FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gigant
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 11:09

Stole iz Bora je napisao/la:Ne vrijedi nekima ni objasnjavati ni pojasnjavati jer za njih ne postoje argumenti nego se vode logikom rekla-kazala. Tema je o Slobodi i ja sa ovim zavrsavam pisanje po ovoj temi koje nije vezano za spomenuti klub.
Pa ja sam ti rekao argumente, da ovo na sta ti cena skrece paznju, ja slusam svaki dan na ulici, znaci ne na forumu...moljakate ljude, kao da je do njih hoce li vas pustiti ili ne :D
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 20 apr 2010, 11:12

Gigant je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Ne vrijedi nekima ni objasnjavati ni pojasnjavati jer za njih ne postoje argumenti nego se vode logikom rekla-kazala. Tema je o Slobodi i ja sa ovim zavrsavam pisanje po ovoj temi koje nije vezano za spomenuti klub.
Pa ja sam ti rekao argumente, da ovo na sta ti cena skrece paznju, ja slusam svaki dan na ulici, znaci ne na forumu...moljakate ljude, kao da je do njih hoce li vas pustiti ili ne :D
Unbelievable, majke mi.
I ja neću ništa više slova napisati na ovoj temi jer ode ovo u offtopic.
Slobodi želim opstanak iz sveg srca.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2010, 11:15

Gigant je napisao/la:
Opet on. To sto ti "slusas" na ulici je rekla-kazala. Tako se barem u narodu kaze za to dugo dugo godina. Ko koga moljaka na toj ulici? Navijaci Zelje silne mostarce i tuzlake koji zive u Sarajevu? Ili pred tobom zovu upravu ovih klubova da pitaju za bodove .. 8-)
Znaci da je argument sve ono sto ja napisem da sam CUO NA ULICI. E moj gigante, zamisli sta bi sve ljudi izmisljali onda kao "argumente".

Kad se kaze da neki KLUB moljaka to znaci da je neko iz KLUBA molio nekog u drugom KLUBU da mu da bodove. Prica navijaca nema nikakve veze sa tim. O tome ti pricam gigante. Ako vec pisete onda pisite kako treba.

Cena je naveo jednog navijaca koji je "molio" za tri boda. ja sam rekao da je takvih max 20% na forumu. Sta je sa onih 80% koji ne "moljakaju"? J.bo njih, vi ste se uhvatili onih par postova koji "moljakaju".

Eto, rekoh da necu vise i opet napisah. Ovo je treci i posljednji posta na temi o Slobodi pa sta god pisali idete na ignore ..

Izvinjavam se navijacima Slobode na ova tri suvisna posta!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 20 apr 2010, 11:20

Gigant je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Cena i Gigant, vi ste bolesni :(
U pravu si prijatelju, mi smo bolesnici za jednim klubom, koji stvara velike komplekse ljudima kao sto si ti, i tvoji istomisljenici...kapiras?
Nisam mislio da se uplicem u diskusiju, ali nakon ovog moram... Ti si sine bolestan, al nisi za Koseva, vec za Jagomira... sta ti imas pricat ljudima o kompleksima, kada su vam puna usta Zelje zbog trenutnih uspjeha... Pa vi to ne mozete da svarite uopste... idi na svoju temi, brini se za svoj klub, pisi tamo nesto pametno... zar moras doci da s.e.r.e.s. na svakoj temi gdje se spominje Zeljeznicar? a o komplekisma necemo, jer ste jedini klub koji je na svojim clanskim kartama imao natpis MRZIM TE ZELJO... pa vi se vise brinete kako ce Zeljo zijanit, nego kako cete vi dobit... da sam ne kvatim Fukarama temu dalje... Slobodi zelim opstanak, ali se nadam makar bodu iz TZ... Pozdrav svim normalnim i realnim navijacima...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 20 apr 2010, 11:23

cena je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Vala mogli ste dat ta tri boda vama to nista ne znaci a Zeljo osvaja titulu sa tim :D

Gotovo svi su Vam ovakvi komentari na stranicama Veleza i Slobode da ste ako su mislili da vam daju bodove ovakvim moljakanjem poceli iritirati i praviti kontra efekte!Ako ovo Stole nije moljakanje ja neznam sta je,pa kakva ce Vam biti merak ako uzmete titulu! :D
Nemojte nam vi pricat o moljakanju... Pa jos samo Bogu dragom niste poslali MOLBU da vam se dodjele bodovi iz Tuzle... A ljudi vas dva puta obijedili posteno... Kao sto jednom neko napisa u nekim novinama prodali "vazniji bodovi od obraza"... Toliko...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2010, 11:27

Okanite se ovog' pitarskog podmlatka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 20 apr 2010, 11:30

Ma i to sto kazes...
Nego da pitam negog od Fukara... Gdje nafatase ovog Mostarlica? cini se da nije los igrac...

