klub.. ;)
pa bubno sam juve, sta ja znam sto. Nikad nisam procitao negdje da se juventusovi navijaci na aerodromu docekali igrace nakon neke utakmice.
nema potpisa

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 apr 2010, 09:31

Nek si ti Inter napisao malim slovima.

Also, ovi klubovi su navikli na pobjede, pa ih stoga i ne slave kao Juve koji je u posljednjih par godina imao 3-4 pobjede nad velikanima(računam tu i Real).

Što se tiče Rome, bravo, bravo, bravo. Ova generacija je po kvaliteti slabija od one Capellove (Cafu, Tomasi, Samuel, Totti, Batistuta, Montela, Fuser, Antonioli, Candela, Asuncao...), ali je srčanija.

Mogu samo da zamislim Mourniha kada bi Roma osvojila prvenstvo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 apr 2010, 12:06

Hehe, da da, ovo je nešto što se voli, što se ne dešava u svim klubovima, stvarno i na tome im treba čestitat... Ovakvu atmosferu ja volim i ovakve zezancije...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 20 apr 2010, 14:46

Ko zivi za taj klub vise Olimpik ima navijaca u Sarajevu nego Juventus u Torinu. Za taj klub bi bilo korisno da unajme neku agenciju za istrazivanje i skontaju u kojem gradu imaju najvise navijaca pa da se presele.
Dio Arsenala

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 apr 2010, 15:20

http://www.football-italia.net/apr20n.html
totti ipak kaznjen sa 20,000 € al' nece bit suspendovan
slika
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 15:52

Admir_Sa je napisao/la:

pa bubno sam juve, sta ja znam sto. Nikad nisam procitao negdje da se juventusovi navijaci na aerodromu docekali igrace nakon neke utakmice.
izvini ali Roma nije pobjedila neku obicnu tekmu, vec je ovom tekmom jako blizu osvajanja Scudetta..

@Monolog ako nisi primjetio ja sam inter svaki put napisao mali slovom.. odkako sam na forumu pisem malim slovom, odkako znam za sebe pisem malim slovom..

toliko da ne slavimo:
[youtube][/youtube]

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 apr 2010, 15:56

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 15:58

:? :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 apr 2010, 16:19

Ovi kao da su isli na radnu akciju a ne na tekmu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 apr 2010, 18:06

Eh,sutra(srijeda) je na rasporedu kup polufinale revanš protiv Udinezea,Roma brani prednost iz prve tekme od 2:0...Ranieri ce najvjerovatnije izvest neki kombinovani sastav dati šansu igacima koji slabije dobijaju priliku u prvenstvenim tekmama....a sto se tice ocekivanj od tekme,ocekujem dosta a isto tako ne ocekujem nista,ako prodjemo dobro je ako ne opet je dobro...jer treba se cuvati za prvenstvene utakmice...
Pozvani igraci za Romu:
1 BOGDAN LOBONT
3 MARCO ANDREOLLI
4 JUAN SILVEIRA DOS SANTOS
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
9 MIRKO VUCINIC
10 FRANCESCO TOTTI
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
13 MARCO MOTTA
14 RICARDO FATY
16 DANIELE DE ROSSI
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
20 SIMONE PERROTTA
22 MAX TONETTO
24 ALESSIO CERCI
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
29 NICOLAS BURDISSO
30 LUCA TONI
32 DONIEBER ALEXANDER MARANGON (DONI)
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
94 JEREMY MENEZ
------------------

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 20 apr 2010, 18:30

Ovaj Vučinić je mašinerija, svaka mu čast!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 apr 2010, 20:20

volio bi vidjet cercija i meneza od prve minute; tottija il' tonija s njima u napadu . . . faty ce vjerovatno dobit priliku i nadam se tonetto, uvijek sam gotivio covjeka jer ima odlican centarsut a i trebali bi riisea odmorit jer frajer ja mislim da je sve utakmice odigro ove sezone; mexes, brighi i baptista bi se lahko mogli nac tu . . . sve u svemu imamo respektabilnu klupu koja moze odradit kvalitetno utakmicu i uvest nas u finale a onda mozda i do dvostruke krune ;) sto da ne

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 apr 2010, 02:06

Sad dvostruka kruna mozda je malo previse(dijeluje mi suvise savrseno),da mi uzmemo Scudeto,a kup ako bude dobro je...jedino sto je dobro to sto je u finalu Inter da njih pobijedimo...samo taj ćin pobijede nista drugo...!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 21 apr 2010, 20:04

u vjerovatno najgoroj utakmici koju su moje oci vidjele roma je izborila plasman u finale s interom (koje iznenadjenje jbt) :D snovi o duploj kruni su i dalje zivi

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 apr 2010, 21:32

Solidno,ako je vec moralo da dodje do tog poraza,onda mi je drago da je to bilo u Kup utakmici...A finale ko finale bice sigurno zestoko s' obije strane...!!!!

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Sad se treba okrenut nedelji i mnogo biitnijoj tekmi protiv Sampdorije...!!!!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.