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 20 apr 2010, 11:37

Strumph_tm87 je napisao/la:Vi pitari kontate da ce Sarajevo pustit Borcu 3 boda na kraju? Vasa uprava je svjesna koju biste bruku FK Sarajevo i gradu Sarajevu time napravili ;)
sarajevo nepusta nikome utakmice za razliku od nekih,zna se ko bruka grad...a sto se mi malo zezamo po forumima to je druga prica
tek sad vidim da sloboda ima stvarno dobar raspored i mjenjam misljenje sto se tice rezultata na ovoj utakmici i mislim da nece sigurno pobijediti iako dobro igraju kod kuce

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 11:55

BlueIsTheColor je napisao/la:Ma i to sto kazes...
Nego da pitam negog od Fukara... Gdje nafatase ovog Mostarlica? cini se da nije los igrac...
Doveo ga Glavas iz Jedinstva,dobar je igrac pravo,jak u duelima ..
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2010, 11:56

blueman-TM87 je napisao/la:
cena je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Vala mogli ste dat ta tri boda vama to nista ne znaci a Zeljo osvaja titulu sa tim :D

Gotovo svi su Vam ovakvi komentari na stranicama Veleza i Slobode da ste ako su mislili da vam daju bodove ovakvim moljakanjem poceli iritirati i praviti kontra efekte!Ako ovo Stole nije moljakanje ja neznam sta je,pa kakva ce Vam biti merak ako uzmete titulu! :D
cena dragi kako ja mogu zamoliti SaltCityAttack ili Aulleta da nam puste utakmicu, ljudi su ba navijači Slobode oni veze nemaju sa zelenim terenom pa ne igraju oni.
Mi bi volili da dignemo Slobodu naravno a tako bi i oni volili da nas pobjede sto je sasvim normalno.
Evo sad meni SaltCityAttack poslao PP da im pustimo utakmicu zbog opstanka :mrgreen: nigdje veze majke mi.

upravu si sta to mi imamo sa rezultatima, a mene ustvari najmanje su interesovali rezultati.Uvjek sam bio prvo vezan za tribinu, pa tek onda za samu utakmicu i rezultat,Naravno da je jos lijepsi ugodjaj kada ti ekipa pobjedi ali eto :).... nego bilo kako bilo smatram da necemo doci u situaciju da se u zadnjem kolu borimo za opstanak, pa kakav god rezultat bio u srijedu, a nadam se naravno najboljem za nasu ekipu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 11:57

U planu je da se u Lukavcu odradi jedan trening, a delegacija Željezničara u kojoj ćemo biti ja, Amar Osim i Alen Mešanović, posjetiće spomenik bivšeg kadeta Slobode Ervina Čejvanovića"

svaka cast na ovome .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 12:02

Glavaš: Željina lokomotiva stat će na Tušnju

"Nisam nezadovoljan igrom u Istočnom Sarajevu, iako smo izgubili od glavnog konkurenta za opstanak. Štedio sam nekolicinu prvotimaca kako bi što spremnije dočekali derbi sa Željezničarom. Uvažavam i respektujem tim sa Grbavice, smtram kako će "Željo" biti novi prvak BiH, ali isto tako mislim kako će njihova lokomotiva stati u srijedu na Tušnju", kaže trener Slobode Vlatko Glavaš.

Za razliku od meča sa Slavijom u okršaju sa Željezničarom od prve minute će zaigrati: Mujkić, Milošević, Gavarić, Krasić, Bekić, Okanović...

"Mogu vam odmah izdiktirati prvih jedanaest, jer smo, hvala Bogu, svi zdravi i spremni za nastavak niza bez poraza na Tušnju. Ovog proljeća smo savladali tri bivša prvaka: Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg, a savladaćemo i budućeg i njegovog najbližeg pratioca, a to je Borac", naglašava Glavaš.

Treba reći kako Željezničar 1.170 minuta ne zna za poraz, dok Sloboda na Tušnju nije primila gol 566 minuta ili od novembra prošle godine.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 20 apr 2010, 12:04

Kakva ba moljakanja i steljenja utakmica??? Zeljo nije izubio ima vec pola godine, a sve je ekipe razvalio od tada. Pustite suplje price ba. Mozda se i izgubi utamica u Tuzli, samo neka se nastavi sa onakvom igrom i nema zime. Za ove "upucne": budite zahvalni svojim "strucnjacima" sto su izasli u prvenstvo sa 10-11 igraca, za razliku od Zelje koji ima 22 igraca spremna za igru. AMAR, AMAR, AMAR OSIM 8-)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 20 apr 2010, 12:07

bad_boy je napisao/la:Glavaš: Željina lokomotiva stat će na Tušnju

"Nisam nezadovoljan igrom u Istočnom Sarajevu, iako smo izgubili od glavnog konkurenta za opstanak. Štedio sam nekolicinu prvotimaca kako bi što spremnije dočekali derbi sa Željezničarom. Uvažavam i respektujem tim sa Grbavice, smtram kako će "Željo" biti novi prvak BiH, ali isto tako mislim kako će njihova lokomotiva stati u srijedu na Tušnju", kaže trener Slobode Vlatko Glavaš.

Za razliku od meča sa Slavijom u okršaju sa Željezničarom od prve minute će zaigrati: Mujkić, Milošević, Gavarić, Krasić, Bekić, Okanović...

"Mogu vam odmah izdiktirati prvih jedanaest, jer smo, hvala Bogu, svi zdravi i spremni za nastavak niza bez poraza na Tušnju. Ovog proljeća smo savladali tri bivša prvaka: Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg, a savladaćemo i budućeg i njegovog najbližeg pratioca, a to je Borac", naglašava Glavaš.

Treba reći kako Željezničar 1.170 minuta ne zna za poraz, dok Sloboda na Tušnju nije primila gol 566 minuta ili od novembra prošle godine.
Al je neodlucan ovaj vas Glavas... prvo je rekao da ce Sarajevo bit 100% prvak... :lol:

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 12:09

BlueIsTheColor je napisao/la:

Al je neodlucan ovaj vas Glavas... prvo je rekao da ce Sarajevo bit 100% prvak... :lol:
Prvo je za Borac rekao :D Sutra ce reci da je Zeljo prvak 8-)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 12:11

BlueIsTheColor je napisao/la:

Ma ni on vise nezna sta prica,sjecam se da je rekao na Hayat sportu i na bht kad je bio pregled utakmica,da ce sarajevo biti prvak,sad odjednom Zeljo,al haj neka prica sta hoce,barem nas je nekako izvukao iz rupe,u kojoj smo bili na pocetku ove polusezone .

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 20 apr 2010, 12:18

Ma izvukli ste se vi... uzimate Modricu 1000% koja je dala samo 1 gol u citavoj poluzeoni, od toga na svom terenu nijedan... :D Imate dvije kuc zaredom... Laktasi su svoje sanse izgubili u Trebinju... jos cemo ih mi dotuc predzadnje kolo i nema zime za vas... :D Tako da sam misljenja da i ako sutra ne uzmete necete biti u problemima... A sto se tice ove price o pustanju koju neki potenciraju, mislim da od toga nema nista... sjecam se da kad smo se ganjali za titulu sa Leotarom da smo vas jedva uzeli na Grbavici 1:0 i to u 90 i nekoj ga jedva ugurali... Tako da od ustupanja bodova i neceg slicnog nema nista, sto je po meni posteno... nek pobjedi bolji, nek prodje sve bez frke i mirna Bosna... :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 12:23

Samo da ne bude nereda,to je najbitnije sutra,a sto se tice igre,mislim da ce biti dobra,jer Sloboda i Zeljo imaju dobre igrace,mada su se Željini vise pokazali dosad,valjda i nasa jednom proradi,imamo jaku odbranu,sredina sa Gavaricem,Okanovicem moze puno pruzit,i napad Smajlovic i Mostarlic bi trebao doci do izrazaja,Smajlovic brz,prodoran,Mostarlic jak u duelima,Mujic mozda dobije sansu sa klupe,jer i on moze dosta pokazati u sutrasnjem mecu,sve u svemu,ocekujem vrlo zanimljiv mec.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 apr 2010, 12:28

Bez veze je razmišljati o tome da će Sloboda nekoga pustit da joj uzme 3 boda.

Ali logično je da Željo može vrlo lako doći do punog plijena, jer igra na vrhunskom nivou i bez kompleksa gostujućeg terena.

Slobodi respekt, a Želji Bodovi!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 apr 2010, 12:32

Stole iz Bora je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
Opet on. To sto ti "slusas" na ulici je rekla-kazala. Tako se barem u narodu kaze za to dugo dugo godina. Ko koga moljaka na toj ulici? Navijaci Zelje silne mostarce i tuzlake koji zive u Sarajevu? Ili pred tobom zovu upravu ovih klubova da pitaju za bodove .. 8-)
Znaci da je argument sve ono sto ja napisem da sam CUO NA ULICI. E moj gigante, zamisli sta bi sve ljudi izmisljali onda kao "argumente".

Kad se kaze da neki KLUB moljaka to znaci da je neko iz KLUBA molio nekog u drugom KLUBU da mu da bodove. Prica navijaca nema nikakve veze sa tim. O tome ti pricam gigante. Ako vec pisete onda pisite kako treba.

Cena je naveo jednog navijaca koji je "molio" za tri boda. ja sam rekao da je takvih max 20% na forumu. Sta je sa onih 80% koji ne "moljakaju"? J.bo njih, vi ste se uhvatili onih par postova koji "moljakaju".

Eto, rekoh da necu vise i opet napisah. Ovo je treci i posljednji posta na temi o Slobodi pa sta god pisali idete na ignore ..

Izvinjavam se navijacima Slobode na ova tri suvisna posta!

Stole ja nezelim da tebi ovde prebacujem sva moljaknja , a kao primjer sam ti naveo samo jednoga,jer nemislim da zatrpam stranicu Fk.Slobode koja sa ovim nema veze! :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: IbrahimAga075 i 5 gostiju.